Mainos
Mainos

Oma elämä

Suomi

100 syytä rakastaa Suomea

Salmiakki, meemit ja Alma. Rakas itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta. Sen kunniaksi lukijat listasivat sata ihaninta asiaa kotimaassamme.

teknologia

Päästä luovuutesi valloilleen teknologian avulla

Demi ja Microsoft järjestivät marraskuussa Girlz in Tech -tapahtuman, jonka teemana oli luovuus ja teknologia. Poimimme tapahtumasta viisi vinkkiä, joilla päästät luovuutesi valloilleen.

3 + 1 tapaa keksiä uusi harrastus

Unelmien harrastus on sellainen, jonka pariin voit sukeltaa milloin vain – ja joka ei maksa juuri mitään, kirjoittaa Demin tet-harjoittelija Rona Spahiu.

kerro tarinasi

Tule kehittämään Demi.fitä!

Haemme vapaaehtoisia keskustelemaan Demi.fin kehittäjätiimin kanssa Helsingissä. Ajankohta voidaan sopia erikseen.

Kerro Demille ihana rakkausstoorisi

Mitä romanttista hetkeä et unohda? Tekikö kultasi tai ihastuksesi jotakin suloista tai söpöilitkö sinä itse? Kerro tarinasi, ja se voidaan julkaista Demi-lehdessä nimimerkillä.

Mainos

Demi tiedottaa

Mikä oli Demin paras juttu?

Joulukuun Demin kannessa on ihana Mmiisas! Kerro mielipiteesi lehdestä ja voita ihonhoidon verkkokurssi!

Tule kehittämään Demi.fitä!

Etsimme aktiivisia demittäjiä keskustelemaan demittämisestä kanssamme. Kuinka paljon demität? Miten haluaisit parantaa Demi.fitä? Haemme vapaaehtoisia keskustelemaan Demi.fin kehittäjätiimin kanssa Helsingissä. Ajankohta voidaaan sopia erikseen.

Mistä apua?

Listasimme auttavat puhelimet, nettisivut ja paikat, joista saat keskusteluseuraa ja muuta tukea erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Postia Demille

Kysy, kerro ja anna palautetta!

Asiantuntijamme vastaavat.

Megamoka, mielipide tai muuta kerrottavaa? Lähetä kirjoituksesi meille. Palkitsemme parhaat.

Kehu tai kritisoi. Luemme kaikki palautteet päivittäin.

Mainos

Oma elämä

tubecon

Täsmävinkit Tubecon 2017 -tapahtumaan!

Tubecon 2017 tarjoaa huikean paljon tekemistä, näkemistä ja ennen kaikkea ihania tubettajia. Kokosimme sinulle tärppilistan, näitä ei ainakaan kannata missata!

"Lopettakaa nyt vittu jo se vitun viljely" – Demin kirjoituskilpailu on ratkennut!

Haluatko lukea oivaltavia ja omaperäisiä kirjoituksia? Aloita lukemalla tämä Anniina Voutilaisen, 16, teksti, joka sai kunniamaininnan Demin kirjoituskilpailussa.

Oletko joutunut taistelemaan oikeuksiesi puolesta?

Onko sinulla ollut vaikeuksia saada esimerkiksi opinto- tai asumistukia? Tai oletko joutunut jossain muussa tilanteessa pitämään tiukasti kiinni oikeuksistasi? Ilmoittaudu haastateltavaksi!

Paljasta hauska megamokasi Demille

Teitkö jotain noloa esimerkiksi koulussa, somessa kai kaupungilla? Ei se mitään, mokat kuuluvat elämään! Kerro mokasi nyt muillekin Demi-lehdessä.

Tube - Kaikki ystäväni

Tube – kaikki ystäväni on ystäväkirja sinulle, joka rakastat YouTubea

Tube – kaikki ystäväni on enemmän kuin ystäväkirja. Sen avulla tutustut paremmin kavereihisi ja lempitubettajiisi. Lue nyt, ketä löydät uudenlaisen ystäväkirjan sivuilta!

Kaverit

Etsin Molempia
Julkaistu 07.12.2017 22:13
Ikäni 21

parasta ystävää etsimässä

Ihmiset sanoo että olen outo, joten miksipä et itse olisi? Etsin parasta ystävää, sellaista joka on aina siinä, jonka kanssa voi nauraa ja itkeä, ja vaikkei aina ymmärrä niin ainakin tukee. En peitä sitä faktaa, että mulla on masennus, koska musta tuntuu että se on hyvä mainita ihan aluksi etti ihmiset säikähdä. Olen netissä suurimman osan ajasta, en ole aktiivinen, mutta tee maistuu ja syvälliset keskustelut kiinnostaa. En halua olla se plan B, vaan etsin sitä oikeaa parasta ystävää. P.S. Asun Espoossa, olisi kivaa jos asuisit semi lähellä!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 06.12.2017 17:14
Ikäni 23
Oma Demi piparitorttu

