Mainos
Mainos

Oma elämä

3 + 1 tapaa keksiä uusi harrastus

Unelmien harrastus on sellainen, jonka pariin voit sukeltaa milloin vain – ja joka ei maksa juuri mitään, kirjoittaa Demin tet-harjoittelija Rona Spahiu.

Mikä on tärkeintä seurustelussa? Tule kultasi kanssa haastatteluun!

Mitä seurustelu tai rakkaus merkitsee sinulle? Onko se erilaista kuin etukäteen ajattelit? Etsimme Demi-lehden haastatteluun pareja juttelemaan suhteestaan.

kerro tarinasi

Tule kehittämään Demi.fitä!

Haemme vapaaehtoisia keskustelemaan Demi.fin kehittäjätiimin kanssa Helsingissä. Ajankohta voidaan sopia erikseen.

Kerro Demille ihana rakkausstoorisi

Mitä romanttista hetkeä et unohda? Tekikö kultasi tai ihastuksesi jotakin suloista tai söpöilitkö sinä itse? Kerro tarinasi, ja se voidaan julkaista Demi-lehdessä nimimerkillä.

tubecon

Täsmävinkit Tubecon 2017 -tapahtumaan!

Tubecon 2017 tarjoaa huikean paljon tekemistä, näkemistä ja ennen kaikkea ihania tubettajia. Kokosimme sinulle tärppilistan, näitä ei ainakaan kannata missata!

Mainos

Demi tiedottaa

Tule kehittämään Demi.fitä!

Etsimme aktiivisia demittäjiä keskustelemaan demittämisestä kanssamme. Kuinka paljon demität? Miten haluaisit parantaa Demi.fitä? Haemme vapaaehtoisia keskustelemaan Demi.fin kehittäjätiimin kanssa Helsingissä. Ajankohta voidaaan sopia erikseen.

Mikä oli Demin paras juttu?

Lokakuun Demin kannessa on ihana Isac Elliot. Kerro mielipiteesi lehdestä ja voita puhelin!

Mistä apua?

Listasimme auttavat puhelimet, nettisivut ja paikat, joista saat keskusteluseuraa ja muuta tukea erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Postia Demille

Kysy, kerro ja anna palautetta!

Asiantuntijamme vastaavat.

Megamoka, mielipide tai muuta kerrottavaa? Lähetä kirjoituksesi meille. Palkitsemme parhaat.

Kehu tai kritisoi. Luemme kaikki palautteet päivittäin.

Mainos

Oma elämä

"Lopettakaa nyt vittu jo se vitun viljely" – Demin kirjoituskilpailu on ratkennut!

Haluatko lukea oivaltavia ja omaperäisiä kirjoituksia? Aloita lukemalla tämä Anniina Voutilaisen, 16, teksti, joka sai kunniamaininnan Demin kirjoituskilpailussa.

Oletko joutunut taistelemaan oikeuksiesi puolesta?

Onko sinulla ollut vaikeuksia saada esimerkiksi opinto- tai asumistukia? Tai oletko joutunut jossain muussa tilanteessa pitämään tiukasti kiinni oikeuksistasi? Ilmoittaudu haastateltavaksi!

Paljasta hauska megamokasi Demille

Teitkö jotain noloa esimerkiksi koulussa, somessa kai kaupungilla? Ei se mitään, mokat kuuluvat elämään! Kerro mokasi nyt muillekin Demi-lehdessä.

Tube - Kaikki ystäväni

Tube – kaikki ystäväni on ystäväkirja sinulle, joka rakastat YouTubea

Tube – kaikki ystäväni on enemmän kuin ystäväkirja. Sen avulla tutustut paremmin kavereihisi ja lempitubettajiisi. Lue nyt, ketä löydät uudenlaisen ystäväkirjan sivuilta!

Elisa Malikin megamoka

Hups! Katso Elisa Malikin hauska megamoka

Kaikki mokailevat välillä, niin myös Demin suosikkitubettaja Elisa Malik. Katso, mitä hänelle kävi kesken suppausreissun.

