Mainos

Usein kysytyt kysymykset

Kysymyksiä ja vastauksia Demi.fistä

Usein kysyttyäMitä uutta Demi.fissä on?

Demi.fissä on vaikka mitä uutta!

Lue toimituksen tekemiä juttuja ja osallistu itse lehden tekoon kätevästi.

Hupia-välilehdeltä löytyy testejä, Megamokia, nerouksia sekä rakkausstooreja ja Salainen palvelu -paljastuksia. Hyvästi tylsät päivät!

Keskusteluissa on uusia toimintoja ja pääset muun muassa vaihtamaan alueiden järjestystä mieleiseksesi.

Muokkaa Omaa Demiä ja Demilöitä kätevämmin. Kokeile myös blogin pitämistä, se on täysin uudenlaista!

Kalenteri on täysin uusi sivu, jolle voit merkitä menojasi ja fiiliksiäsi – se on yksityinen eikä näy muille. Lue näistä ja muista lisää alempaa!

Keskustelut

Miten voin osallistua keskusteluihin?

Voit liikkua Demi.fin sivuilla ja seurata suosittuja keskustelujamme, Demilöitä ja Omia Demejä myös rekisteröitymättä. Jos haluat osallistua keskusteluun, luoda Oman Demin tai Demilän, sinun pitää rekisteröityä tästä tai sivun yläosassa olevan "Rekisteröidy käyttäjäksi" -linkin kautta. Rekisteröityminen on nopeaa ja ilmaista. Saat rekisteröintiin tarvittavan vahvistuskoodin tekstiviestillä kännykkääsi. Demi maksaa tekstiviestin puolestasi.

Miksen löydä kaikkia keskustelualueita Demi.fistä?

Etusivulla on esillä vain osa Demi.fin keskustelualueista. Löydät kaikki alueet Keskustelut-välilehdeltä.

Miksi jotkut keskustelut katoavat?

Demi.fin ylläpidolla on oikeus poistaa keskustelusääntöjen vastaisia tai muuten asiattomia keskusteluja. Huomaathan että olet rekisteröityessäsi sitoutunut noudattamaan sääntöjämme. Sääntöjen rikkominen johtaa jäähyyn, jonka pituudesta päättää ylläpito.

Mitä viestin vieressä olevat puhekuplat tarkoittavat?

Puhekuplat näkyvät rekisteröityneille käyttäjille. Puhekupla, jossa on merkki tarkoittaa, että et ole lukenut keskustelua. Tyhjä kupla tarkoittaa, että keskusteluun on tullut uusia viestejä. Kuplaa klikkaamalla pääset suoraan uusimpaan lukemattomaan viestiin.

Miten voin poistaa oman keskusteluni?

Omia keskusteluja ei voi poistaa Demi.fistä. Voit kuitenkin piilottaa aloittamasi keskustelun Omassa Demissäsi muilta käyttäjiltä.
 

Miten saan piilotettua aloittamani keskustelut?

Voit piilottaa aloittamasi keskustelut muilta käyttäjiltä Omassa Demissäsi kohdassa Aloittamani keskustelut.

Minkä takia täytyy odottaa 30 sekuntia, että voi lähettää uuden viestin keskustelussa?

Aikaraja on käytössä floodaamisen estämiseksi. Floodaus on häiriköintiä, jossa yksi käyttäjä lähettää saman viestin monta kertaa kiusantekomielessä.

Miten voin hakea minua kiinnostavia keskusteluja?

Haku löytyy sivun yläreunasta keskeltä. Näet sen, kun olet kirjautuneena Demi.fihin.

Onko Demi.fihin mahdollista päästä keskustelunvalvojaksi?

Valvontaa hoitavat Demi.fi:ssä Demin valitsemat keskustelunvalvojat. Tällä hetkellä emme ota valvojiksi muita henkilöitä.

Miksi en voi poistaa Omasta Demistä aloittamiani keskusteluja?

Keskustelut näkyvät Omassa Demissä kunnes ne poistuvat vanhoina koko Demi.fistä tai kunnes ylläpito poistaa ne muualta sivustossa. Voit piilottaa aloittamasi keskustelut muilta käyttäjiltä Omassa Demissäsi painamalla ruutua niiden perässä Aloittamani keskustelut -listauksessa. Et voi itse poistaa aloittamiasi keskusteluja, mutta keskustelun voi ilmiantaa oikeasta yläreunasta löytyvän Ilmianna-painikkeen avulla. Perusteluissa voit kertoa ylläpitäjälle, miksi haluat poistaa keskustelun.

