Demi

Nelli Orell: Näin lähestyt ihastusta Snäpissä!

Demin uudessa videossa suositut tubettajat paljastavat parhaat vinkkinsä siihen, miten ihastusta kannattaa lähestyä somessa tai koulussa.
Julkaistu: 5.9.2019
Tässä videossa ihanat tubettajat Nelli Orell, Yle Galaxista tutut Jasmin ja Sara Maaria, Namikolinx, Luca Lilja sekä Kuudennen kerroksen Otso, VV ja Oskari paljastavat parhaat vinkkinsä siihen, miten ihastusta kannattaa lähestyä esimerkiksi somessa tai koulussa.
Nelli ja VV laittaisivat ihastukselle viestiä Snäpissä tai Instassa, Namikolinx tapasi poikaystävänsä Tinderissä, ja Jasmin tietää, miten ihastuksen kanssa keksii helposti puhuttavaa. Katso video ja kerro kommenteissa, mikä on SINUN paras vinkkisi.
Jos tykkäsit tästä videosta, muista tilata Demin YouTube-kanava täällä. Kanavalta löydät lempijulkkistesi ja -tubettajiesi haastatteluita sekä suoraa puhetta muun muassa menkoista, kiusaamisesta, mielenterveydestä, rakkaudesta ja itsetunnosta – hauskoja haasteita unohtamatta. Voit myös tutustua Demin rakastettuihin Emojibattle, Q&A, Reagoidaan, Eka kerta ja Tositarina -videoihin sekä supersuosittuihin Inside ja Pientä säätöä -draamasarjoihin.