Mainos
Mainos

Oma elämä

Mikä on tärkeintä seurustelussa? Tule kultasi kanssa haastatteluun!

Mitä seurustelu tai rakkaus merkitsee sinulle? Onko se erilaista kuin etukäteen ajattelit? Etsimme Demi-lehden haastatteluun pareja juttelemaan suhteestaan.

kerro tarinasi

Tule kehittämään Demi.fitä!

Haemme vapaaehtoisia keskustelemaan torstaina 28.9. ja perjantaina 29. iltapäivällä Demi.fin kehittäjätiimin kanssa Helsingissä.

Kerro Demille ihana rakkausstoorisi

Mitä romanttista hetkeä et unohda? Tekikö kultasi tai ihastuksesi jotakin suloista tai söpöilitkö sinä itse? Kerro tarinasi, ja se voidaan julkaista Demi-lehdessä nimimerkillä.

tubecon

Täsmävinkit Tubecon 2017 -tapahtumaan!

Tubecon 2017 tarjoaa huikean paljon tekemistä, näkemistä ja ennen kaikkea ihania tubettajia. Kokosimme sinulle tärppilistan, näitä ei ainakaan kannata missata!

"Lopettakaa nyt vittu jo se vitun viljely" – Demin kirjoituskilpailu on ratkennut!

Haluatko lukea oivaltavia ja omaperäisiä kirjoituksia? Aloita lukemalla tämä Anniina Voutilaisen, 16, teksti, joka sai kunniamaininnan Demin kirjoituskilpailussa.

Mainos

Demi tiedottaa

Tule kehittämään Demi.fitä!

Etsimme aktiivisia demittäjiä keskustelemaan demittämisestä kanssamme. Kuinka paljon demität? Miten haluaisit parantaa Demi.fitä? Haemme vapaaehtoisia keskustelemaan torstaina 28.9. ja perjantaina 29.9. iltapäivällä Demi.fin kehittäjätiimin kanssa Helsingissä.

Mikä on tärkeintä seurustelussa?

Mitä seurustelu on opettanut sinulle ihastumisesta tai rakkaudesta? Etsimme Demi-lehden haastatteluun tavallisia pareja juttelemaan suhteestaan.

Mikä oli Demin paras juttu?

Syyskuun Demin kannessa on Salkkari-tähdet Johanna Puhakka ja Kerttu Rissanen. Kerro mielipiteesi lehdestä ja voita meikkisetti.

Mistä apua?

Listasimme auttavat puhelimet, nettisivut ja paikat, joista saat keskusteluseuraa ja muuta tukea erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Postia Demille

Kysy, kerro ja anna palautetta!

Asiantuntijamme vastaavat.

Megamoka, mielipide tai muuta kerrottavaa? Lähetä kirjoituksesi meille. Palkitsemme parhaat.

Kehu tai kritisoi. Luemme kaikki palautteet päivittäin.

Mainos

Oma elämä

Oletko joutunut taistelemaan oikeuksiesi puolesta?

Onko sinulla ollut vaikeuksia saada esimerkiksi opinto- tai asumistukia? Tai oletko joutunut jossain muussa tilanteessa pitämään tiukasti kiinni oikeuksistasi? Ilmoittaudu haastateltavaksi!

Paljasta hauska megamokasi Demille

Teitkö jotain noloa esimerkiksi koulussa, somessa kai kaupungilla? Ei se mitään, mokat kuuluvat elämään! Kerro mokasi nyt muillekin Demi-lehdessä.

Tube - Kaikki ystäväni

Tube – kaikki ystäväni on ystäväkirja sinulle, joka rakastat YouTubea

Tube – kaikki ystäväni on enemmän kuin ystäväkirja. Sen avulla tutustut paremmin kavereihisi ja lempitubettajiisi. Lue nyt, ketä löydät uudenlaisen ystäväkirjan sivuilta!

Elisa Malikin megamoka

Hups! Katso Elisa Malikin hauska megamoka

Kaikki mokailevat välillä, niin myös Demin suosikkitubettaja Elisa Malik. Katso, mitä hänelle kävi kesken suppausreissun.

megamoka

Kerro megamokasi ja osallistu haasteeseen!

Demi liputtaa mokailun puolesta – kämmähdyksiä sattuu kaikille. Kerro megamokasi Instagramissa tai YouTube-videolla ja voita 100 euron lahjakortti Glitteriin.

Kaverit

Etsin Molempia
Julkaistu 21.09.2017 21:19
Ikäni 16

Juttukaveria?