Miksi laihdutuksesta ja syömishäiriöistä ei saa keskustella?

Syömishäiriöt ovat valitettavasti osa monen nuoren elämää. Käytännössä olemme kuitenkin havainneet, että aiheesta käydyt keskustelut menevät herkästi epäterveelliselle linjalle, jolloin lukijat ottavat vinkkejä toistensa laihdutuskäyttäytymisestä ja syömisen välttelystä. Emme missään nimessä halua rohkaista tätä, ja sen takia laihduttamista käsittelevät ja siihen yllyttävät keskustelut, kuvat, kirjoitukset, linkit ja muu materiaali poistetaan Demi.fistä.

Mitä uutta Demi.fissä on?

Mitä uutta Demi.fissä on?

Demi.fissä on vaikka mitä uutta! Voit nyt lukea toimituksen tekemiä juttuja ja pääset itse osallistumaan lehden tekoon kätevämmin. Uudelta Hupia-välilehdeltä löytyy testejä, Megamokia, nerouksia sekä rakkausstooreja ja Salainen palvelu -paljastuksia. Keskusteluissa on uusia toimintoja ja pääset muun muassa vaihtamaan alueiden järjestystä mieleiseksesi. Omaa Demiä ja Demilöitä voi muokata enemmän. Tutustu uuteen kalenteriin, johon voit merkitä menojasi ja fiiliksiäsi – se on yksityinen eikä näy muille. Lue lisää alempaa!

Missä voi osallistua lehden tekemiseen?

Demi.fissä on monta tapaa osallistua Demi-lehden tekemiseen. Löydät esimerkiksi toimituksen jäsenten aloittamia keskusteluita sekä kyselyitä. Tunnistat Demi-lehden aloittamat keskustelut pinkistä palkista. Voit myös ilmoittautua haastateltavaksi eri juttuihin, kuten Vahva & ihana- ja Tositarina-palstalle.

Mistä löytyvät testit, megamokat ja neroudet?

Ne kaikki ja muuta hauskaa tekemistä löytyy Hupia-välilehdeltä.

Mitä uutta Omassa Demissä on?

Omaa Demiä voi muokata entistä enemmän. Viritä-painikkeesta pääset muokkaamaan värejä ja fontteja. Lisää uudelle albumi-välilehdelle kuvia, tekstejä ja videoita sekä tehdä gallupeja. Blogin toiminnallisuudet ovat parantuneet ja myös vieraskirjassa on uutta. Paina Olin täällä -painiketta, kun haluat huikata käyneesi katsomassa demittäjän OD:ta. Paina sydäntä, jos tykkäät demittäjän lisäämästä sisällöstä Omaan Demiinsä!

Mitä kaikkea Demilöissä on?

Demilää voi muokata entistä enemmän. Viritä-painikkeesta pääsee muokkaamaan värejä ja fontteja. Uudelle albumi-välilehdelle voi lisätä kuvia, tekstejä, videoita ja tehdä gallupeja. Myös vieraskirjassa on uutta. Paina Olin täällä -painiketta, kun haluat huikata käyneesi katsomassa Demilää. Paina sydäntä aina, kun tykkäät jostain Demilän sisällöstä!

Mitä uutta keskusteluissa on?

Rekisteröityneet käyttäjät voivat järjestää keskustelualueet mieleiseensä järjestykseen pääsivulla. Keskusteluihin voi lisätä Demi.fin sisäisiä linkkejä. Jos aloitat keskustelun demilästä, se tulee näkyviin linkkinä keskusteluketjun alkuun. Yksittäisistä, hyvistä kommenteista voi tykätä painamalla sydäntä.

Mitä ovat keskusteluissa ja muualla sivustoilla olevat sydämet?

Paina sydäntä, jos luet jonkin erityisen nasevan kommentin tai muun kivan jutun ja tykkäät siitä. Sydän vaihtaa väriä sen mukaan, kuinka monta demittäjää sitä on painanut.
 

Mitä Kiinnostava tyyppi -merkintä tarkoittaa?

Kiinnostavan tyypin merkintä tarkoittaa sitä, että voit alkaa seurata hänen keskustelujaan ilman, että käyttäjä tietää juuri sinun seuraavan häntä (hänelle näkyy vain, että XX tyyppiä seuraa sinua). Keskustelut näkyvät Keskusteluni Seuratut-palkissa.