Kaverit

Etsin Molempia
Julkaistu 21.10.2017 15:42
Ikäni 18

Heissan!

Heips, oon 18-vuotias lukiossa (toivottavasti) viimeistä vuotta opiskeleva tyttö Kouvolasta päin. Mun ns. harrastuksiin kuuluu valokuvaaminen, maalaaminen, lukeminen ja silloin tällöin piirteleminen. Mulla on lemmikkinä kani, ja meidän kotoa löytyy myös hamsteri ja kaksi kissaa sekä koira, joka tosin asuu isän luona. Toisin sanoen, tykkään eläimistä tosi paljon. Musiikkimaku mulla on aika sekalainen, huumorintaju on tasoa suomitumblr ja oon netflixin-suurkuluttaja. Luonteeltani oon aika introvertti, paitsi silloin, kun oon juonut muutaman kupin kahvia. Etsisin juttukaveria, jaksais kuunnella mun huonoja vitsejä ja tykkäis jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Toivoisin, että olisit suht saman ikäinen mun kanssa. Voitais jutella ihan sähköpostissa tai sitte snapchatissa, ihan miten vaan. Jos uskot, että voitais tulla juttuun, niin tuu juttelee!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.10.2017 12:24
Ikäni 16
Oma Demi erakko_otus

Juttu seuraa?

Heips. Olen 16-vuotias aika sosiaalinen ja avoin tyttö pohjanmaalta, joka on aloitellut juuri lukion eli olen -01. Pidän ulkona olosta, musiikista ja tanssimisesta paljon. Ystävät ovat kanssa juttuni ja kauneuden hoito. Toki myös poikamaisemmat jutut esim. autojen ja mopojen korjaus sekä pelit kiinnostavat. Olen omistanut koiria, joten ole myös eläin rakas. Etsiskelisin juttuseuraa ja uusia ystäviä, sillä osa ystävistäni on juuri katkaissut välejä minuun. Tottakai minut löytää myös somesta mutta niitä voidaan katsella myöhemmin. Olisi mukavaa jos tulisit juttelemaan, jos olet yhtään saman henkinen.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 12.10.2017 17:14
Ikäni 23

yksinäiset samanhenkistä seuraa kaipaavat...? :---)

fun fact alkuun: on ihan hirveetä chattailla ihmisten kanssa jotka ei käytä hymiöitä ku ite käyttää niitä kuiteki aika kohtuullisesti... XD. joo eli oon siis 23 vuotta _nuori_ tytön tyllerö :>. vielä itseään etsimässä :0. koen itteni välillä aika yksinäiseks täällä uudella paikkakunnalla, tai vaikka oonkin löytäny täältäkin kaverin, niin jotenkin kaipaa silti vielä enemmän samanhenkistä seuraa (poikkiksen lisäksi xD). ja siis en tarkota että etin täältä samalta vielä nimeltämainitsemattomalta paikkakunnalta kavereita, vaan sillä ei oo mitään väliä missä asut : ), koska julkiset kulkuvälineet kulkee ny aineski jossei autoa omista. ois just ihanaa löytää joku samanhenkinen ihminen, jolla samoja mielenkiinnonkohteita ja joka jaksais juttujani kuunnella ja viestitellä pallljjoonn ja kaikkee kivaa :3. persoonaltani oon aika positiivinen ja tykkään nauraa paljon. oon alkuun ehkä vähän arka uusien ihmisten kanssa (nojoo ei sitä ehkä netissä huomaa : D). tykkään keskustella asioista avoimesti, toki riippuen vähän kelle juttelen (sen huomaa hyvin jo alussa että kenen kanssa sitä synkkaa ja kenelle uskallan avautua), mutta en peittele esim sitä että tällä hetkellä oon eläkkeellä (määräaikaisella tosin). yritän kehittää omaa pukeutumistyyliäni, mikä on välillä hankalaa omien ylimääräisten kilojen ja vallitsevan kauneusihanteen keskellä :''D "you are allowed to be both a masterpiece and a work in progress at the same time" body positivityä kammoksuvat ihmiset tuskin tulee kanssani juttuun.. D: mielenkiinnonkohteisiini kuuluu myös perus tv-sarjahörhöily & leffat. ota toki yhteyttä jos haluut tutustuu jos oot +20v mieluiten. :>

