Demi

Etsitkö täydellistä kalenteria? Demi-kalenteri 2020-2021 on nyt kaupoissa!

Demi-kalenteri on paras kalenteri kouluun! Tubettaja Elisa Malik ihastui siihen, miten siinä yhdistyvät bullet journalin ja kalenterin parhaat puolet.
Julkaistu: 3.6.2020

Mitä Demi-kalenteri sisältää?

Demi-kalenteri on paras kalenteri kouluun! Inspiroivien viikkoaukeamien lisäksi kalenterissa on paljon hyödyllistä: esimerkiksi lukujärjestykset ja taulukot muun muassa syntymäpäiville, koenumeroille, kuukautisille sekä omalle budjetille. Uutuutena kalenterissa on ihania tarroja, joilla voit merkata tärkeitä juttuja.

Tämän vuoden kalenteri sisältää paljon erilaisia trackereita: DIY-tubettaja Elisa Malik ideoi joka kuukaudelle ihanan väritettävän mood trackerin, sleep login avulla voi seurata unen määrää ja habit trackerin avulla mitä tahansa rutiinia – vaikka meikkaamista, lepopäiviä tai aamupalan syömistä.

Lisäksi kalenterissa on hauskaa luettavaa ja täytettävää: testejä, bucket listejä, vinkkejä esimerkiksi opiskeluun, nukkumiseen ja itsensä piristämiseen… Kalenterissa on myös runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Millainen Demi-kalenteri on?

Lukuvuosikalenteri on ajalle heinäkuu 2020–kesäkuu 2021. Jokaiselle päivälle on paljon kirjoitustilaa, ja laadukkaalle paperille on hyvä kirjoittaa.

Demi-kalenteri on kovakantinen, ja siinä on kätevä lukunauha. Kalenterin mitat ovat 140 x 205 mm, eli se kulkee helposti mukana kaikkialla.

Mistä Demi-kalenteria voi ostaa?

Demi-kalenteri on myynnissä lehtipisteissä eli esimerkiksi monissa marketeissa, kirjakaupoissa ja joissakin kioskeissa. Tänä vuonna Demi-kalenteria ei voi tilata netistä. Voit tarkistaa lähimmän myyntipisteesi täältä.

Demi-kalenterin hinta on 16,90 euroa. Demi-kalenteri on myynnissä 3.6.–31.8. tai kunnes se myydään loppuun.