Mainos
Mainos

Profiili

Katsottu 10539 kertaa
Kirjoittanut 15556 viestiä
Tykkäyksiä 8704

Tykätyin kommentti

Mökille oltiin tultu ja kauppakasseja purettiin (tultiin suoraan kaupasta siis) ja iskä auttoi ja pussin pohjalla oli 3 libresse-always-vuokkoset -pakettia. - Mitä? Näin monta? Nyt jo!? (mulla ikää 14, siskolla pari vuotta vähemmän).

Lue keskustelu
PepsiTwist 11.07.2018 13:36
Hola! Näin nyt kuvaajan ottamat kuvat häistä ja pakko sanoa, että en suosittele tuota kuvaajaa. Kaikki kuvat on "taiteellisesti" vinossa niin että ryhmäkuvissa osa ihmisistä näyttää kääpiöiltä ja osa jättiläisiltä.
PepsiTwist 20.06.2018 17:02
mutta löytyyhän täältä noita paikallisia bändejä, jos haluatte elävää musiikkia. Ruuat oli täältä www.picantti.fi ja ne oli tosi hyvät, voin suositella. Noiden sivuilta löytyykin esimerkkimenuja. Kuvaajana häissä oli Roy Roos ja se pyöri siellä koko illan räpsimässä kuvia https://www.facebook.com/royroosweddingphotography/
PepsiTwist 20.06.2018 16:56
Ymmärrän, ettei golfkenttä houkuttele :D Viikonlopun häät pidettiin tällä villalla http://hibiscusvillas.com/vuokrahuvilat/villa-mijas/, mutta ei täältäkään mitään upeita maisemia ole. Tai ehkä yläkerrasta olisi, mutta ei pihalta, jossa juhlat oli. Pihalle mahtui hyvin 60 vierasta. Millekään pidemmälle vihkiseremonialle tuolla ei kuitenkaan ole paikkaa. Tuo kyseinen pari olikin hoitanut sen pois alta jo pari kuukautta sitten. Musiikki oli ihan vaan Spotifyn varassa
Käyttäjän SidoMinut kuva

Historia

Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.