Demi

19 ärsyttävää asiaa, joita aikuiset sanovat nuorille

”Olet koko ajan puhelimella, kohtahan se kasvaa varmaan jo kädestä!” Demin uudessa videossa tubettaja Nelli Orell ja Yle Galaxista tuttu Jasmin Beloued reagoivat aikuisten kommentteihin, jotka saattavat ärsyttää nuoria.
Julkaistu: 19.9.2019

”Ei sinun tarvitse tehdä kaikkea mitä kaverisikin.” ”Oletko taas kaatunut, kun housusi ovat noin rikki?” ”Ei tuon ikäisillä mitään oikeaa stressiä ole.” Katso videolta, mitä mieltä Nelli ja Jasmin ovat muun muassa näistä vanhempien ja sukulaisten suusta kuulluista kommenteista!

Tämän videon tekivät Jasmin ja Nelli, jotka kuuluvat Demin nuorten toimitukseen, jossa kaikki kuvaajat ja kirjoittajat ovat alle 20-vuotiaita nuoria. Myös nuorten tekemä Demi-lehti 9/19 on nyt tilaajilla ja kaupoissa hintaan 5,95€ 😍 Lehdestä löytyy esimerkiksi jättigallup tyylistä ja mahtavia juttuja muun muassa lesboudesta, deittailusta, ilmastoaktivismista ja unelmista.

Jos tykkäsit tästä videosta, muista tilata Demin YouTube-kanava täällä. Kanavalta löydät lempijulkkistesi ja -tubettajiesi haastatteluita sekä suoraa puhetta muun muassa menkoista, kiusaamisesta, mielenterveydestä, rakkaudesta ja itsetunnosta – hauskoja haasteita unohtamatta. Voit myös tutustua Demin rakastettuihin Emojibattle, Q&A, Reagoidaan, Eka kerta ja Tositarina -videoihin sekä supersuosittuihin Inside ja Pientä säätöä -draamasarjoihin.