Mistä saan ilmoituksia?

Saat ilmoituksen, kun joku jättää sinulle kaveripyynnön, kun kaveripyyntösi hyväksytään ja kun saat vieraskirjamerkinnän. Ilmoitukset löytyvät sivun oikeasta ylälaidasta.

Kysymyksiä ja vastauksia Demi-lehdestä

Voinko saada Demin näytenumeron?

Toimituksella ei valitettavasti ole varattuna näytenumeroita, joita voisimme lähettää ilmaiseksi halukkaille. Toivottavasti löydät lehden koekäyttöön lähikirjastostasi, voit lainata kaverilta tai ostat yhden irtonumeron kokeeksi lehtipisteestä.

Miten voin tilata Demin?

Voit tilata Demin täältä.

Milloin seuraava Demi ilmestyy?

Voit tarkistaa Demi.fin etusivulta, kuinka monta päivää seuraavan Demin ilmestymiseen vielä on. Seuraavan lehden ilmestymispäivän löydät myös edellisen Demin viimeisiltä sivuilta.

Apua, miksi Demini on myöhässä?

Toivottavasti saat lehtesi aina ajoissa. Demin tulisi olla tilaajalla viimeistään ilmestymispäivänä. Jos Demi tulee sinulle jatkuvasti myöhässä, ota yhteyttä omaan postikonttoriisi. Jos sinulla on muita kysymyksiä tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu (a) a-lehdet.fi.

Miten voin muuttaa tilaajatietojani, esimerkiksi osoitetta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu (a) a-lehdet.fi. Virallinen Postiin tai väestörekisteriin tehty osoitteenmuutos päivittyy automaattisesti tilaajarekisteriimme.

Milloin Demin kalenteri ilmestyy?

Demin suosittu lukuvuosikalenteri ilmestyy joka vuosi alkukesästä.

Milloin saan vastauksen lehden palstalle lähettämääni kysymykseen?

Demin palstoille lähetettyihin kysymyksiin vastataan ainoastaan lehden sivuilla, ei henkilökohtaisesti sähköpostilla tai postitse. Vain osa toimitukseen lähetetyistä kysymyksistä mahtuu lehteen. Olemme siksi keränneet suosituimpia niistä Apua-sivulle. Katso, löytyisikö sieltä vastaus. Jos sinulla on terveyteesi liittyvä kiireellinen kysymys, esitä se kouluterveydenhoitajallesi tai mene lääkäriin. Älä jää odottamaan mahdollista vastausta lehdessä!

Julkaistaanko megamokani lehdessä tai netissä?

Joudumme valikoimaan Demi-lehdessä ja netissä julkaistavat Megamokat ja muut viestit valtavan postimäärän joukosta. Emme voi julkaista kaikkia meille tulleita mokia automaattisesti, siihen eivät lehtemme sivut riittäisi.

Miksi kysytte yhteystietojani?

Lehdessä julkaistavaksi tarkoitetuissa viesteissä tulee aina olla mukana oikeat yhteystiedot. Emme julkaise Demissä ilman oikeaa nimeä ja yhteystietoja lähetettyjä kysymyksiä tai kirjeitä. Tiedot kysymällä varmistamme sen, ettei kysymystä esitetä pilan vuoksi ja että kirjoittaja uskoo asiaansa. Kilpailujen voittajien nimiä ei julkaista, eikä lähettäjän oikeaa nimeä löydy koskaan Demin sivuilta.

Milloin juttu- tai julistetoiveeni toteutuu?

Luemme kaikki meille tulleet toiveet ja panemme ne muistiin mahdollista myöhempää toteutusta varten. Emme valitettavasti voi kuitenkaan etukäteen paljastaa, milloin ja mitkä niistä toteutetaan. Lähetä juliste- ja juttutoiveesi kohdasta Postia Demistä Kerro-painikkeen kautta.

Mistä löytyy muotijutussanne ollut vaate?

Jutuissamme esiteltyjen tuotteiden lähintä ostopaikkaa voi kysyä tiedustelunumeroista, jotka löydät Demi.fistä. Vaikka puhelinnumerojen suuntanumero viittaa Helsinkiin, se ei tarkoita, että tuotetta olisi saatavilla vain pääkaupungista. Esimerkiksi tiettyä vaatemerkkiä voi hyvin olla saatavana myös lähellä sinua.

