Mainos
Mainos

Oma elämä

puhelin

Asiat, jotka kannattaa sanoa ääneen (vaikka tuntuu ettei pysty)

"Olet enemmän kuin ihana." Näitä asioita Demin lukijat haluaisivat sanoa ääneen, mutta eivät uskalla. Rohkeutta!

meet & greet

Kerro paras meet & greet -muistosi!

Etsimme seuraavaan Tube-lehteen unohtumattomia meet & greet -kokemuksia. Kerro omasi nimimerkillä, niin se voi päästä lehteen.

Elisa Malik

Haluatko kiinnostavan työpaikan? Lähde teknologia-alalle

Demin ja Microsoftin Girlz In Tech -päivässä opittiin viisi erinomaista syytä siihen, miksi tyttöjen kannattaisi harkita teknologia-alan opiskelua.

Dita Bibiana

Dita Bibianan hauskat vinkit: Tekemistä kaverin kanssa

Demin tubettaja Dita Palomäki kertoo, miten hän viettää parhaan mahdollisem päivän ystävänsä kanssa.

pikachu

13 asiaa, joihin yli 13-vuotiaan ei pidä pukeutua koulussa

Demi liputtaa sen puolesta, että kaikki saavat pukeutua oman tyylinsä mukaan. On silti muutama asupoikkeus, joita emme suosittele – ainakaan kouluun.

Mainos

Ylläpito tiedottaa

Hidastelua korjataan

Pahoittelemme päivitysten aiheuttamaa hidastelua sivuston toiminnassa. Vikaa korjataan parhaillaan. Kiitos kärsivällisyydestä!

Demi tiedottaa

Anna palautetta Tubesta!

Tube for Friends on nyt kaupoissa! Luitko jo lehden? Tule kertomaan mielipiteesi ja voit voittaa varavirtalähteen puhelimeesi!

Mikä oli Demin paras juttu?

Toukokuun Demi vie juhlafiilikseen! Kerro mielipiteesi lehdestä ja voita meikkisetti.

Mistä apua?

Listasimme auttavat puhelimet, nettisivut ja paikat, joista saat keskusteluseuraa ja muuta tukea erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Haluatko Demin haastatteluun?

Etsimme jatkuvasti haastateltavia kertomaan tarinansa Demi-lehdessä. Löydät ilmoittautumislomakkeet esimerkiksi Vahva & ihana-, Kuukauden pari- ja Tositarina-juttuihin helposti koottuna tänne ja jokaisen aihealueen alta.

Postia Demille

Kysy, kerro ja anna palautetta!

Asiantuntijamme vastaavat.

Megamoka, mielipide tai muuta kerrottavaa? Lähetä kirjoituksesi meille. Palkitsemme parhaat.

Kehu tai kritisoi. Luemme kaikki palautteet päivittäin.

Mainos

Oma elämä

Translaki, koulutus, kulttuuri... Mitä sinä lupaisit, jos olisit päättäjä?

Nuoret kertovat, keitä he kuuntelisivat ja mihin he satsaisivat päättäjinä. Osallistu ja jaa oma mielipiteesi!

Kesätöitä kaikille ja homekoulut kuntoon

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkoi juuri. Valtuustoihin valitaan ihmisiä, jotka voivat tehdä elämästäsi parempaa. Mitä näistä asioista haluaisit kotipaikkaasi?

Daniel Radcliffe eli Harry Potter

Koulu on megamokien mekka

Välillä kalanyytit palavat, välillä kenkään jää pala kakkaa. Demin lukijat kertovat hauskimmat koulukämminsä.

Hups! Väärän firman nimi ja 6 muuta työhakemusmokaa

Virheitä sattuu kaikille, myös työnhaussa. Demin lukijat jakavat noloimmat hakemuskömmähdyksenä – älä ota mallia näistä!

tyttö juoksee auringossa

5 merkkiä siitä, että olet kevään tarpeessa

Mutta onneksi aurinko, vihertävä nurmi ja paljas asfaltti odottavat jo kulman takana!

