Demi

Pelit: väkivalta, energiajuomat, tyttöpelaajat...

Tässä videossa Paqpa, Namikolinx, Gasoneeh ja Violex kertovat videossa oman mielipiteensä pelaajiin kohdistuvista ennakkoluuloista.
Julkaistu: 19.12.2019

Ovatko pelaajat laiskoja ja yksinäisiä? Yllyttävätkö pelit väkivaltaan? Pelaavatko tytöt vain saadakseen pojilta huomiota? Entä maistuuko pelaajille energiajuomat?

Demin pelitubettajat Namikolinx eli Miranda ja Paqpa (Beata Rodas) sekä Conquer Gamingissa Fortnitea ja CS:GO:ta pelaavat Gasoneeh (Aleksi Vähä-Lassila) ja Violex (Kristian Lindqvist) kertovat videossa oman mielipiteensä pelaajiin kohdistuvista ennakkoluuloista.

Jos tykkäsit tästä videosta, muista tilata Demin YouTube-kanava täällä. Kanavalta löydät lempijulkkistesi ja -tubettajiesi haastatteluita sekä suoraa puhetta muun muassa menkoista, kiusaamisesta, mielenterveydestä, rakkaudesta ja itsetunnosta – hauskoja haasteita unohtamatta. Voit myös tutustua Demin rakastettuihin Emojibattle, Q&A, Reagoidaan, Eka kerta ja Tositarina -videoihin sekä supersuosittuihin Inside ja Pientä säätöä -draamasarjoihin.