Voinko saada Demin näytenumeron?

Toimituksella ei valitettavasti ole varattuna näytenumeroita, joita voisimme lähettää ilmaiseksi halukkaille. Toivottavasti löydät lehden koekäyttöön lähikirjastostasi, voit lainata kaverilta tai ostat yhden irtonumeron kokeeksi lehtipisteestä.

Nimimerkki

Kuinka monta nimimerkkiä voin luoda?

Voit luoda kännykkänumerostasi korkeintaan viisi nimimerkkiä. Voit halutessasi kuitenkin poistaa nimimerkit, joita et enää käytä. Tee näin: Kirjaudu Demi.fihin sillä nimimerkillä, jonka haluat poistaa. Paina Omassa Demissäsi näkyvää Poista tunnus -painiketta. Tunnuksen poistaminen vapauttaa yhden viidestä nimimerkistä, joten voit rekisteröidä kännykkänumerollesi yhden uuden nimimerkin saman tien.

Miksi Demi.fihin pitää rekisteröityä tekstiviestillä?

Demi.fin käyttäjät haluavat pitää sivuston viihtyisänä paikkana, jossa voi rauhassa keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä. He ovat toivoneet sivuille mahdollisimman varmaa rekisteröitymistapaa ajoittaisen häiriköinnin estämiseksi.

Kuinka voin poistaa nimimerkkini tai vaihtaa sitä?

Paina Omassa Demissäsi Poista nimimerkki -painiketta. Demi.fihin voi rekisteröityä viidellä nimimerkillä per kännykkänumero. Tunnuksen poistaminen vapauttaa yhden viidestä nimimerkistä, joten jos poistat yhden, voit rekisteröidä kännykkänumerollesi uuden nimimerkin.

Miten vaihdan salasanani?

Salasanan vaihtaminen on helppoa, joten jos epäilet että salasanasi on joutunut vääriin käsiin, käy vaihtamassa se pikaisesti. Saat vaihdettua salasanan Oman Demisi Muokkaa Omaa Demiä -laatikon kohdasta Vaihda salasana.

Asun ulkomailla ja haluaisin demittää. En pysty rekisteröitymään ulkomaisella kännykkäliittymälläni. Mitä teen?

Ota yhteyttä ylläpitoon ja kerro viestissäsi haluamasi Demi-nimimerkki, niin ylläpitomme voi luoda sen sinulle. Demi.fihin ei valitettavasti voi rekisteröityä ulkomaisilla kännykkäliittymillä.

Demilät

Mitä Demilät ovat?

Demilä on kuin yhteinen Oma Demi. Sinne voi lisätä esimerkiksi kuvia ja tekstiä ja siellä voi aloittaa keskusteluja. Kuka tahansa rekisteröitynyt demittäjä voi perustaa Demilän tai useita Demilöitä. Valitse Demiläsi alue sen mukaan, mihin se aiheensa puolesta parhaiten sopii. Demilät jakaantuvat samannimisiin aihealueisiin kuin keskustelutkin.

Voiko Demilässä keskustella?

Perustaja, moderaattorit ja jäsenet voivat aloittaa Demilässä keskustelun. Keskustelujen aloituspaikka näkyy kussakin Demilässä oikealla. Kaikki käyttäjät näkevät Demilässä aloittamanne keskustelut. Demilälle pitää valita alue, kun se perustetaan. Keskustelu käydään keskustelualueella, jonka olette Demilälle valinneet.

Kuka voi perustaa Demilän?

Kuka tahansa rekisteröitynyt demittäjä voi perustaa Demilän tai useita Demilöitä.

Miten Demilään liitytään?

Kun löydät kiinnostavan Demilän, tee jäsenpyyntö painamalla Liity-painiketta. Jäsenpyynnöstäsi lähtee ilmoitus Demilän perustajalle ja moderaattoreille. Heistä joku voi hyväksyä jäsenpyyntösi. Kun pyyntösi on hyväksytty, Demilä ilmestyy Oman Demisi listaan nimeltä Demilät joihin kuulun.

Keitä ovat Demilän moderaattorit? Miten sellaiseksi pääsee?