Juttuseuraa yksinäisistä

Moi. Oon Joni 23-vuotias mies ilomantsista, Itä-Suomesta. Hakusessa ois pitkäaikaista juttuseuraa ja kavereita, sillä omat 'kaverit' on muuttaneet kaupunkeihin ja kauemmas aikaa sitten niin ois kiva olla joku jonka kanssa jutella niitä näitä kukkaruukuista moottorisahoihin. Tällä hetkellä työttömänä pyörin pilipalikursseilla ja suunnittelen jatko-opintoja. Kokin ja kiinteistönhoitajan paperit taskusta jo löytyy. Sähköä tai ict-alaa mietiskelen. Vapaa-aikaani tapan puhelimella/koneella; sarjojen, pelien, musiikin yms. parissa. Ruokaa tykkään laitella, leipomista eniten pakkaseen jne. Lenkillä käyn oikeestaan 5-7x viikossa ihan sään salliessa ja oikeestaan pitäis keksiä jotain uusia harrastuksiakin. Musamaku on aika laaja, eniten punkkia rokkia, metallia mutta kaikki genret kyllä uppoo ihan mielialan mukaan. Luonteeltani oon hiljainen, rauhallinen ja introverhtihko tyyppi. Persoonallisuustyyppinä ISFJ(?). Oon aika huoleton tyyppi, tykkään mustasta huumorista ja puujalkavitseistä. En oo ehkä yleissivistyksen suhteen mikään penaalin terävin kynä ja oon enemmän käytännön ihmisiä. Päihteitä en käytä, mutta kahviholistiksi ja karkkiaddiktiksi voin ilmottautua. Matkustelu ja isot massatapahtumat ei oo mun juttu, vaan mieluummin himmailen jotain kotona. Vaikka eletäänkin somen kulta-aikaa, niin tuntuu vaikeelta muodostaa niitä kaverisuhteita ja helposti juttu kuolee parin lauseen jälkeen. Jos yhtään samaistuit tai kiinnostuit niin kuka vaan voi ottaa yhteyttä, vaikkei mielenkiinnonkohteet osuiskaan yksiin. Vastata voi sähköpostiin mymmelimeemi@gmail.com, instassa diren kautta @pepparkakors tai kikissä @hepocatti. Skypee käytän eniten, mutta sitä tänne en viitti laittaa ja sc jne; joita en osaa edes käyttää saa sähköpostin kautta. Last.fm = jonikid. Periaatteessa myös sähköpostin kautta juttelu ns. kirjekaverimallissa käy kanssa.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 06.12.2017 15:55
Ikäni 17

Uusia kavereita

Moikka! Oon 17-vuotias lukiolais tyttö pk-seudulta. Haluisin tutustuu uusiin ihmisiin, joitten kanssa vois puhuu vaikka päivittäin ja jakaa ilot ja surut. Pitkäaikasia kavereita siis etin :D Luonteeltani oon ilonen, huumorintajunen ja mukava. Alkuun saatan kans vähä olla ujo mut sit ku tutustuu ni sit kyl höpötän aika paljonki välillä. Harrastan salilla käyntii ja tykkään lasketella ja frisbee golffaa. Katon myös netflixii jonku verran ja kuuntelen kaikenlaista musiikkia. Oon myöss super eläinrakas :D. Jos yhtään kiinnostais tutustuu ni laita viestii tulee! Iällä ja sukupuolella ei oo väliä.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 03.12.2017 13:45
Ikäni 13
Oma Demi ratrat

Etsin parasta kaveria!

Moi! Oon 13v tyttö pääkaupunkiseudun läheltä. Haluisin täältä päin 12-14v parhaan kaverin, koska mulla ei ole ja ois ihanaa jos olis :). Voitais jutella, olla kaupungilla, shoppailla ja kaikkee kivaa! Tuu vaan tutustumaan jos vähänkin kiinnostuit! <3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 29.11.2017 17:00
Ikäni 17

Ollaaks kavereita?

Moi! Olen 17-vuotias lgbt-tyttö Hämeen seudulta. Harrastan lukemista ja kaikenlaista keräilyy. Tykkään kuunnella vähän kaikenlaista musiikkia ja katsoa paljon leffoja sekä sarjoja. Olis tosi kiva tutustua johonkin ihmiseen, jonka kanssa vois jutella päivittäin. Jos kiinnostaa yhtään niin laita mulle viestii :D

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 27.11.2017 16:34
Ikäni 19
Oma Demi ida234

Jutteluseuraa ja ystäviä

Moikka, olen 19- vuotias nuori Tuusulasta. Kaipailisin ystäviä ja jutteluseuraa, lähes saman ikäisistä. (17-20v) Harrastan ratsastusta, valokuvausta ja keikkailua. :-) Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen ja ystävällinen. Jos kiinnostuit niin voit laittaa viestiä täällä demissä tai sitten kikissä (ida357) tai instagramissa (i.damaria)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 26.11.2017 09:40
Ikäni 12
Oma Demi negis

Kaveria vailla :))

