Mainos
Mainos

Oma elämä

Paljasta hauska megamokasi Demille

Teitkö jotain noloa esimerkiksi koulussa, somessa kai kaupungilla? Ei se mitään, mokat kuuluvat elämään! Kerro mokasi nyt muillekin Demi-lehdessä.

Tube - Kaikki ystäväni

Tube – kaikki ystäväni on ystäväkirja sinulle, joka rakastat YouTubea

Tube – kaikki ystäväni on enemmän kuin ystäväkirja. Sen avulla tutustut paremmin kavereihisi ja lempitubettajiisi. Lue nyt, ketä löydät uudenlaisen ystäväkirjan sivuilta!

Elisa Malikin megamoka

Hups! Katso Elisa Malikin hauska megamoka

Kaikki mokailevat välillä, niin myös Demin suosikkitubettaja Elisa Malik. Katso, mitä hänelle kävi kesken suppausreissun.

megamoka

Kerro megamokasi ja osallistu haasteeseen!

Demi liputtaa mokailun puolesta – kämmähdyksiä sattuu kaikille. Kerro megamokasi Instagramissa tai YouTube-videolla ja voita 100 euron lahjakortti Glitteriin.

Heippa, rintsikat! Nyt vaaditaan vapautta nänneille

Miksi naisten nännejä sensuroidaan, kun miehet saavat heilua paidattomina ympäri Instagramia?

Mainos

Demi tiedottaa

Mikä oli Demin paras juttu?

Heinäkuun Demin kannessa ovat supersuositut Marcus ja Martinus! Kerro mielipiteesi lehdestä ja voita liput M&M:n Helsingin-keikalle ja fanituotteita.

Demi-kalenteri 2017–2018 on kaupoissa!

Demi-kalenteri 2017–2018 on vihdoin kaupoissa, sen voi ostaa verkkokaupasta täältä!

Mistä apua?

Listasimme auttavat puhelimet, nettisivut ja paikat, joista saat keskusteluseuraa ja muuta tukea erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Haluatko Demin haastatteluun?

Etsimme jatkuvasti haastateltavia kertomaan tarinansa Demi-lehdessä. Löydät ilmoittautumislomakkeet esimerkiksi Vahva & ihana-, Kuukauden pari- ja Tositarina-juttuihin helposti koottuna tänne ja jokaisen aihealueen alta.

Postia Demille

Kysy, kerro ja anna palautetta!

Asiantuntijamme vastaavat.

Megamoka, mielipide tai muuta kerrottavaa? Lähetä kirjoituksesi meille. Palkitsemme parhaat.

Kehu tai kritisoi. Luemme kaikki palautteet päivittäin.

Mainos

Oma elämä

maailmankartta

Millaista on vaihto-oppilaana? Inspiroiva matkapäiväkirja USA:sta

Miten pärjätä vaihdossa tai kielimatkalla? Voiko introvertti nauttia loputtomista uusista tuttavuuksista ja tapahtumista? Eevi Gustafsson kertoo, millaista oli viettää kolme viikkoa ulkomailla.

10 outoa asiaa, joita opettaja on väittänyt todeksi

Demin lukijat ovat huomanneet, että opettaja ei ole ihan aina oikeassa. Onneksi opet pääsevät kesälomalle latailemaan aivojaan!

Mansikkka

Mansikkka: ”Instagram on opettanut näkemään maailman kauneuden”

Demin kansitähti, Mansikkka-kanavan tubettaja Maiju Voutilainen kertoo, mitä luova tekeminen opettaa hänelle elämästä.

puhelin

Asiat, jotka kannattaa sanoa ääneen (vaikka tuntuu ettei pysty)

"Olet enemmän kuin ihana." Näitä asioita Demin lukijat haluaisivat sanoa ääneen, mutta eivät uskalla. Rohkeutta!