Moderaattoreilla on oikeus lisätä ja poistaa Demilän sisältöä eli kuvia, tekstiä, linkkejä, listoja ja hyväksyä Demilään uusia jäseniä. Sinun täytyy ensin liittyä Demilän jäseneksi. Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, voit hakea moderaattoriksi painamalla Hae moderaattoriksi -painiketta kyseisessä Demilässä. Hakemuksesi lähetetään Demilän perustajalle ja muille moderaattoreille, joista joku voi joko hyväksyä tai hylätä sen. Yhdessä Demilässä voi olla korkeintaan 10 moderaattoria. Näet jäsen- ja moderaattoripyynnöt kun olet perustamissasi tai moderoimissasi Demilöissä.

Onko kaikki halukkaat pakko hyväksyä jäseniksi tai moderaattoreiksi?

Ei. Voit päättää rajaatko Demiläsi jäsenmäärää vai saavatko kaikki halukkaat liittyä. Tämä on hyvä ilmoittaa muille demittäjille esimerkiksi Demilän esittelytekstissä. Demilässä voi olla enintään 10 moderaattoria.

Kuka voi poistaa Demilän moderaattorioikeuksia tai jäseniä?

Toiset moderaattorit tai perustaja voivat poistaa moderaattorioikeuksia tai jäseniä harkintansa mukaan.

Mitä oikeuksia moderaattorilla on?

Moderaattori voi lisätä ja poistaa materiaalia, esimerkiksi lisätä Demilään tekstilaatikoita tai poistaa kuvia. Moderaattori voi myös hyväksyä Demilään uusia jäseniä ja moderaattoreita. Perustajalla on samat oikeudet.

Mitä vastuita Demilän perustajalla ja moderaattorilla on?

Perustaja ja moderaattorit vastaavat siitä, että Demilä noudattaa Demi.fin sääntöjä. Kaikki jäsenet, joille annat moderaattorioikeudet, voivat lisätä ja poistaa materiaalia Demilässä. Annathan moderaattorioikeuksia harkitusti. Sääntörikkomusten takia ylläpito voi joutua poistamaan koko Demilän ja antamaan sen perustajalle ja moderaattoreille jäähyn Demi.fistä.

Miten Demilään lisätään materiaalia?

Voit lisätä uutta sisältöä Demilän albumi-välilehdellä. Voit valita pelkän tekstikentän, laatikon jossa on kuvaa ja tekstiä, videon, gallupin tai listan. Pääset muokkaamaan materiaalia painamalla kynää ja poistamaan materiaalia painamalla ruksia. Voit tehdä listoihin uusia rivejä painamalla plussaa.

Löysin eräästä Demilästä epäilyttävää materiaalia, mitä teen?

Paina ilmianto-painiketta, jotta ylläpitomme saa tiedon asiasta. Kirjaa ilmiantolomakkeelle mahdollisimman tarkasti, mikä mielestäsi oli kyseisessä Demilässä arveluttavaa tai sääntöjemme vastaista, jotta ylläpitomme voi tarpeen mukaan poistaa materiaalin ja arvioida jäähyn tai muun rangaistuksen tarpeellisuuden ja pituuden.

Miksi kuvamme, tekstimme, videomme tai linkkimme ovat kadonneet Demilästämme?

Ylläpidolla on oikeus poistaa sääntöjen vastainen tai sellaiseksi epäilty materiaali ilman eri varoitusta. Sallituista materiaaleista voit lukea lisää säännöistämme. Sääntöjen rikkominen voi johtaa jäähyyn eli nimimerkin rekisteröitymisen estoon ylläpidon määrittelemäksi ajaksi.

Voiko Demilää kommentoida?

Kyllä voi. Jokaisessa Demilässä on vieraskirja, johon rekisteröityneet demittäjät voivat kirjoittaa viestejä.
 

Oma Demi

Mikä on Oma Demi -osio?

Oma Demi on käyttäjätietosivu, jollaisen voi luoda jokainen rekisteröitynyt käyttäjä. Jos demität useammalla nimimerkillä, jokaiselle nimimerkille muodostuu oma Oma Demi -sivun. Voit lisätä Omaan Demiin kuvasi, kertoa itsestäsi, lisätä videoita ja linkkejä, päivittää omia suosikkilistoja ja kirjoittaa blogia. Muistathan että kaiken sivulle lisäämäsi materiaalin tulee noudattaa sääntöjämme. Ylläpito poistaa sääntöjä rikkovat tai muuten sopimattomat kuvat ilman ennakkovaroitusta.

