Mainos
Mainos
Mainos

Videot

Ella Castrén

YouTube

Olen Ella Castrén, 16-vuotias tyttö, ja asun Helsingissä. Kanavaltani löytyy my day -videoita, hauskoja videoita kavereideni ja perheenjäsenteni kanssa sekä matkavideoita.

Helmi Matilda

YouTube

Olen 15-vuotias tyttö Turusta. Olen tehnyt videoita kahden vuoden ajan lifestyle-aiheiselle kanavalleni. Tykkään tehdä askarteluun, kauneuteen ja muotiin liittyviä videoita.

Namikolinx

YouTube

Olen outo 17-vuotias tyttö ja teen hassunhauskoja videoita. Aihepiireinä ovat muoti, haasteet, lifestyle, DIY, pelit ja Japani-jutut. Pyrin saamaan katsojan hymyilemään.

Eerika Haikonen

YouTube

Olen 16-vuotias Eerika. Kanavaltani löydät inspiraatiota ja vinkkejä terveellisiin elämäntapoihin, DIY-projekteihin, kauneuteen, sisustukseen ja paljon muuhun.

Iinaps

YouTube

Olen urheileva 19-vuotias lukiolaistyttö Kouvolasta. Teen kanavalleni videoita laidasta laitaan eli liikunta-, kuulumis-, haaste-, ostos- ja leivontavideoita sekä kaikkea siltä väliltä.

By Selma

YouTube

Olen Selma, 18-vuotias tyttö Keski-Suomesta. By Selma -kanavalta löydät videoita DIY-ideoista ostosten esittelyihin sekä lifestyle- ja kauneusjuttuihin.


DitaBibiana

YouTube

Olen 15-vuotias tyttö ja asustelen Etelä-Pohjanmaalla. Videoni käsittelevät DIY-ideoita, sisustusvinkkejä sekä elämääni ja arkeeni liittyviä asioita.


Elisa Malik

YouTube

Olen Elisa, 20-vuotias ja juuriltani nepalilainen. Kanavaltani löytyy muotia, kauneutta, DIY:tä ja lifestyle-videoita. Tykkään panostaa videoihini editoimalla paljon.


Demi-lehti

YouTube

Demin viralliselta YouTube-kanavalta löydät kiinnostavimmat tubettajat, hauskimmat yhteisvideot ja nerokkaimmat vinkit. Pääset myös kurkkaamaan kulissien taakse ja näet, miten suositut videot syntyvät!

test

Päivän video

Miklu: "Äitini antaisi arestia, jos kiroilisin videolla!"

Saako tubettaja kiroilla videollaan? Entä täytyykö  videoiden sopia myös lapsille? Demi haastoi Sita Salmisen ja Miklun eli Mike Backin vastaamaan väittämiin tubettajien vallasta ja vastuusta.

Saara Aalto laulaa Cheekiä! Mitä biisiä hän kuuntelee salaa?

Demi haastoi Saara Aallon paljastamaan lapsuuden lempikappaleensa ja salaisen ihastuksensa laulamalla! Katso video ja kokeile, kuinka monta biisiä tunnistat!

Soikkuu & Julia Ahonen: Reagoidaan möläytyksiin päihteistä

Miksi ilman alkoholia ei voisi pitää hauskaa? Tubettajat Julia Ahonen ja Soikkuu eivät käytä päihteitä. Heidän mielestään sitä ei pitäisi joutua selittelemään. Katso, miten he reagoivat Demin lukijoille sanottuihin, tyhmiin möläytyksiin päihteistä!

Miten lähestyä ihastusta? Katso rakkaus Q&A!

Miten lähestyä ihastusta somessa? Entä koulussa? Ihana ja viisas tubettaja Noora K vastaa rakkauteen ja ihastumiseen liittyviin kysymyksiin Demin uudella videolla. Katso ja ihastu!

Demilät

Demin kaverikirja

Demin kaverikirjaan vastaavat Suomen parhaat ja suosituimmat bloggaajat. Bloggaajat ovat demittäjien äänestämiä ja...

16.04.2018 15:55
286

LHBTQIA+

UUSI OMA DEMILÄ sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöasioista! Tervetuloa kaikki sukupuolesta, seksuaalisuudesta,...

07.11.2017 22:14
2

BLOGI NURKKAUS (kauneus, leipominen ja sisustaminen + muita arjen asioita)

Tarkoitettu bloggaajille! Jos yksi on jo tehnyt keskustelun samasta aiheesta mikä sinua kiinnostaa, älä tee...

08.07.2017 20:41
2

Lukija Lukijasta

http://allieverwanted-ida.blogspot.fi/ Elikkä käy liittymässä mun blogin lukijaksi ja halutessas voit antaa...

06.02.2017 00:42
1

Blogeja !

06.02.2017 00:42
11

♠b l o g g a a j a t♠

Tähän Demilään kaikki bloggaajat♥

06.02.2017 00:42
1
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.