Elisa Malik

Haluatko kiinnostavan työpaikan? Lähde teknologia-alalle

Demin ja Microsoftin Girlz In Tech -päivässä opittiin viisi erinomaista syytä siihen, miksi tyttöjen kannattaisi harkita teknologia-alan opiskelua.

Kaverit

Etsin Molempia
Julkaistu 26.07.2017 21:14
Ikäni 21

Uusia kavereita? Juttuseuraa?

Heipsan kaikki! Olen 21-vuotias nainen joka kaipaisi uusia kavereita taikka ihan vaan juttuseuraa. Olen syksyllä aloittamassa opinnot ammattikorkeassa ja uudelle paikkakunnalle muutto edessä kuukauden sisään. Pidän leffoista, sarjoista, lenkkeilystä, luonnosta, eläimistä, musiikista..yms Olen hieman ujo persoona aluksi, mutta pienen jutustelun jälkeen hyvin avoin ja tykkään keskustella erinlaisista aiheista. Olisi mukava saada uusia tuttavuuksia samalta paikkakunnalta jotta voisi ihan tavatakkin joskus. Pelkkä juttuseurakin olisi jo iso juttu! Jos kiinnostaa tietää enemmän niin pistä viestiä :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 26.07.2017 19:54
Ikäni 15

Juttuseuraa? Kavereita?

Moi kaikki! Oon kohta 16-vuotias (-01) tyttö Turun lähistöltä. Etin vähän samanikäisiä kavereita (+- 3 vuotta). Aloitan nyt syksyllä lukion. Olen ystävällinen, suurimman osan ajasta aika rauhallinen ja aluks vähän ujo tuntemattomien kanssa. Tykkään kuitenkin tutustua uusiin ihmisiin, ja tuttujen kanssa olenkin aika puhelias. Harrastan jalkapalloa ja pianonsoittoa. Lisäksi luen paljon ja tykkään leipoa ja kokata. Ei ole valiä mistäpäin olet. Jos kaipaat uusia kavereita tai vaan juttuseuraa laita viestiä:)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 26.07.2017 17:29
Ikäni 12

kavereita ?

oon 12 koht 13w tyttö. harrastan tanssia ja lentopallloo. rakastan hevosia ja kilpikonnia <3 jos kiinnostuit laita viestiä! mut löydät snäpis @siriiws ja instassa @simppuni

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 26.07.2017 12:44
Ikäni 22
Oma Demi MISFIT

SAMANHENKISTÄ tutustumisseuraa? +20v

LUETHAN MYÖS PROFIILINI, PLS? :] elisiiiiis tääl ois jokseenki sosiaalisesti kömpelö 22v tyttö kymenlaaksosta vailla kuitenkin samanhenkistä seuraa!! en eti pelkästään internet kavereita, vaan ihan semmosta kenen kanssa ois kiva nähdäkkii irl jossain vaiheessa. junat/bussit kulkee joten sijainnillasi ei oo väliä. ^^ toivoisin että omistaisit mahdollisesti skypen/taisitten muita sosiaalisia medioita joissa kommunikoida. etin nyt siis ihmistä jonka kanssa pystyisi puhumaan kaikenlaisista asioista, niistä henkilökohtaisistakin, ja jota oikeesti kiinnostais asiani. ite oon aika avoin ihminen ettei ole tässä ongelmaa. suurin ongelmani on se että osaan kyl hieroa tuttavuuksia, mutta oon aika surkee syventämään ystävyyssuhteita D: ... etsin pysyvää ja aitoa ystävyyttä! tiivistä yhteydenpitoa. omassa profiilissani on siis enemmän informaatiota itestäni joten kehottaisin sieltä lukaisemaan :].

