Mainos
Mainos

Vieraskirja

Rekisteröidy kirjoittaaksesi vieraskirjaan.

Luo tunnus Demi.fihin, se on nopeaa ja ilmaista.Rekisteröidy tästä

Kaktusviinaa06.02.2017 20:29
Onpa ihan od! Pystyy jotenkin päättelemään että rakastat tähdenlentoja, sateenkaaria ja fantasiaa :D
Sukeltaja29.01.2017 09:07
Eikä, no koita vaan kestää ja olla positiivinen! :) hyvä jos oot taas ilonen! Ei siitä tule kenellekkään taakkaa kunnella kun toisella on murheita :) musta se on vaa hyvä tapa näyttää että oikeesti välittää ihmisestä, jos toinen kuuntelee ja yrittää autaa. Joo tosiaan perjantai meni viettäessä iltaa opiskeluporukan kanssa ja lauantai oli koulujuttujen parissa vietetty päivä. Tänään meen kohta töihin ja sit lepäilenkin loppupäivän. Mitäs sun viikonloppu? :)
Sukeltaja27.01.2017 13:19
No siis ihan hyvin kiitos kysymästä. Ei nyt silleen mitään ihmeellistä. Nyt on vaa monet asiat hyvin niin ilosella tuulella ollaan :) minkä takia sulla on tunteet iha sekasin? Mitä on käyny? :o
anawonda26.01.2017 20:47
Hei mikä tää leffa on? :D Kun hänen siipensä varastettiin, hänestä tuli paha. Ennen hän oli kiltti, mutta se oli sitä aikaa kun hän osasi vielä lentää. Kuningas oli riistänyt häneltä jotain kaunista, joten hän loitsi kuningaan tyttärelle pahan lahjan kostoksi; tietyn ikäisenä tyttö ei päivän valoa tulisi enää näkemään.
Sukeltaja26.01.2017 00:31
Moii! Mites on menny viime päivät? :) ja tohon Lontooseen nii kantsii kyl käydä!
Blackmoonrising24.01.2017 22:45
Mä oon ainakin iloinen että tunnen niin paljon eri tunteita, enkä mieti että "tunteita pitäisi kestää". Riippuu ihan näkökulmasta tämäkin. :P
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.