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 11.10.2017 18:24
Ikäni 17

Kirjeitä? :)

Heii, oon 17-vuotias aika ujo, rauhallinen ja positiivinen tyttö Etelä-Suomesta. Rakastan kissoja ja oon ehkä vähän heppatyttö :3 niin ja haluaisin aloittaa kirjeenvaihdon, jos nyt jostain sellaisen kirjeystävän löytäisin :) Jos sä haluaisit kans kirjoittaa niin saa laittaa viestiä, toki voi muutenkin tulla juttelemaan. Ois hyvä jos oisit noin samaa ikäluokkaa. Kantsii sit myös pitää vaikka kissoista, koska helposti vahingossakin höpötän jotain eläimistä :D

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 10.10.2017 18:23
Ikäni 16
Oma Demi Pyromaani

Kavereita haetaannn

Heips. Oon 16-vuotias tyttö Helsingistä. Kaipaisin kovasti uusia kavereita ikähaarukka ehkä siinä 14-18. Ois siistii jos oisit kanssa pääkaupunkiseudulta, mut voin tutustuu kauempaakin oleviin :3 . Oon tosi mukava ja huumorintajunen mut aavistuksen ujo alkuun. Tykkään kissoista ja muistaki eläimistä. Oon lukion ekalla ja harrastan tanssia. Mun lempibändejä on Indica, Goldhouse ja Hollywood Undead. Tykkään kanssa kpopista ja visual keistä. Oon niitä ihmisiä, jotka ei ymmärrä miks kaikki haluu adidaksen vaatteita ja käyttää snäpissä koirafiltteriä. Oon sen sijaan kotona kuuntelemassa musaa ja kesäsin pride-kulkueessa heiluttamassa sateenkaarilippua :D Jos vaikutan siltä et voitais tulla toimee nii ota yhteyt. :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 09.10.2017 22:11
Ikäni 19

Uusia kavereita

Hei! Olen 19-vuotias (-98) Seinäjoella asuva naisen alku. Minulla ei ole oikeastaan koskaan ollut sitä hyvää ystävää/parasta ystävää. Eipä oikein ystäviä muutenkaan. Olen siis ollut melkeimpä aina ihan yksin :/ olen luonteeltani ystävällinen, luotettava, huumorintajuinen ja olen aina paikalla jos tarvitaan. Olen muuttanut Seinäjoelle 2016 marraskuussa yhteen mieheni kanssa ja sen ajan ollut vailla ystävää. Ja olen vieläkin vailla ystävää. Minulla on 3 kissaa, mutta tykkään kaikista eläimistä :) en oikein tiennyt mistä löytäisin ystäviä, niin ajattelin kokeilla tätä. Haluaisin kavereita Seinäjoen alueelta.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Poikaa
Julkaistu 09.10.2017 19:00
Ikäni 14

Poika ihan vaan juttukaveriks tai miksi ei vaikka poikaystäväksi

Olen 14v tyttö Etelä-karjalasta ja etsin poikaa juttuseuraksi tai vaikka ihan poikaystäväksikin. Saa tulla juttelemaan instaan: setytto_

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 06.10.2017 20:33
Ikäni 23

Uusia tuttavuuksia etsinnässä!!!