Moi! Mä oon 12v tyttö turusta. Mä tykkään piirtää, kuunnella musiikkia, soittaa kitaraa, laulaa ja syödä xd😂 Mulla ei oo ollu lähiaikoina kauheen luotettavii kavereita ku ne puhuu kokoajan pahaa selän takaa ja sen takii haluisin ihan luotettavan kaverin. Voit tulla juttelee snäpis (iinaemiliat) tai ig (iinaemilias) :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 25.11.2017 20:44
Ikäni 14
Oma Demi nuudelikeitto

TERVE

Moi Oon 14v poika pohjois-pohjanmaalta ja haluisin tutustuu uusiin imisiin ja saada uusia kavereita (iällä, sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella ei oo väliä). Mun harrastuksia on valokuvaus, lumilautailu, kuntonyrkkeily ja tykkään myös kattoa netflixiä. Tuu rohkeesti tutustuu nii voijjaan olla ystäviä :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 23.11.2017 19:09
Ikäni 21

Kavereita Tampereen suunnalta!

Aattelin laittaa tänne ilmotusta jos löytyis ihmisiä kehen tutustua ja löytäis vaikka uusia kavereita.Eli oon vähän aikaa sitten muuttanu Tampereelle enkä tunne täältä vielä hirveesti ihmisiä. Oon 21vuotias opiskelijaneitonen ja tykkään ulkoilla,juhlia ja löhötä kotona. Tykkään myös keikoilla käymisestä ja musiikista,kirjoista,sushista ja kiinalaisesta ruoasta ja kirppareista. Ottakaa yhteyttä jos kiinnostaa tutustua 😊

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 22.11.2017 15:20
Ikäni 34

Tumma mies

Hei, olen tummaihoinen mies sosiaalinen avoin huumoritajuinen romantinen kohtelias ystävälinen ihminen. Etsin seura naisesta. Jos kiinnostaa voimme tutustua.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 16.11.2017 18:26
Ikäni 12

Kaveria olisin vailla :3

Moikka! Mie oon 12v tyttö Itä-Suomesta. Mie rakastan lukee, kirjoittaa, piirtää ja maalaa ja muutakin kuvataiteeseen liittyvää. Harrastankin sitä. Mulla on kaverisuhteiden kanssa ollut vähän möykkystä ja siitä syystä haluisinkin luotettavan ystävän. Laita vaan viestiä tulemaan ihan suoraan!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.11.2017 13:37
Ikäni 13
Oma Demi jokutonttu

kavereita?

moikka! oon 04 tyttö tampereen sudulta ja etsin 12-14 vuotiaita kavereita. (sukupuolella ei väliä) voitais ensin jutella vaikka snäpissa tai ig diressä. ja sitten vaikka wapissa tai skypessä. tykkään eläimistä ja musiikista. yleensä kuuntelen jotain maailman top 50 listaa. meillä itellä on kaks kissaa. liikun paljon mutta oon myös aika laiska ja mun elämä pyörii oikeestaan vaan puhelimen ympärillä. kavereita mulla on ihan kohtalaisesti mutta lisää tarttisin. oon luotettava, nauran helposti ja joskus oon ehkä vähän outo. jos kiinostuit niin laitan kerron sulle vaikka snappini tai ig

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Demilät

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn avulla! Tämä Demilä on kaikille luoville tyypeille. Vapauta...

30.01.2016 09:57
48

Tyttö-jengi

Keskustelua mielenkiinnonkohteista🙂 Eläimistä, kirjoista, leffoista, peleistä ja kaikesta muusta! (tiedän että tämä on...

30.11.2017 17:10
14

Netflix

Ei kuulu tähän Oma planeetta teemaan:D HUOM.Ei keskustella mistään mikä ei oo siellä netflixissä! Sitten voitte...

29.11.2017 14:26
1

Poika on niin ihana ♥

Mul on ihastus ja haluun jakaa teille tälläsii rakkaus juttui. Lähetä toki jäsenhakemus. Tätä demilää kirjoittaa kaksi...

26.11.2017 12:08
32

kiusaaminen

Kiusaaminen on väärin!! Jos näet jonkon ketä kiusataan PUUTU ASIAAN!! Älä anna toisten kiusata ketään. Ihmiset keitä...

05.09.2017 22:58
7

Rakastan sinua ! ♥

Rakkaus on ihanaa...

05.09.2017 22:58
5

Ei sukupuoli, vaan ihminen..

Lesbot, homot ja bi- seksuaalit ja heterot,kaikki sukupuoleen tai seksuaalisuuntaukeen katsomatta. --------------...

07.11.2017 23:20
309

Poikarakkaus

Homo ja Bi- poikaset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin parempaa...

03.10.2017 09:25
3

Tyttörakkaus

Lesbo ja Bi- tyttöset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin...

30.09.2017 19:49
696

STS

Kaupallinen yhteistyö: STS Me STS:llä (Student Travel Schools) tarjoamme mahdollisuuden 10-19-vuotiaille nuorille...

22.10.2015 11:31
14

Kasit 2012-2013

Tämä demilä on kaikille niille, jotka kävivät kasiluokan 2012-2013. :)

28.11.2017 15:13
115

Patton's Army

General Patton's Army

25.09.2017 21:03
30
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.