Kaverit

Etsin Tyttöä
Julkaistu 21.05.2017 01:58
Ikäni 22
Oma Demi annnnnu

Tyttökavereita Turusta

Heih! Olen 22-vuotias toistaiseksi työtön naisen alku Turusta. Etsin kaveria/ystävää, jonka kanssa voi laiskotella, katsella sarjoja, käydä kävelyillä ja jutella niitä näitä. Omiin kiinnostuksiin kuuluu mm. pyöräily, anime/manga, valokuvaus ja psykologisesti intensiiviset elokuvat ja sarjat. Oon melko hyväntuulinen ja sopusointuun pyrkivä tyyppi, vaikkakin mulla on myös taipumus masentuneisuuten ja ahdistukseen. Jos asut lähistöllä ja tää mun hieno sepustukseni herätti kiinnostuksesi, niin pistä viestiä! :-)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 21.05.2017 01:32
Ikäni 21
Oma Demi miirah

Kaipaan uusia tuulia

Moikka olen 21v tyttö joka etsisi elämään uusia tuulia eli uusia kavereita. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat eläimet (varsinkin koirat). musiikki sekä erilaisissa tapahtumissa käyminen. Olen rento ihminen ja rakastan jutella paljon ihmisten kanssa. Etsin kaveria jota kiinnostaa myös itse ottaa yhteyttä eikä odota vain kun toinen ottaa yhteyttä. Iältään etsin kaveria joka voisi olla 19-25v. Musiikki makuuni kuuluu räp sekä nyt lähellä sydäntä on Elias Kaskisen musiikki. Tykkään myös tosi paljon ohjata leikkejä ja erilaisia toimintoja eri-ikäisille joka taas tulee ihan luonnostaan oman ammattini kanssa. Välillä olen myös todellinen pohdiskelia joka pohdiskelee maailman menona :D Olisi myös kiva löytää täältä kaveri jota kiinnostaisi ehkä joskus nähdä ihan livenä kun olemme ensin tutustuneet. Yhteyttä voi ottaa joko täällä tai sähköpostilla mira.halme@hotmail.com

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 20.05.2017 22:59
Ikäni 16

Kavereita, juttuseuraa, uusia tuttavuuksia?

Moikkamooi! Oon kohta 17-vuotias pääkaupunkiseudulla asusteleva energinen tyttö. Olis tosi kivaa löytää tätä kautta uusia kavereita/juttuseuraa ja porukkaa kenen kanssa vois vaikka hengailla ja mennä tyyliin kaupungille tai jotain :) (ei kyl haittaa vaikka asuisit jossain ihan toisella puolella suomea, juttuseuraki käy oikein hyvin). Tykkään tosi paljon liikunnasta, valokuvaamisesta, musiikista ja kesästä! Oot sitten minkälainen tahansa, niin tuuu ihmees laittaa viestii ja pelastaa mun tylsä elämä :D pus <3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 17.05.2017 21:44
Ikäni 12
Oma Demi Tyttoh05

Etsii kaveria

Moi! Etsin kaveria, jolle voisin puhuu jostain ihme asioista, vaikka en tuntiskaan. Kavereita ei oo mitenkää paljoo.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 15.05.2017 17:27
Ikäni 13

Yksinäiselle ystäviä?

Terve! Täällä kirjoittelee O3 syntynyt (pian 14) tyttö Pohjois-Savosta. Kavereita minulla ei ole paljon ja vietän omaa aikaa yllin kyllin joten löytyiskö täältä ketään kaveriks? Olen luonteeltani hiljainen ja ujo tutustuessani uusiin ihmisiin ,mutta yleensä tuttujen seurassa olen puheliaampi kuin normaalisti. Harrastan ratsastusta, lenkkeilyä, ukulelen soittoa (vasta aloittelija) ja osittain keppihevosia (en ole aktiivinen). Tykkään paljon musiikista ja kissoista. Vapaa-ajalla tykkään shoppailla sekä nauttia luonnon kauneudesta. Ei ole väliä mitä sukupuolta edustat tai mistä päin olet. Voitaisiin joskus nähdä tai olla ihan vain nettikavereita. Mieluiten 12-15-vuotias. Instagram: @veehru ,yhteyttä voit ottaa sähköpostiini: veehru@luukku.com

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.05.2017 14:56
Ikäni 17
Oma Demi Tuutikki564