Miten saan profiilikuvani Oma Demi -sivulle?

Saat ladattua kuvan sivun menemällä profiilikuvan kohdall ja painamalla Vaihda profiilikuva.

Onko ihan varmaa, ettei sähköpostiosoitteeni näy muille käyttäjille?

Omassa Demissä näkyvät rekisteröitymistiedot ovat salaisia eli näkyvät vain sinulle kunnes klikkaat ne halutessasi näkymään kaikille eli julkisiksi tai kavereille ja tallennat tiedot.

Miten lisään kuvia, tekstiä, videoita tai muuta sisältöä Omaan Demiin?

Saat lisättyä niitä menemällä Albumiin ja lisäämällä uuden painikkeesta. Voit valita, lisäätkö kuvaa, tekstiä, listan, videon vai gallupin.

Miten muutan Oman Demin värejä ja fontteja?

Voit muokata niitä Viritä-painikkeesta yläreunassa.

Miksi kuvani, tekstini, videoni tai linkkini on kadonnut Oma Demi -sivultani?

Ylläpidolla on oikeus poistaa sääntöjen vastainen tai sellaiseksi epäilty materiaali ilman eri varoitusta. Sallituista materiaaleista voit lukea lisää säännöistämme. Sääntöjen rikkominen voi johtaa jäähyyn eli nimimerkin kirjautumisen estoon ylläpidon määrittelemäksi ajaksi.
 

Lisäämäni video pyörii huonosti. Mitä teen?

Oman Demin ja Demilöiden videolinkit tulevat suoraan Youtuben palvelimelta. Demi.fin sivuston ruuhkaisuus ei vaikuta videon pyörimiseen. Siihen vaikuttaa Youtuben kuormitus, eikä Demi.fin ylläpito voi valitettavasti vaikuttaa siihen. Koita katsoa videota hetken päästä uudelleen.

Säännöt

Mistä löydän Demi.fin säännöt?

Demi.fissä tulee noudattaa ylläpidon laatimia sääntöjä. Löydät ne täältä.

Mitä Demi.fin sääntöjen rikkomisesta seuraa?

Sääntöjen rikkominen johtaa jäähyyn. Se tarkoittaa, että sääntöjä rikkoneen käyttäjän nimimerkki ei pääse rekisteröitymään Demi.fihin tietyn ajan sisällä. Jäähyjen pituudesta päättää Demi.fin ylläpito. Ylläpidolla on myös oikeus poistaa toistuvasti häiriköivä nimimerkki sivustolta kokonaan. Vakavista häirintätapauksista ilmoitamme tarvittaessa viranomaisille. Ylläpidon nimimerkki on demifi, ja se näkyy sivustolla pinkillä merkatussa palkissa.

Miten voin ilmiantaa Demi.fin sääntöjen vastaisen tai minua loukkaavan keskustelun, Oman Demin tai Demilän?

Jos huomaat, että joku mielestäsi rikkoo Demi.fin sääntöjä tai häiriköi sivuilla, ilmoita siitä ylläpidolle viestiketjun yläosassa olevan ilmianto-painikkeen avulla. Voit ilmiantaa myös käyttäjän tai Demilän. Klikkaa sääntöjä rikkovaa nimimerkkiä tai Demilää, jolloin pääset sivulle, ja tee ylläpidolle ilmoitus sivulla olevan ilmianto-painikkeen avulla. Kerro sääntörikkeet mahdollisimman tarkasti, niin ylläpitomme on helpompi arvioida jäähyn tarve ja pituus. Jos et ole rekisteröitynyt Demi.fihin, voit tehdä ilmoituksen ylläpidolle palautteen kautta.

Yleistä Demi.fistä

Mitä megamokat ovat?

Megamokat ovat Demin lukijoiden lähettämiä hauskoja sattumuksia, joita julkaistaan joka kuukausi Demi-lehdestä. Mokat ovat supersuosittuja, ja käyttäjien pyynnöstä Demi.fin etusivulle päivitetään joka päivä uusi megamoka.

Kun kopioin tekstiä kirjoitusohjelmasta, esimerkiksi Microsoft Wordistä Demi.fihin, välimerkit (esim. ") katoavat tai teksti näyttää omituiselta. Mistä se johtuu?