Moi! Oon 16 vuotias tyttö pohjois-pohjanmaalta ja etin 15-18 vuotiasta juttukaveria:) Voi olla yli tai aliki tuon iän eikä tarvi olla just pohjois-pohjanmaalta. Tykkään kuunnella musiikkia(k-pop), laulan kuorossa ja kirjat ja elokuvat on mun juttu. Vapaa-aika menee tässä koulujuttuja tehdessä ja kännykällä ollessa. Jos haluat jutella ni pistähhän viestiä kik: Tuuliasd_

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 20.09.2017 16:55
Ikäni 25

Sinä rehellinen ja luotettava

Hellou! Täällä kirjoittelee just Vaasaan opiskelujen takia muuttanut transtyttö. Olis tosi ihana löytää kavereita, ystäviä tai jopa jotain enemmän, kaikelle olen avoin:3 Aika paljon Tampereella ja joskus Helsingissäkin päin tulee pyörittyä viikonloppuisin, joten sieltäkin suunnilta mulle kannattaa kirjoittaa nii näkeminen onnistuu todella helposti.:) Luonteeltani oon todella iloinen, sosiaalinen, ystävällinen, sekä luotettava persoona. Aluks saatan olla hieman ujo, mutta heti kunhan tutustun niin juttelen jo kaikesta maan ja taivaan väliltä. Rakastankin todella pitkiä ja syvällisiä keskusteluja. Rakastan myös söpöjä asioita, halauksia sekä hassuttelua. Kiinnostuksenkohteitani on musiikki, taide ja hieman nörttimäisetkin asiat. Innostun myös helposti uusista harrastuksista. Ota ihmeessä yhteyttä jos kiinnostuit, kerron mielelläni itsestäni lisää!:) Laitan tähän alle viel instagramini, niin kirjoittelen heti oman kuvan kanssa (myös ig yksityisviestillä saa tulla jutulle) https://www.instagram.com/pinkrosee_/

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 19.09.2017 22:05
Ikäni 13
Oma Demi Kukkailona

Kavereita ? :3

Eli etin lähinnä netti kaverii mut jos asut jossai riksun kähel voitas ehk nähä ihan livenä? Jos kiinnostaa tulkaa snäppää @taikkulii

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 19.09.2017 20:00
Ikäni 18
Oma Demi Dominatrix

Ystäviä vailla

Hei sinä joka päädyit ilmoitustani lukemaan. Olen pian 19-vuotiaaksi kääntyvä tyttö/nainen. Kaipaisin itselleni juttuseuraa olit sitten kumpaa sukupuolta tahansa tai olematta kumpaakaan. Pidän matkustuksesta, piirtämisestä, musiikista(mm.avenked sevenfold, system of down). Aloitin juuri opiskelemaan automaalariksi oulun lähistöllä. Olen luotettava,iloinen ja huumorintajuinen. Ota rohekasti yhteyttä jos kiinnostaa :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 19.09.2017 19:39
Ikäni 26
Oma Demi collapse

Kavereita Treeltä!

Moi! Oon 26-vuotias lapsenmielinen nainen Tampereelta. Kaipaisin elämääni uutta ystävää, jonka kanssa voisi lähteä vaikka leffaan tai bilettään. Harrastan musiikkia ja laulamista, omistan myös koiran. Olen luonteeltani aika syvällinen ja tosi huumorintajuinen. :) Jos kiinnostaa niin pistä ihmeessä viestiä!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 18.09.2017 22:14
Ikäni 34

Tumma mies

Hei, olen tummaihoinen mies sosiaalinen avoin huumoritajuinen romantinen kohtelias ystävälinen ihminen. Haluan tutustua uutta ihmisia. Asun Helsingissä. Jos kiinnostaa voimme tutustua. Terveisin patrice

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 16.09.2017 20:52
Ikäni 21

Oletko se sinä?

Hej sinä siellä! Olen 21-vuotias nainen joka asuu ulkomailla. Olen alunperin Helsingistä kotoisin ja yritän käydä siellä niin usein kuin mahdollista :) Etsin jotakuta jonka kanssa puhua elämästä ja maailmasta, nauraa hassuille asioille tai joka vain ymmärtää jos ei vastaa joka viestiin alle minuutissa. Haluatko sinä olla uusi ystäväni?

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.09.2017 19:24
Ikäni 25

Haluaisiko joku OIKEASTI ystävystyä?

Olen 25v opiskeleva tyttö (...tai nainen) ja rakastan matkustelua, keikoilla käyntiä, eläimiä ja kirpputoreilla kiertelyä. Asun Länsi-Suomessa. Etsin elämääni uutta, edes jokseenkin samanhenkistä, ystävää, jonka kanssa voisin tavata ja viettää aikaa myös kasvokkain. Voit olla minkälainen ihminen tahansa ja mistäpäin tahansa - tärkeintä on että kemiat vain kohtaisi! Jos satumme asumaan eri suunnilla, niin onneksi bussit kulkevat halki Suomen, minulle ei tuota ongelmia matkustaa tapaamaan ystävää toiseen kaupunkiin. Haluaisin tutustua (vanhanaikaisesti) sähköposteja kirjoittaen taikka juttelemalla whatsappissa. Varaudu siihen, että tykkään kirjoitella pitkiä viestejä ja tutustua kunnolla, en oikein perusta "Moi, mitä kuuluu" "Hyvää. Sulle?" tyyppisestä parin viestin vaihdosta ennen syvää hiljaisuutta. Jos et siis halua oikeasti tutustua ja uutta ystävää elämääsi - älä vaivaudu vastaamaan minulle! :-)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.09.2017 11:38
Ikäni 22

Kavereita Tampereen suunnilta :)?

