Demi

"Eksälläni oli isommat rinnat" – 12 asiaa, joita ei kannata sanoa parisuhteessa

Saako omaa rakasta verrata eksään ja onko kumppanin tyylin kommentoiminen ok? Elisa Malik ja Tapsa vastaavat näihin kysymyksiin Demin uudessa videossa
Julkaistu: 9.1.2020

Tässä videossa Demin suosikkitubettaja Elisa Malik ja hänen poikaystävänsä Tapsa reagoivat erikoisiin ja tyhmiin möläytyksiin, joita parisuhteessa olevat saattavat sanoa toisilleen – vaikka ei ehkä kannattaisi. Kaikki möläytykset ovat aitoja ja ne on kerätty Demin seuraajilta Instagramissa. Saako omaa rakasta verrata eksään? Onko kumppanin tyylin kommentoiminen ok? Entä mikä on pahinta, mitä omalle kullalle voi sanoa? Katso videosta, mitä mieltä Elisa ja Tapsa ovat, ja kerro oma näkemyksesi videon kommenttiboksissa!

Jos tykkäsit tästä videosta, muista tilata Demin YouTube-kanava täällä. Kanavalta löydät lempijulkkistesi ja -tubettajiesi haastatteluita sekä suoraa puhetta muun muassa menkoista, kiusaamisesta, mielenterveydestä, rakkaudesta ja itsetunnosta – hauskoja haasteita unohtamatta. Voit myös tutustua Demin rakastettuihin Emojibattle, Q&A, Reagoidaan, Eka kerta ja Tositarina -videoihin sekä supersuosittuihin Inside ja Pientä säätöä -draamasarjoihin.

Psst! Muistathan, että esimerkiksi toisen vartalon, tyylin tai muun ominaisuuden ilkeä kommentointi ei ole koskaan ok – ei parisuhteessakaan. Jos kumppanin kommentit tuntuvat pahalta tai ahdistavat, on niistä hyvä puhua yhdessä tai jollekin luotettavalle aikuiselle. Jutteluapua voi saada myös esimerkiksi täältä.