Ongelma johtuu Demi.fin ja kirjoitusohjelman yhteensopivuusominaisuudesta. Pystyt kiertämään välimerkkiongelman näin: kopioi teksti esimerkiksi Wordista ensin Notepadiin tai muuhun niin sanottuun perustekstieditoriin ja sieltä Demi.fihin.

Miten löydän minua kiinnostavan demittäjän?

Voit hakea käyttäjiä haulla. Kun löydät etsimäsi nimimerkin, klikkaa nimeä, niin pääset suoraan hänen Omaan Demiinsä. Voit myös kirjoittaa nettiselaimeesi osoitteeksi oma.demi.fi/etsimäsi nimimerkki.

Onko Demi.fissä mahdollisuus lähettää yksityisviestejä?

Ei ole, mutta voit käydä jättämässä viestejä muiden käyttäjien Omien Demien ja Demilöitten vieraskirjoihin. Muut voivat myös käydä jättämässä viestejä sinun Omaan Demiisi. Saat poistettua Oman Demisi vieraskirjamerkinnän painamalla ruksista sen perässä. Muistathan säännöt!

Miten voin lähettää palautetta?

Kaiken Demille tarkoitetun palautteen saat perille Postia Demille -kohdasta Palaute tai Palaute-linkistä sivun yläosassa. Jos palautteesi koskee Demi.fitä, valitse Palaute Demi.fistä.

Mistä löydän kilpailut?

Demin kovat jutut -äänestys löytyy sivuston oikeasta sivupalkista. Lisäksi kisoja voi bongata Demin somekanavista.
 

Mitä Kaverit-ilmoitukset ovat?

Kirjeenvaihtokamuja etsivien suositut ilmoitukset löydät Hupia-osiosta. Rekisteröityneet käyttäjät voivat jättää sivulle oman ilmoituksensa.

Onko Demi.fissä aikuisia läsnä?

Kyllä. Demi.fitä valvoo joukko aikuisia, työhön koulutettuja ihmisiä. Demi.fi tekee myös yhteistyötä monien järjestöjen ja esimerkiksi Poliisin kanssa. He järjestävät keskusteluja, joissa voi jutella ammattilaisten kanssa nimettömästi ja kysyä askarruttavista asioista. Löydät heidät kaikki Apua-sivulta. Sieltä löydät myös paljon kiperiä kysymyksiä ja ammattilaisten vastauksia niihin. Vanhemmille löydät täältä lisää tietoa.

Yhteistyödemilät

170

Syö hyvää

Kaupallinen yhteistyö: MLL Tervetuloa Syö hyvää -Demilään
4

Biozell Color Mask Ink - Toteuta hiusväriunelmasi

Tervetuloa Biozellin Demilään! Color Mask INK on upeisiin h
#biozell #biozellink #biozellcolormask
513

Elämä On Parasta Huumetta

Tällainen porukka meitä puuhaa täällä ruudun toisella puolen
92

Dimily

Kaupallinen yhteistyö: Gummerus Tervetuloa DIMILY-trilogi
42

Nuorten Exit

WE ♥ SEXUAL RIGHTS! Onko seksuaalinen itsemääräämisoikeus m
Mukavaa joululomaa ja uutta vuotta 2017! Psst.
51

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn av

Järjestöt

Nuorten kriisipiste

Auttaa 12-29-vuotiaita nuoria ja heidän perheitään elämän kriisi- ja pulmatilanteessa asuinpaikasta riippumatta. Päivystysaikoina voi soittaa tai tulla käymään ilman ajanvarausta.

Nuorten Kriisipiste
Albertinkatu 33
00180 Helsinki
nuortenkriisipiste@helsinkimissio.fi

Päivystyspuhelin 045 341 0583
Päivystysajat ti-to klo 9.00-12.00
www.nuortenkriisipiste.com

SPR:n Nuorten turvatalot

Nuorten turvataloon voi mennä yöksi, jos tilanne kiristyy liikaa kotona.

