Tubettajat

Demi tekee yhteistyötä suosittujen suomalaisten tubettajien kanssa. Demin tubettajayhteisön videoilta löytyy inspiraatiota tylsiin päiviin ja vinkkejä ihaniin diy-juttuihin! Joko seuraat Demin suosikkitubettajia?

Elisa Malik jakaa videoissa parhaita neuvoja eri tilanteisiin ja julkaisee uuden videon joka viikko. Iinaps opiskelee opettajaksi, ja videoilla käsitellään paljon opiskelua ja lisäksi urheilua. DitaBibiana tekee inspiroivia diy-videoita esimerkiksi asusteista ja sisustuksesta. Namikolinx saa sinut ihastumaan persoonalliseen tyyliinsä. Eerika Haikonen piristää päivää monipuolisilla videoillaan. By Selma on innostunut lifestylestä ja tekee esimerkiksi vinkki-, testaus- ja meikkivideoita. Ella Castrén tykkää tehdä vlogeja omasta elämästään.

Demin suositulta YouTube-kanavalta löytyy kiinnostavia videoita, joissa murretaan ennakkoluuloja niin kuukautisista, kiusaamisesta kuin sukupuolirooleistakin. Seuraathan jo kanavaa?

Jos tubettamisen aloittaminen kiinnostaa, aloita näillä vinkeillä oma YouTube-kanava. Ehkä sinustakin tulee vielä Demin suosikkitubettaja.

Tubettajat