Mainos

Väritä Tuurelle uusi tyyli ja osallistu Tube-lehden kilpailuun!

Väritä Tuurelle uusi tyyli ja osallistu Tube-lehden kilpailuun!

Tube-lehden suosittu värityskilpailu on taas täällä! Osallistu värittämällä tubettaja Tuure Boeliukselle uusi tyyli. Voit osallistua nyt myös Recolor-sivustolla.
Tuure Boelius värityskuva

Tube-lehden suosittu värityskilpailu on taas käynnissä! 

Kilpailuun voi osallistua kahdella tavalla:

1. Väritä uusimman Tube-lehden välistä löytyvä värityskuva Tuuresta. Voit käyttää haluamaasi tekniikkaa: tusseja, puuvärejä, paljetteja, kynsilakkaa... Mitä luovempi toteutus, sitä parempi! Ota luomuksestasi kuva ja jaa se Instagramissa hashtageilla #tubelehti ja #väritätuure.

TAI

2. Väritä Tuurelle uusi tyyli netissä Recolor-sivustolla! Värityskuva toimii selaimessa ilman kirjautumista. Kokeile rohkeasti erilaisia tyylejä! Tallenna kuva puhelimeesi ja jaa se Instagramissa hashtageilla #tubelehti ja #väritätuure.

 

Kilpailuaika päättyy 16. kesäkuuta. Tubettaja Tuure Boelius valitsee heinäkuun aikana voittajan, joka saa upean yllätyspalkinnon. 

 

Tube-lehdestä löydät tämän hetken kuumimmat YouTube-tähdet, upeat fanikuvat ja julisteet, parhaat vinkit ja hauskimmat tehtävät. Nappaa omasi lehtihyllystä!

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.