Mainos
Mainos

Profiili

Katsottu 2459 kertaa
Kirjoittanut 680 viestiä
Tykkäyksiä 242

Tykätyin kommentti

No kun sanotaan vaikkapa pantavan näköiseks ekana kohteliaisuutena :D Ja myin mansikkaa viime kesänä, jossa yks mies sano ostavansa mut :p

Lue keskustelu
WishYouWereHere 21.03.2014 23:44
hei juu olis ihan kiva tutustua :) onko sulla vaikka kik missä vois jutella? :) mun nicki siellä on dreamer97__ 2 alaviivaalla :)
HU4L 21.07.2013 15:35
Jee:) Mut mulle ei oo tullu s-postiin viestei? DDD:
2stepstiina 27.05.2013 22:58
shiiiiiit D: viimeks just lukiobileissä olin silleen että mitähän ihmettä, kun sen levittämisesti oli se joku 10tuntia ja sitten kun roisku juomista päälle niin kivan täplikkäät oli kädet sen jälkeen D: en ymmärrä et miten se lähti noin! pitäs varmaan pistää parina päivänä peräkkäin, mutta tuleekohan siitä sitten taas oranssi D:
21.05. 09:54

Viikonloppu ilman miestä

Tänä viikonloppuna mieheni on poissa kotoa ja tarkoituksenani oli tehdä autolleni kunnon siivous. Kunnon pesu, vahaus ja sisältäkin imurointi ja pyyhintä. Kuitenkin ulkona on satanut koko aamun!

Olen viettänyt kaiken vapaa-aikani avomieheni kanssa. Oloni on tällä hetkellä hassu: haluan ystävän. Haluan ystäväkseni tytön! :)

leikin vähän kameran ja lompsani kaa ja tuli sit tommone kuva kynsistä :)

kengät <3

kivoja korkkareita! ;)

Haluan

oi, ku ihanat huulet, nam! :P

Käyttäjän Jozzukka kuva
Group membership: 
- Yksityinen ryhmä -

Historia

Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.