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 25.07.2017 14:11
Ikäni 20

Heeiiiheiiihhei

Nyt kaikki Ylivieskan suunnilta laittamaan viestiä. Mulla ei oo mitään elämää ja tarvitsen kavereita joiden kans viettää aikaa. :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 23.07.2017 21:13
Ikäni 17

Juttuseuraa, kavereita, ystäviä? :)

Moikka! Oon 17-vuotias(-00)tyttö Itä-Uudenmaan alueelta. Käyn lukiota, ja syksyllä aloitan lukion toisen vuosikurssin. Luonteeltani oon luotettava, ystävällinen ja huumorintajuinen. Oon myös hieman ujo, mut ujous näkyy vaan tuntemattomien ihmisten seurassa. Tuttujen ihmisten seurassa oon puhelias ja vauhdikas. Oon myös avoin ja pystyn puhumaan kaikenlaisista asioista, jopa vieraille ihmisille. Harrastuksia mulla ei oo, eikä myöskään kun vaan pari kaveria. Siksi tän ilmoituksen teenkin; Eli siis etsin juttuseuraa ja uusia kavereita, koska mulla on usein tylsää ja tunnen itteni yksinäiseks. Kaipaan todellakin mun elämään uusia ihmisiä! Jos säkin kaipaat uusia tuttavuuksia/kavereita/ystäviä ja oot vähintään -02, niin laita ihmeessä mulle viestiä! :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 23.07.2017 01:19
Ikäni 17

Moikka

Moikka, oon tosiaan pian 18-vuotias rauhallinen, avoin ja luova, luontoa ja kahvia rakastava LGBT+ ihminen Etelä-Suomen suunnilta ja kohtapuoliin tarkoitus olisi työjuttujen takia Hyvinkään suunnalle muuttaa. Sieltä en juurikaan ketään tunne, eli nettituttujen lisäksi ihan irl-kaverit, mahdollisesti juurikin tuoltapäin olis enemmän kuin tervetulleita ^^ tähän ilmoitukseen en kauheesti sen enempää keksi, mutta laita ihmeessä sähköposia jos yhtään tuntuu siltä.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 22.07.2017 17:16
Ikäni 16
Oma Demi smokingbird

Kavereita?

Heips! Oon 16-vuotias (-00) tyttö Lapista päin, tarkemmin Kemistä. Etin uusia tuttavuuksia, kavereitahan ei voi koskaan olla liikaa. Ei oo väliä kumpaa sukupuolta edustat, sun iällä ei ole kummemmin väliä, eikä myöskään sillä mistä päin oot - nettikaveritkin kelpaa. Oon mukava kaikille, luotettava ja omistan huumorintajua. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin! Mulle on helppo puhua mistä vaan, mitään en ota kovin vakavasti paitsi tarpeen tullen :D Aluksi saatan vaikuttaa ujolta, mutta tutustuessa juttua kyllä riittää. Tähän vielä loppuun asioita mistä tykkään; musiikin kuuntelu, kavereille jutteleminen, leipominen, ruoan teko, piirtäminen, lukeminen, kirjottaminen... tykkään vähän kaikesta. Musiikkimaku on laaja, mutta en kuitenkaan kuuntele mitään heviä tai vastaavaa. Rohkeesti voi tulla laittaan viestiä :) instagram - @satusvard snapchat - satuasdd

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 22.07.2017 14:17
Ikäni 14
Oma Demi Weird_Veera

Kavereita?

Terve! Täällä olis 03 syntynyt tyttö Pohjois-Savosta joka etsii juttukavereita. Kuvailisin itseäni hiljaiseksi ja ystävälliseksi. Uusiin ihmisiin tutustuessa olen ujo mutta sitten kun tunnen tarkemmin ihmisen niin puhun jo paljon enemmän. Tykkään shoppailusta, kissoista, musiikin kuuntelusta ja lenkkeilystä. Etsin mieluiten 13-15 vuotiasta kaveria. Laita viestiä rohkeasti vaa jos kiinnostuit :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 20.07.2017 19:48
Ikäni 12
Oma Demi Rosis

Kamuja?�

Moi! Täällä yks 12-vuotias (piakkoin 13v) tyttö ettii kaveria.🤗 Asun siis Lahdessa ja sun sukupuolella ei ole väliä.😊 Ikähaarukkana toimii 11-14 v. Itse tykkään pelata ja seurata jääkiekkoa, kuunnella musiikkia sekä tanssia. Jos kiinnostuit laita viestii!❤

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 20.07.2017 01:54
Ikäni 14
Oma Demi Nerdy_Girl

Juttuseuraa?

