Treffit

Jännitätkö tulevia treffejä? Vai haluatko avautua pakeista? Anna palaa!

Treffit! Ajatuskin niistä kutkuttaa. Onko joku pyytänyt sinua ulos? Tarvitko apua, jotta uskallat pyytää ihastusta treffeille? Mitä treffeillä edes tehdään? Onko pakko juoda kahvia tai katsoa romanttista elokuvaa leffateatterissa?

Jos olet ihastuksesi kanssa jo juttuväleissä, lähesty ihastustasi positiivisesti – voit kehua hänen paitaansa tai vaikka aurinkoista säätä. Kyseleminen on hyvä tapa pitää keskustelua yllä ja osoittaa, että olet kiinnostunut hänestä. Kun esität kysymyksiä, et myöskään joudu jännittämään sitä, että joudut keksimään kerrottavaa tyhjästä. Keskustelun päätyttyä voit sanoa, että oli kiva jutella kanssasi tai ”nähdään taas” – petaat valmiiksi seuraavaa kohtaamistanne.

Miksi odottaisit, että ihastuksesi pyytää sinua ulos? Voit tehdä aloitteen myös itse. Jotkut sinkut pelkäävät turhaan pakkeja. Jos tyyppiä ei kiinnosta, hän on todennäköisesti siitä huolimatta imarreltu ja pitää sinua rohkeana. Älä turhaan nolostele rukkasia. Ei ainakaan tarvitse jälkeenpäin harmitella, ettet uskaltanut yrittää. Sama pätee toisinpäin – jos sinua ei kiinnosta joku tyyppi, anna pakit kohteliaasti.

Deittailu on hauskaa, eikä siitä kannata ottaa paineita! Jos elokuvien hieno ravintolaillallinen tuntuu vieraalta ajatukselta, sopikaa treffit johonkin rentoon paikkaan. Onko teillä yhteisiä kiinnostuksenkohteita? Menkää yhdessä pyöräilemään, näyttelyyn tai katsokaa musiikkivideoita.

Menivätkö treffit hyvin? Jos juttu kulkee ja hän aiheuttaa perhosia vatsanpohjaasi, ehdota, että näette uudestaan. Deittailun syventyminen ihastumiseksi tai rakkaudeksi tapahtuu vähitellen, eikä teillä ole kiire aloittaa seurustelua. Ota asia puheeksi sitten, kun tuntuu, että haluaisit olla toisen kulta, tyttöystävä, rakas, poikaystävä tai seurustelukumppani. Avoin keskustelu on jokaisen ihmissuhteen A ja O.

Joskus sopivaa treffiehdokasta ei löydy näköpiiristä. Hankkiudu paikkoihin, joissa tapaat uusia ihmisiä. Ujous ei haittaa: ota kuulokkeet pois korvilta ja katsele ympärillesi.

Jos deittailu ei innosta tai oikeaa treffiseuraa ei kaikesta huolimatta tunnu löytyvän, ei hätää: sinkut ovat onnellisia siinä missä seurustelevatkin. On tärkeää, että opettelet nauttimaan myös yksinolosta ja arvostat itseäsi sellaisena kuin olet.

Ja pieleen menneistä treffeistä voi aina avautua muille demittäjille!

Treffit