Demi

”Ajattelin olevani ällöttävä" – Tähdet puhuvat ulkonäköpaineista Demin uudessa videossa!

Tubettajat Mansikkka eli Maiju Voutilainen, Ilona Ylikorpi ja Nelli Orell sekä Salkkareista tuttu näyttelijä Kerttu Rissanen kertovat omista epävarmuuksistaan ja ulkonäköpaineistaan.
Julkaistu: 25.7.2019

Kaikilla on joskus ulkonäköpaineita, mutta muista, että olet hyvä juuri tuollaisena 😍

Tässä videossa ihanat tubettajat Mansikkka eli Maiju Voutilainen, Ilona Ylikorpi ja Nelli Orell sekä Salkkareista tuttu näyttelijä Kerttu Rissanen puhuvat omista epävarmuuksistaan ja ulkonäköpaineistaan. Ilona ja Nelli kertovat, miten oman tyylin löytäminen on tehnyt olosta itsevarmemman. Kerttu muistelee, miten yläkoulussa tehty musikaali auttoi pääsemään eroon ulkonäköpaineista ja opetti, että näyttelijän työssä ei ole aina kyse siitä, että pitäisi näyttää kauniilta. Maijulle kehon muuttuminen murrosiässä oli kova paikka, mutta nykyisin hän suhtautuu vartaloonsa lempeästi ❤️

Jos tykkäsit tästä videosta, muista tilata Demin YouTube-kanava täällä. Kanavalta löydät lempijulkkistesi ja -tubettajiesi haastatteluita sekä suoraa puhetta muun muassa menkoista, kiusaamisesta, mielenterveydestä, rakkaudesta ja itsetunnosta – hauskoja haasteita unohtamatta. Voit myös tutustua Demin rakastettuihin Emojibattle, Q&A, Reagoidaan, Eka kerta ja Tositarina -videoihin sekä supersuosittuihin Inside ja Pientä säätöä -draamasarjoihin.