Oon tyttö Lahesta ja haluaisin juttukavereita... Mun profiilis on aikalailla kaikki perustieto musta eli jos kiinnostaa nii tuu juttelee! Mun kaevereiden määrällä ei oo kehumista joten jos oot vaik ees tylsistyny nii tuu juttelee Ei oo välii ootko tyttö vai poika tai mistä päin Suomee oot mut ois kiva jos oisit 13-15 vuotias :) Mut löytää instagrammista nimellä: sanni_2 snäpistä nimellä: sanni_27 Skypestä nimellä: Nerdy Girl

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 19.07.2017 23:13
Ikäni 27

Kaikki jotka ovat kiinnostuneita Lätkästä sekä leffoista.

Moikka!!! Haluaisin kirjekaveriksi Lätkästa ja leffoista kiinnostuneita tyttöjä. Itse olen kova Lätkä ja Leffafani ja sen puoleen olisi kiva keskustella jonkun kanssa asioista. Etenkin jos on kiinnostunut Eri jääkiekkoseuroista esim: SM liiga ja NHL. Jos kiinnostut niin astu sisään. Minut tavoittaa: www.facebook.com/november1989 www.twitter.com/@olgahakli23 www.instagram.com/leijona1989 Sähköposti toimii myös: olgahakli@gmail.com Kirjeen voi pistää: Olga Häkli Suoniemenkatu 2B10 33310 Tampere

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Demilät

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn avulla! Tämä Demilä on kaikille luoville tyypeille. Vapauta...

30.01.2016 09:57
48

Sanpoajat ry

Meille, jotka rakastamme sanpota kaikille kanssaeläjille - tai joskus ihan muuten vaan. Täällä voit sanpota aina, eikä...

26.07.2017 20:56
6

Miks aina mä?♥

Kaikille jotka voisivat tulla seisomaan tämän kysymyksen alle. ♥ "Miks aina mä" kuvaa hyvin elämää.

13.07.2017 21:13
52

tykkään sust, tykkäätsä must?

Tänne vaan kaikki ihastuneet sukupuolesta riippumatta! :) Kaikki hyväksytään! 28.9.2008 > 100 IHASTUNUTTA ! 11...

17.06.2017 15:42
508

Poika on niin ihana ♥

Mul on ihastus ja haluun jakaa teille tälläsii rakkaus juttui. Lähetä toki jäsenhakemus. Tätä demilää kirjoittaa kaksi...

16.06.2017 16:11
30

Hyväksyn ihmisen seksuaalisesta suuntauksesta huolimatta

Tämä demilä on tarkoitettu kaikille meille, jotka hyväksymme kaikki ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat, emmekä...

22.05.2017 15:52
183

Tyttörakkaus

Lesbo ja Bi- tyttöset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin...

14.07.2017 20:55
697

Demin keisarillinen työväenpuolue

Puheenjohtaja: tietsikkan3r0 Poliittinen sijoittuminen: Oikeistosta keskustavasemmistoon Ideologiat: -Monarkismi -...

24.06.2017 21:00
4

The Isosiskot

Demilä KAIKILLE isosiskoille:)

13.06.2017 23:54
1

STS

Kaupallinen yhteistyö: STS Me STS:llä (Student Travel Schools) tarjoamme mahdollisuuden 10-19-vuotiaille nuorille...

22.10.2015 11:31
14

Meille 4-luokkalaisille

No joo... Nimikin kertoo jo kaiken!

25.06.2017 10:13
9

Español

Opiskeletko espanjaa? Liity mukaan! - Miks tossa lukee "espaol"? Se poisti ñ-kirjaimen... :D 30.3.2010: Meitä on jo...

15.01.2017 13:44
76
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.