Tyttö vailla kaveria

Moi, olen 17-vuotias tyttö pohjois pohjanmaalta. Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin ja mahdollisesti myös nähdä joskus. Olen aika hiljainen aluksi, mistä varmaan johtuu se, ettei ihmiset tutustu minuun helposti.Etsin erityisesti suunnilleen samanikäistä ihmistä, joka mieluiten asuisi myös pohjois pohjanmaalla. Harrastan urheilua,lukemista ja luonnossa olemista. Eläimet ovat erityisen lähellä sydäntäni. Olisi myös kiva löytää tätä kautta kaveri, jonka kanssa retkeillä luonnossa ja mahdollisesti käydä joskus myös vaeltamassa :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.05.2017 02:31
Ikäni 19

Heiii

hei tässä vähä aikaa sitte täyttäny 19 vuotias gimma pohjois-savosta. Etsin juttuseuraa jonka kanssa voi jutella maan ja taivaan välillä mitä vaa ! Oon vähän ujo alussa mutta kun juttu alkaa luistaa ni en sitten hiljene:D tosiaan asuinpaikallas ei oo mitään väliä koska tykkään reissailla vähän missä sattuu! Takaan, että jos nähään ni mun kanssa ei tule tylsää, koska oon aikamoinen yllyttäjä tekemään mitä sattuu:D (tietysti tietyt rajat on ) jos tykkäät chillaa, palloilla ympäri ämpäri kesäsin yöllä varsinki ja jutella syvällisiä vaikka koko yön ni pistä koodii;D sähköposti 👉🏻 jaana.turunen98@gmail.com

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.05.2017 02:08
Ikäni 18

Tääl mä!

Heippa! Oon tämän kevään ylioppilas joka täyttää ihan lähiaikoina 18, ja kaipailisin uusia ystäviä ja juttelukavereita elämääni. Lukiokavereiden kanssa on yhteistä ollut lähinnä, noh, lukio, ja syksyllä muutan todennäkösesti (ainakin vuodeksi) Helsinkiin, joten haluaisin ehdottomasti tutustua uusiin, samanhenkisiin tyyppeihin. Olis toki siistiä jos asuinpaikkakuntas olis lähellä pääkaupunkiseutua, mutta eipä silläkään ole niin väliä; jos koet tän ilmotuksen puhuttelevan sua mutta asuinpaikkas on vaikkapa Utsjoki niin siitä vaan, en häiriinny! Mun kiinnostuksenkohteet on suht laajat - musiikki, kirjallisuus ja urheilu on niitä keskeisimpiä, mutta rakastan myös syvällisten puhumista, huonoja vitsejä, nettimeemejä ja scifi-elokuvia, eli ei paineita. Persoonallisuustyypiltäni oon ENFP, eli oon spontaani ja suvaitsevainen ekstrovertti, joka rakastaa tutustua uusiin ihmisiin. Sun sukupuoli-identiteetillä, seksuaalisella suuntautumisella, elämänkatsomuksella tai muilla vastaavilla muuttujilla ei ole väliä, eikä oikeastaan iälläkään. Heittäkää ihmeessä viestillä jos yhtään kiinnosti, pyrin vastaamaan kaikille! <3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 13.05.2017 23:23
Ikäni 15
Oma Demi Kizux

Ystäviä?

Olen -02 syntynyt tyttö Porista ja etsin oman ikäistä kaveria jonka kanssa voisi viettää aikaa ja/tai jutella muuten vain jos ei tarvitse olla samasta kaupungista. Minulla ei ole ollenkaan kavereita ei ainuttakaan eli olen aika yksinäinen siksi haen ystävää. Haen ystävää joka ymmärtäisi minua ja antaisi minun olla omaitseni ja hyväksyisi minut sellaisena kuin olen. Harrastuksiini kuuluu ratsastus joka on tärkeä osa elämääni. Luonteeltani olen outo, puhelias, huumorintajuinen, ajoittain ujo ja olen hyvä kuuntelija. Minuun voi ottaa yhteyttä snäpissä @vilmamariaajj ja sähköpostiakin voi laittaa vilmamariaa@luukku.com Otathan rohkeasti yhteyttä!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 13.05.2017 13:08
Ikäni 20

