Mainos
Mainos
Mainos

Videot

Ella Castrén

YouTube

Olen Ella Castrén, 16-vuotias tyttö, ja asun Helsingissä. Kanavaltani löytyy my day -videoita, hauskoja videoita kavereideni ja perheenjäsenteni kanssa sekä matkavideoita.

Stina

YouTube

Heipsan, olen Stina, 15- vuotias Helsingistä. Kanavaltani Stina löytyy paljon haasteita ja my day -videoita.

Helmi Matilda

YouTube

Olen 15-vuotias tyttö Turusta. Olen tehnyt videoita kahden vuoden ajan lifestyle-aiheiselle kanavalleni. Tykkään tehdä askarteluun, kauneuteen ja muotiin liittyviä videoita.

Namikolinx

YouTube

Olen outo 17-vuotias tyttö ja teen hassunhauskoja videoita. Aihepiireinä ovat muoti, haasteet, lifestyle, DIY, pelit ja Japani-jutut. Pyrin saamaan katsojan hymyilemään.

Eerika Haikonen

YouTube

Olen 16-vuotias Eerika. Kanavaltani löydät inspiraatiota ja vinkkejä terveellisiin elämäntapoihin, DIY-projekteihin, kauneuteen, sisustukseen ja paljon muuhun.

Iinaps

YouTube

Olen urheileva 19-vuotias lukiolaistyttö Kouvolasta. Teen kanavalleni videoita laidasta laitaan eli liikunta-, kuulumis-, haaste-, ostos- ja leivontavideoita sekä kaikkea siltä väliltä.

Ia J.

YouTube

Olen 18-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta. Kanavallani keskitytään tekemisiini My day -videoilla, kuukauden suosikkeihin ja hassutteluun mokavideoilla.


By Selma

YouTube

Olen Selma, 18-vuotias tyttö Keski-Suomesta. By Selma -kanavalta löydät videoita DIY-ideoista ostosten esittelyihin sekä lifestyle- ja kauneusjuttuihin.


DitaBibiana

YouTube

Olen 15-vuotias tyttö ja asustelen Etelä-Pohjanmaalla. Videoni käsittelevät DIY-ideoita, sisustusvinkkejä sekä elämääni ja arkeeni liittyviä asioita.


Elisa Malik

YouTube

Olen Elisa, 20-vuotias ja juuriltani nepalilainen. Kanavaltani löytyy muotia, kauneutta, DIY:tä ja lifestyle-videoita. Tykkään panostaa videoihini editoimalla paljon.


Ronja G

YouTube
Olen Ronja, -00 syntynyt tyttö Etelä-Suomesta. Olen luonteeltani sosiaalinen ja positiivinen. Videoillani puhun elämästäni ja asioista, jotka mietityttävät minua.

Demi-lehti

YouTube

Demin viralliselta YouTube-kanavalta löydät kiinnostavimmat tubettajat, hauskimmat yhteisvideot ja nerokkaimmat vinkit. Pääset myös kurkkaamaan kulissien taakse ja näet, miten suositut videot syntyvät!

test

Päivän video

Miten syntyi Black Panther -menestyselokuva?

19.02.2018

Demin tubettaja Elisa Malik pääsi kurkistamaan Black Pather -seikkailuelokuvan stunttien saloihin ja tapaamaan elokuvan näyttelijöitä. Hyppää mukaan Elisan päivään!

Mansikkka & Mariieveronica: Kumpi voittaa menkka-aliaksessa?

Demi haastoi Mansikkkan ja Mariieveronican pelaamaan menkka-aliasta. Osaisitko sinä selittää menstruaation tai kuukautiskalenterin?

Tee itse: 3 helppoa vanhojentanssikampausta

Kolme ihanaa ideaa kampaukseksi vanhojentansseihin: kukkaletti ja kiharat, romanttinen niskanuttura sekä boheemi kiepsautusletti. Näistä jokainen onnistuu pienellä harjoittelulla aloittelijaltakin - kokeile vaikka itselle tai kaverille!

Katso Demin uutuussarjan avausjakso

20.01.2018

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta, mutta entä kun viestiä laittaa ihastus? Demin ylistystä saanut uutuussarja Pientä säätöä joka maanantai ja torstai Instagramissa @demilehti.

Demilät

LHBTQIA+

UUSI OMA DEMILÄ sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöasioista! Tervetuloa kaikki sukupuolesta, seksuaalisuudesta,...

07.11.2017 22:14
2

BLOGI NURKKAUS (kauneus, leipominen ja sisustaminen + muita arjen asioita)

Tarkoitettu bloggaajille! Jos yksi on jo tehnyt keskustelun samasta aiheesta mikä sinua kiinnostaa, älä tee...

08.07.2017 20:41
2

Lukija Lukijasta

http://allieverwanted-ida.blogspot.fi/ Elikkä käy liittymässä mun blogin lukijaksi ja halutessas voit antaa...

06.02.2017 00:42
1

Blogeja !

06.02.2017 00:42
11

♠b l o g g a a j a t♠

Tähän Demilään kaikki bloggaajat♥

06.02.2017 00:42
1

Blogiyhteistyö

Tämä Demilä on tarkoitettu rajatulle blogiyhteistyöporukalle, emmekä ota tänne ulkopuolisia, sori. Tällä hetkellä on...

06.02.2017 00:42
4
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.