Turku (02) 253 9667
Tampere 040 556 6661
Vantaa (09) 871 4043
Espoo (09) 819 553 60
Helsinki (09) 622 4322

Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten puhelin ja netti

116111 (maksuton) ma–pe klo 14–20, la–su klo 17–20 www.nuortennetti.fi

Suomen mielenterveysseura

Tukea elämän kriiseissä. Valtakunnallinen kriisipuhelin 010 195 202 arkisin klo 9.00-07.00 viikonloppuisin ja juhlapyhinä klo 15.00-07.00 www.mielenterveysseura.fi

Kriisikeskus netissä: www.tukinet.net

Nyyti

Nyyti edistää ja tukee opiskelijoiden henkistä hyvinvointia ja elämänhallintakykyä. Katso lisää Nyytin verkkosivuilta: www.nyyti.fi

Nettiturvakoti

Tietoa ja testejä perhe- ja lähisuhdeväkivallasta, mahdollisuus kertoa omista kokemuksista keskustelupalstalla sekä kahdenkeskinen chatti, jossa voi jutella luottamuksellisesti esimerkiksi huolestuttavasta tilanteesta kotona: www.turvakoti.net

Tyttöjen talo

Tukiryhmiä, harrastusryhmiä ja keskustelumahdollisuus aikuisen naisen kanssa 10–28-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille.

Toinen Linja 3, 2½ kerros, 00530 Helsinki (09) 82405222

tyttojentalo@tyttojentalo.fi

www.tyttojentalo.fi

Tampereen Tyttöjen Talo

Erilaisia nuortenryhmiä 12–28-vuotiaille pirkanmaalaisille tytöille ja nuorille naisille. Aikuiset naiset auttavat tukalissa elämäntilanteissa. Myös seksuaalineuvontaa.

Keskustori 7 A 5, 33100 Tampere (03) 2141 880

www.tytto.fi

Irti huumeista ry

Tietoa huumeista ja huumevieroituksesta 010 80 4550.

Päivystysajat: Päiväaikaan ma, ke ja pe klo 9-12, ilta-aikaan maanantaista torstaihin klo 18-21.

www.irtihuumeista.fi

SPR:n päivystävä AIDS-puhelin

Tietoa hiv-tartunnasta ja muista sukupuolitaudeista sekä keskusteluapua. 020 327 000 ma–to klo 17–20

Rikosuhripäivystys

Apua rikoksen uhreille.
020 316 116
ma–ti klo 13–21, ke–pe klo 17–21

Nettiosoite: www.riku.fi

Raiskauskriisikeskus Tukinainen

Apua ja tukea seksuaalisen väkivallan uhreille.

0800 978 99

ma-pe klo 9-15

www.tukinainen.fi

Naisten Linja

Valtakunnallinen, maksuton puhelinlinja tarjoaa neuvontaa, ohjausta ja tukea väkivaltaa, uhkaa tai pelkoa kokeneille naisille ja tytöille sekä heidän läheisilleen. Puhelut ovat luottamuksellisia. Voit soittaa nimettömänä.
0800 02400, suomeksi ma-pe klo 16-20 ja la klo 12-16.
www.naistenlinja.fi

Surunauha ­ Itsemurhan tehneiden läheiset ry

Mahdollisuus keskustella läheisen itsemurhasta rauhassa kahden kesken sellaisen henkilön kanssa, joka on kokenut saman menetyksen. Voi varata soittoajan lähettämällä tekstiviestin numeroon 0451308603. Voi esittää toiveen sopivasta soittoajankohdasta.

toimisto@surunauha.net

www.surunauha.net

SETA ry

Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi maanantaisin klo 19-21 ja torstaisin klo 19-21. Puhelin: 0443002355

Sähköposti: neuvontapalvelu@sinuiksi.fi

www.seta.fi

Varjomaailma

Varjomaailma on paikka niille, joiden vanhemmat käyttävät liikaa alkoholia tai muita päihteitä. Voit kertoa oman tarinasi tai lukea, mitä muut ovat kirjoittaneet. Sivuilta löydät tietoa siitä, mistä voi hakea apua, jos kotona on vaikeaa. Myös ulkopuolisilta suljettuja keskusteluryhmiä.
www.varjomaailma.fi

Virtuaalinen lähipoliisiryhmä

Kotisivulta löydät kattavasti tietoa poliisiasioista ja tärkeimmät yhteystiedot.
www.poliisi.fi/irc-galleria

Muistathan tärkeimmän numeron ulkoa

Yleinen hätänumero 112
Hätänumeroon soitettaessa ei tarvitse suuntanumeroa, ei edes matkapuhelimissa. Hätänumeroon voi soittaa maksutta kaikista puhelimista.

Apua saa myös paikallisista terveyskeskuksista, sosiaalitoimesta, perheneuvoloista ja mielenterveystoimistoista.

 

Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.