Mainos
Mainos

Profiili

Katsottu 12182 kertaa
Kirjoittanut 11944 viestiä
Tykkäyksiä 6101

Tykätyin kommentti

Ihme säätämistä tuo Facebook juttu :D

Lue keskustelu
svartDragon 08.12.2017 16:59
Joo, no, tee kuten parhaaksi katsot... Bannien hänelle järjestäminen vain on varmaan vaikeaa. Helpompi ja ehkä parempi olisi jättää huomiotta. Sitä huomiota (kielteistä, myönteistä) tuollainen ihminen (tiedostamattaan?) ehkä kaipaa ja jatkaa toimintaansa ehkä niin kauan kuin huomiota jostakin saa. Ihan vain sulle laitoin nuo viestit, koska keskustelua seuratessa oon huomannut, että kommentoit hänelle yleisimmin. Tietysti saman voisin sanoa muillekin.
svartDragon 08.12.2017 11:17
Eli siis ehdotan, että Walkopeura ei saisi huomiota muutamaan viikkoon. Testi. Jotkut eivät osaa lopettaa tuollaista toimintaa. Voi olla, että hänellä on mielenterveysongelmia tms. Haluan joka tapauksessa vanhat kunnon Salkkari-keskustelut takaisin ja jos se onnistuu ehkä niin, ettei huomioi yhtä keskustelijaa, niin voisi yrittää...
svartDragon 08.12.2017 11:13
Morjens. Oon lueskellut täällä Salkkarit-ketjuja vuosien ajan ja nykyisin noiden keskustelujen lukijamäärä on varmaan nyt ennätyksellisen alhaalla. Samoin noihin keskusteluihin kommentoidaan harvemmin. En yhtään ihmettele kun ajattelee Walkopeuran viestejä, ei niitä jaksa kukaan seurata. Mutta vetoan nyt sinuun... voisitko olla vastaamatta hänen uusimpaan viestiin? Sarjaa seuraavat kyllä tietävät, mitä Sofialla tarkoitetaan.

The Walking Dead suomalainen foorumi

Katsotko TWD-sarjaa mutta ei ole paikkaa missä keskustella jaksoista? Nyt on!

Foorumista löytyy:
- Yleinen keskustelu
- Jakso keskustelu
- Hahmo keskustelu
- Fanartteja

http://twdsuomi.munfoorumi.com/

LARIAS FOORUMI

Pidätkö Larin ja Eliaksen (Larias) tarinasta Salatuissa Elämissä? Haluatko hehkuttaa poikia jossakin? Nyt se on mahdollista! Perustin foorumin Lariaksen faneille 8.6 ja siitä tuli hyvin suosittu Salkkareiden päätösjakson 2012 jälkeen. Foorumi oli ensin toisella palvelimella, kunnes siirtyi toiselle vanhan lopetettua.

Foorumista löytyy:

- Yleinen keskustelu
- Jakso keskustelu
- Juonipaljastuksia
- Kuvia (Google, kuvankaappaus, lehtileikkeitä)
- Fanartteja
- Fanfictioneja

http://larias.munfoorumi.com/

Lempi tv-sarjat:
Salatut Elämät (Oikeastaan vain Lariaksen takia)
The Walking Dead
Supernatural
Leffat
Titanic
Apinoiden planeetan synty
Jurassic World
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.