Demi

"Muut käyttäytyivät, kuin olisin ollut ilmaa" – Salkkarinäyttelijät puhuvat kiusaamisesta

Demin uudessa videossa Salatut elämät -sarjasta tutut Pablo, Julia, Vivi ja Emma lukevat nuorten tarinoita kiusaamisesta.
Julkaistu: 2.4.2020

Tässä videossa Salatuista elämistä tutut näyttelijät Pablo Ounaskari (näyttelee Salkkareissa Ressu Mattilaa), Julia Korpinen (Anna Ihalainen), Vivi Wahlström (Viola Helenius) ja Emma Nopanen (Nella Tamminen) lukevat Demin seuraajien Instagramissa lähettämiä tarinoita kiusaamisesta ja kertovat omista kokemuksistaan. He keskustelevat muun muassa riidoista, haukkumisesta, rasismista ja siitä, miten pahalta tuntuu, kun jätetään porukan ulkopuolelle.

Jos tykkäsit tästä videosta, muista tilata Demin YouTube-kanava täällä. Kanavalta löydät lempijulkkistesi ja -tubettajiesi haastatteluita sekä suoraa puhetta muun muassa menkoista, kiusaamisesta, mielenterveydestä, rakkaudesta ja itsetunnosta – hauskoja haasteita unohtamatta. Voit myös tutustua Demin rakastettuihin Emojibattle, Q&A, Reagoidaan, Eka kerta ja Tositarina -videoihin sekä supersuosittuihin Inside ja Pientä säätöä -draamasarjoihin.