Täysi-ikäisiä kavereita etenkin Jyväskylästä

Heissan! Oon vasta Jyväskylään poikaystävän kanssa muuttanut naikkonen, joka haluais uusia kavereita etenkin Jyväskylästä/sen lähistöltä, mutta toki saa muualtakin olevat pistää viestii jos siltä tuntuu :) Oon tosiaan -96 ja pidän tällä hetkellä välivuotta (todennäköisesti pari lisääkin) ja yritän joskus päästä lääkikseen. Oon luonteeltani vähän introvertin ja ekstrovertin sekotus, tykkään kyllä ihmisistä ja näin mutta varsinkin kun tutustuu uusiin ihmisiin niin saatan olla erittäin awkward xD rakkautena musiikki (kuuntelen kaikkee laidasta laitaan) ja tv-sarjat, harrastan urheilua aika epäsäännöllisesti (vaikka siitä tykkäänkin), yks suurista haaveista olis juosta joskus maraton, eli kaikki lenkkiseuraa kaipaavat ottakkee yhteyttä ;) Oon vähän huono kertomaan ittestäni mitään olennaista, mutta jos yhtään kiinnostuit niin ota yhteyttä ja katotaan kuinka homma lähtee käyntiin! :D

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 11.05.2017 22:24
Ikäni 15

Uusii kamuja

Moikka! Oon 14v tyttö itä suomesta, kahe viiko pääst 15 eli 2002 syntyny. Tykkään urheilla ja oon ite liikunalline. Etin kaiken ikäsiä ja kaike laisii ihmisii juttuseuraks wap, sc yms. Oon tosi sosiaaline ja miuhu helppo tutustua joten ois kiva et tykkäisit puhuu eri asioista :) myös ois iha kiva jos joskus vois nähä livenäkin mut se ei oo pakollista :) ota rohkeest yheyttä!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 11.05.2017 20:46
Ikäni 21

Uusia ystäviä!

Moi :) Löytyykö täältä ihmisiä, jotka asuvat pk-seudulla ja joiden elämään mahtuisi uusi ystävyyssuhde? Olisi myös huippua jos olisit täysi-ikäisyyden jo ohittanut niin juttu luistaa varmasti paremmin! "Aikuisena" ei uusien ihmissuhteiden luominen ole enää niin yksinkertaista, mutta jospa tällainen palsta mahdollistaisi senkin! Haluaisin löytää ystäviä, joiden kanssa voisi puhua mistä tahansa, jakaa huolet ja ilonaiheet, kokeilla uusia harrastuksia, sopia spontaaneja lounastreffejä ja ylipäänsä elää! :) Jos siis uusi optimistinen ja luotettava ystävä kelpaa niin laita viestiä!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Demilät

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn avulla! Tämä Demilä on kaikille luoville tyypeille. Vapauta...

30.01.2016 09:57
48

Elämä On Parasta Huumetta

15.05.2017 09:36
513

Kun yksi leuka ei riitä

Meille kaikille ihanille kaksoisleuan omistajille.

13.05.2017 18:32
28

Hyväksyn ihmisen seksuaalisesta suuntauksesta huolimatta

Tämä demilä on tarkoitettu kaikille meille, jotka hyväksymme kaikki ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat, emmekä...

15:52
183

Poika on niin ihana ♥

Mul on ihastus ja haluun jakaa teille tälläsii rakkaus juttui. Lähetä toki jäsenhakemus. Tätä demilää kirjoittaa kaksi...

18.05.2017 14:15
31

Hlbtiq-demut

Tämä demilä on tarkoitettu kaikille seksuaalivähemmistöön kuuluville (homo, lesbo, bi, trans, pan, jne.) Kaikki hakijat...

14.05.2017 17:39
26

Demin keisarillinen työväenpuolue

Puheenjohtaja: tietsikkan3r0 Poliittinen sijoittuminen: Oikeistosta keskustavasemmistoon Ideologiat: -Monarkismi -...

20.05.2017 19:05
2

Kirkon_Teemu Fanclub

Me rakastamme Teemua

16.05.2017 14:05
13

Tyttörakkaus

Lesbo ja Bi- tyttöset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin...

04.05.2017 22:07
697

STS

Kaupallinen yhteistyö: STS Me STS:llä (Student Travel Schools) tarjoamme mahdollisuuden 10-19-vuotiaille nuorille...

22.10.2015 11:31
14

Español

Opiskeletko espanjaa? Liity mukaan! - Miks tossa lukee "espaol"? Se poisti ñ-kirjaimen... :D 30.3.2010: Meitä on jo...

15.01.2017 13:44
76

Älykkyys

Arvostteko tätä piirrettä ihmisissä? Tai kenties itse olet älykäs? Luokittelu Älykkyyttä on monenlaista, ja myös...

16.08.2016 04:59
51
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.