Hola! Täällä rustailee kaksikymmentäkolme vuotias nainen Kainuusta. Uusia tuttavuuksia olen tullut etsimään ajatuksena tietenkin, että jos vaikka sattuisi löytymään joku josta saisi pitkä aikaisen ystävän. Pitäisi kai yrittää jotain itsestä kertoa, että joku uskaltautuisi ottamaan yhteyttä, jos tätä kautta enää voi tutustua keneenkään. Koen olevani helposti lähestyttävä, huumorintajuinen, luotettava sekä todella sosiaalinen. Pidän valtavan paljon taiteesta ja minusta on kivaa käydä museoissa sekä pyöriä luonnossa. En ole pikkuruinen nainen vaan vähän muodokkaampi, joten olisi kiva saada joku samantyylinen uusi tuttavuus jonka kanssa jakaa vinkkejä pukeutumiseen. Jutella siitä mistä kannattaa vaatteita ostaa yms. Jotenkin nykyisten ystävien kanssa vaatetuksesta ja ylipäätään muodista puhuminen on hankalaa, kun he ovat luurankoja ja löytävät kyllä vaatteita ihan jokaisesta puljusta. Hypätään asiasta kolmanteen pidän elokuvista ja sarjoista, joten niitä tulee katseltua paljon. Alkoholi ei ole minun juttuni koskaan ollut, mutta joskus silloin tällöin saattaa muutaman juoda esimerkiksi viettäessä leffailtaa ystävien kanssa yms. Meikkaaminen sekä valokuvaus ovat kai jonkinlaisia harrastuksiani taide hömpötysten lisäksi. Mutta eiköhän tässä nyt vähän jotain. Lisäähän tässä jutellaan sitten, kun ehkä joku tämän lukijoista alkaa heittää sähköpostia. : ) Jään odottelemaan josko joku heittäisi sähköpostia ja pääsee juttelemaan sekä tutustumaan paremmin. Niin se vielä, että ei ole väliä missäpäin maailmaa asut. : )

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 05.10.2017 15:53
Ikäni 23

Ystävä vai jotain enemmän?

Aattelin tehdä tämmösen ilmotuksen. Tää saattaa olla aika kliseinen mutta ainakin se on rehellinen. En tarkotuksella niinkään etsi mitään, mutta jos kemiat kohtaa niin on kohdatakseen. Mistä sitä tietää mitä tapahtuu :) Elikä 23v, miehenalku :D Vantaalta. Sanon jo alkuun että oon "suurehko" miehenalku mutta ainakin on pehmeämpää halata? ;) ja lisäks mulla on n. 2,5v kissa mukana "paketissa" :D toivon siis että oisit eläinrakas. Itsestäni voisin sanoa että olen: huumorintajuinen, hauska, mukava, luotettava, rehellinen, hyväsydäminen, sosiaalinen mutta tykkään olla myös omassa rauhassa kun siltä tuntuu (niinhän me kaikki?), oon hyvä kuuntelemaan ja auttamaan parhaani mukaan, mutta en suinkaan ole kenenkään terapeutti sekä romantikko. Harrastuksiini kuuluu mm. musiikki vähän kaikissa muodoissa, elokuvien ja sarjojen suurkuluttaja joten ois kiva jos sais vaikka jonkun jonka kanssa pitää vaikka elokuvamaratoneja. Pelaan myös videopelejä laidasta laitaan sekä katson anime. Olen kiinnostunut mm. eri kielistä, eri ruokakulttuureista ja yleisesti kulttuureista (erityisesti Japanista). Matkustelu on kivaa muttei yksin :(. Minulle luonne tulee ensimmäisenä. Minulla ei ole väliä mistä päin kirjoittelet, aina löytyy keino päästä paikasta A paikkaan B, eikö? Jos kiinnostuit, älä pelkää jättää vastausta. Minut löytää myös sosiaalisesta mediasta mutta keskusteellaan siitä sitten sähköpostin merkeissä? ;)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 04.10.2017 21:15
Ikäni 22

