Mainos

Palautetta Demille

Palaute Demi-lehdestä

Kehu tai kritisoi Demi-lehteä! Mikä juttu kiinnosti erityisesti? Millaista juttua et olisi jaksanut lukea? Luemme kaikki palautteet päivittäin ja julkaisemme palautteita nimimerkillä Demi-lehdessä.

Kysy Demi-lehden tilauksesta tai tilaajalahjoista

Onko sinulla Demin tilaukseen tai osoitteenmuutokseen liittyvää asiaa? Käännythän A-lehtien asiakaspalvelun puoleen. Onko sinulla kysyttävää Demi-lehteen liittyen? Katso, jos vastaus löytyisi Demin usein kysytyistä kysymyksistä. Demi-lehden voit tilata täältä.

Palaute demi.fistä

Mitä mieltä olet Demi.fistä? Kehu, moiti tai kerro parannusehdotuksesi.

Viesti demi.fin ylläpidolle

Onko sinulla Demi.fihin liittyvä kysymys tai ongelma? Katso ensin, jos ratkaisu löytyisi Demi.fin usein kysytyistä kysymyksistä. Häirikköviesteistä ilmoitat nopeimmin Keskustelut-osiossa tai häirikkökäyttäjän Omassa Demissä olevan ilmianto-painikkeen avulla. Jos annat palautetta Demi.fin teknisestä ongelmasta, muista kertoa, mitä selainta ja laitetta (puhelin, tabeltti vai tietokone) käytät.

Palaute Demin kalenterista

Mitä pidit Demin kalenterista? Mikä innosti? Entä mitä voisi seuraavassa kalenterissa tehdä toisin?

 

Auta meitä tekemään Demistä parempi

 

Kerro meille, mitä mieltä olet Demi-lehdestä, Demi.fistä tai Demi-kalenterista. Luemme kaikki palautteet, joten anna rohkeasti kehuja tai haukkuja!

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.