Mainos
Mainos

Videot

Miklu: "Äitini antaisi arestia, jos kiroilisin videolla!"

Saako tubettaja kiroilla videollaan? Entä täytyykö  videoiden sopia myös lapsille? Demi haastoi Sita Salmisen ja Miklun eli Mike Backin vastaamaan väittämiin tubettajien vallasta ja vastuusta.

Saara Aalto laulaa Cheekiä! Mitä biisiä hän kuuntelee salaa?

Demi haastoi Saara Aallon paljastamaan lapsuuden lempikappaleensa ja salaisen ihastuksensa laulamalla! Katso video ja kokeile, kuinka monta biisiä tunnistat!

Soikkuu & Julia Ahonen: Reagoidaan möläytyksiin päihteistä

Miksi ilman alkoholia ei voisi pitää hauskaa? Tubettajat Julia Ahonen ja Soikkuu eivät käytä päihteitä. Heidän mielestään sitä ei pitäisi joutua selittelemään. Katso, miten he reagoivat Demin lukijoille sanottuihin, tyhmiin möläytyksiin päihteistä!

Miten lähestyä ihastusta? Katso rakkaus Q&A!

Miten lähestyä ihastusta somessa? Entä koulussa? Ihana ja viisas tubettaja Noora K vastaa rakkauteen ja ihastumiseen liittyviin kysymyksiin Demin uudella videolla. Katso ja ihastu!

Kehuitko kaveriasi tänään? Näistä syistä se kannattaa

13.03.2018

Ihana tubettaja Noora K kertoo, miksi tyttöjen kannattaa aloittaa vallankumous ja tukea toisiaan pahan puhumisen sijaan.

Mitä mieltä Jaakko Parkkali on suomalaisista tytöistä?

27.02.2018

Demi haastoi Jaakko Parkkalin ja Seksikkän Suklaan viiden sekunnin haasteeseen. 

15 asiaa, joita tytön ei tarvitse olla

Ihana tubettaja Noora K kertoo, miksi kelpaat juuri sellaisena kuin olet.

Miten syntyi Black Panther -menestyselokuva?

19.02.2018

Demin tubettaja Elisa Malik pääsi kurkistamaan Black Pather -seikkailuelokuvan stunttien saloihin ja tapaamaan elokuvan näyttelijöitä. Hyppää mukaan Elisan päivään!

Mansikkka & Mariieveronica: Kumpi voittaa menkka-aliaksessa?

Demi haastoi Mansikkkan ja Mariieveronican pelaamaan menkka-aliasta. Osaisitko sinä selittää menstruaation tai kuukautiskalenterin?

Sivut

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.