Helou Satakunta/Tampere

Heissan! Täällä kirjoittelee 22v nainen Satakunnasta joka etsii uusia ystäviä elämäänsä. Nimenomaan juuri niitä joiden kanssa voi sen viestittelyn lisäksi myös nähdä ja viettää aikaa ihan livenäkin joten siksi tuo paikkakunta rajoitus Satakuntaan tai Tampereelle jossa tulee aina joskus käytyä. Itse olen tällainen yksikseni viihtyvä lukutoukka introvertti, josta kuitenkin löytyy myös se puoli joka tahtoo kokeilla uusia asioita ja tutustua uusiin ihmisiin. Isommissa ryhmissä olen hiljaisempi mutta kahdenkesken (vaikkakin lämpenen vähän hitaasti) ei kuitenkaan tarvitse pelätä että mikään tuppisuu olisin. :D Jos jotakin yhteisiä mielenkiinnon kohteita haluaa etsiä niin itsellä ainakin eläimet, elokuvat, matkustelu, kirjat, lukuisat tv-sarjat, kävelyillä käynti, luonto ja herkuttelu on lähellä sydäntä. Luonteeltani oon kiltti, empaattinen, hyvä kuuntelemaan, nauravainen ja avarakatseinen. Heitä ihmeessä viestillä jos uudet ystävät ois tervetulleita myös sun elämääsi ja haluat tutustua paremmin! :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 03.10.2017 08:27
Ikäni 19

Hei! :)

Hei! Oon 19v tyttö Keski-suomesta. Oon luonteeltani sosiaalinen,positiivinen,avoin,huumorintajunen,luotettava,hyvä kuuntelija. Mielenkiinnonkohteisiini kuuluu musiikki,teatteri,sarjat ja elokuvat,valokuvaaminen,ruuanlaitto ja leipominen. Jos sulla on joku sama mielenkiinnonkohde ja etit myös kaveria,niin laita ihmeessä viestiä. :) Sun iällä tai millään asuinpaikalla ei oo väliä.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 02.10.2017 16:49
Ikäni 23

hei vaan :)

Heippa, olen parikymppinen nainen etelä-karjalasta ja vailla kaveria jonka kanssa voi jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä, käydä kirppareilla ja kahvilla yms. Olen luotettava, aito ja huumorintajuinen,pidän paljon eläimistä ja oon vähän ujo välillä, mutta koitan siitä päästä eroon :D Sun iällä, sukupuolella tai asuinpaikkakunnalla ei oo väliä, joten laita ihmeessä viestiä :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Demilät

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn avulla! Tämä Demilä on kaikille luoville tyypeille. Vapauta...

30.01.2016 09:57
48

Perro

17.10.2017 23:44
4

7.10. Demi Heart Day

7.10.2013 yhteistuumin virallistimme lokakuun seitsemännen päivän Demin jokavuotiseksi sydänpäiväksi. Tykätään kaikesta...

11.10.2017 01:05
35

Poika on niin ihana ♥

Mul on ihastus ja haluun jakaa teille tälläsii rakkaus juttui. Lähetä toki jäsenhakemus. Tätä demilää kirjoittaa kaksi...

15.10.2017 18:24
31

kiusaaminen

Kiusaaminen on väärin!! Jos näet jonkon ketä kiusataan PUUTU ASIAAN!! Älä anna toisten kiusata ketään. Ihmiset keitä...

05.09.2017 22:58
7

Rakastan sinua ! ♥

Rakkaus on ihanaa...

05.09.2017 22:58
5

Poikarakkaus

Homo ja Bi- poikaset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin parempaa...

03.10.2017 09:25
3

Tyttörakkaus

Lesbo ja Bi- tyttöset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin...

30.09.2017 19:49
696

Demin keisarillinen työväenpuolue

Keisari: tietsikkan3r0 Poliittinen sijoittuminen: Keskustaoikeisto Ideologiat: -Monarkismi -Pan-Demiläisyys -...

09.09.2017 23:18
10

STS

Kaupallinen yhteistyö: STS Me STS:llä (Student Travel Schools) tarjoamme mahdollisuuden 10-19-vuotiaille nuorille...

22.10.2015 11:31
14

Patton's Army

General Patton's Army

25.09.2017 21:03
28

Meille 4-luokkalaisille

No joo... Nimikin kertoo jo kaiken!

25.06.2017 10:13
9
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.