Ystäviä ei voi koskaan olla liikaa joten löytyisikö täältä uusia tuttavuuksia? :) Olen 22-vuotias töissäkäyvä Tamperelainen neito, amk-opinnot ovat mulla loppusuoralla. Olen iloinen ja menevä persoona, joten etsisinkin samanhenkisiä ihmisiä elämääni. Olen aina ollut eläinihminen ja tällä hetkellä asunkin kahden kissan kanssa, koirani majailevat vanhempieni luona. Eläinten lisäksi lähellä sydäntä on tanssi, leipominen, käsityöt, shoppailu ja matkustelu, vaikka sitä pääseekin toteuttamaan liian vähän. Nähtäiskö viinilasin äärellä ja puhuttais kaikesta maan ja taivaan väliltä, vai mentäiskö yhdessä leffaan tai lenkille?

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 10.09.2017 15:28
Ikäni 20

Tosiystävä etsinnässä, pk-seutu

Moikka, Oon 20-vuotias vähän aikaa sitten Helsinkiin muuttanut nuori nainen. Muutama edellisistä kavereistani on ilman syytä lopettanut yhteydenpidon, niin hakusessa olisi sellainen luottoystävä. Oon ystävällinen, huumorintajuinen, puhelias ja luotettava. Tykkään shoppailla, kahvitella, ajella autolla, käydä viihteellä, keikoilla ja festareilla, käydä salilla ja lenkillä yms. Oon myös tosi eläinrakas ihminen, oon mahdollisesti hankkimassa kissan lähiaikoina. Työ- tai koulumaailmasta kavereita ei ole oikein tullut, lisäksi nykyisellä työpaikallani kaikki ovat minua paljon vanhempia miehiä niin... :D Toivon että olisit täysi-ikäinen ja mielellään asuisit pääkaupunkiseudulla. Laita rohkeasti viestiä niin tutustutaan! :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 10.09.2017 14:44
Ikäni 22

Uusia tuttavuuksia pääkaupunkiseudulta!

Heeeey! Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee 22 vuotias jäbyli Helsingistä, kaipaisin uusia tuttavuuksia! :) Arkeni koostuu aika pitkälti töistä, välillä myös nään kavereita, tai sitten oon ahertamassa mun harraste auton kanssa. Ois mukavaa vaihtelua tutustua uusiin ihmisiin. Tuu laittamaaan viestiä niin katotaan mitä tapahtuu :3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 08.09.2017 11:08
Ikäni 23

Heippa!

Heippa vaan, olen 23 vuotias nainen ja vailla juttuseuraa/kavereita. En oo kauheen hyvä näissä esittelyissä, mutta kokeilenpa nyt kuitenkin :D Oon hetki sitten muuttanut kauemmas kavereista ja perheestä ja olisi kiva saada jotain seuraa tylsään arkeen! :) Oon luotettava ja huumorintajuinen ja minulla on pari lemmikkiä. Oon ehkä alkuun vähän vähän hiljainen, mutta tutustuttuani toiseen sitten puheliaampi :D Laittakaa ihmeessä viestiä :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Demilät

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn avulla! Tämä Demilä on kaikille luoville tyypeille. Vapauta...

30.01.2016 09:57
48

Salkkarit Aki fan club

Aki meidän, joka olet Salkkareissa. Pyhitetty olkoon sinun nimesi. Tulkoon sinun vittuilusi. Tapahtukoon sinun...

01.09.2017 21:07
14

Sanpoajat ry

Meille, jotka rakastamme sanpota kaikille kanssaeläjille - tai joskus ihan muuten vaan. Täällä voit sanpota aina, eikä...

27.08.2017 19:45
10

Poika on niin ihana ♥

Mul on ihastus ja haluun jakaa teille tälläsii rakkaus juttui. Lähetä toki jäsenhakemus. Tätä demilää kirjoittaa kaksi...

18.09.2017 12:10
31

kiusaaminen

Kiusaaminen on väärin!! Jos näet jonkon ketä kiusataan PUUTU ASIAAN!! Älä anna toisten kiusata ketään. Ihmiset keitä...

05.09.2017 22:58
7

Rakastan sinua ! ♥

Rakkaus on ihanaa...

05.09.2017 22:58
5

Demin keisarillinen työväenpuolue

Keisari: tietsikkan3r0 Poliittinen sijoittuminen: Keskustaoikeisto Ideologiat: -Monarkismi -Pan-Demiläisyys -...

09.09.2017 23:18
6

Tyttörakkaus

Lesbo ja Bi- tyttöset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin...

25.08.2017 18:08
696

Kirkon_Teemu Fanclub

Me rakastamme Teemua

20.08.2017 22:51
13

STS

Kaupallinen yhteistyö: STS Me STS:llä (Student Travel Schools) tarjoamme mahdollisuuden 10-19-vuotiaille nuorille...

22.10.2015 11:31
14

Patton's Army

General Patton's Army

18.09.2017 18:00
26

Meille 4-luokkalaisille

No joo... Nimikin kertoo jo kaiken!

25.06.2017 10:13
9
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.