Mainos
Mainos

Oma elämä

puhelin

Asiat, jotka kannattaa sanoa ääneen (vaikka tuntuu ettei pysty)

"Olet enemmän kuin ihana." Näitä asioita Demin lukijat haluaisivat sanoa ääneen, mutta eivät uskalla. Rohkeutta!

meet & greet

Kerro paras meet & greet -muistosi!

Etsimme seuraavaan Tube-lehteen unohtumattomia meet & greet -kokemuksia. Kerro omasi nimimerkillä, niin se voi päästä lehteen.

Elisa Malik

Haluatko kiinnostavan työpaikan? Lähde teknologia-alalle

Demin ja Microsoftin Girlz In Tech -päivässä opittiin viisi erinomaista syytä siihen, miksi tyttöjen kannattaisi harkita teknologia-alan opiskelua.

Dita Bibiana

Dita Bibianan hauskat vinkit: Tekemistä kaverin kanssa

Demin tubettaja Dita Palomäki kertoo, miten hän viettää parhaan mahdollisem päivän ystävänsä kanssa.

pikachu

13 asiaa, joihin yli 13-vuotiaan ei pidä pukeutua koulussa

Demi liputtaa sen puolesta, että kaikki saavat pukeutua oman tyylinsä mukaan. On silti muutama asupoikkeus, joita emme suosittele – ainakaan kouluun.

Mainos

Ylläpito tiedottaa

Hidastelua korjataan

Pahoittelemme päivitysten aiheuttamaa hidastelua sivuston toiminnassa. Vikaa korjataan parhaillaan. Kiitos kärsivällisyydestä!

Demi tiedottaa

Anna palautetta Tubesta!

Tube for Friends on nyt kaupoissa! Luitko jo lehden? Tule kertomaan mielipiteesi ja voit voittaa varavirtalähteen puhelimeesi!

Mikä oli Demin paras juttu?

Toukokuun Demi vie juhlafiilikseen! Kerro mielipiteesi lehdestä ja voita meikkisetti.

Mistä apua?

Listasimme auttavat puhelimet, nettisivut ja paikat, joista saat keskusteluseuraa ja muuta tukea erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Haluatko Demin haastatteluun?

Etsimme jatkuvasti haastateltavia kertomaan tarinansa Demi-lehdessä. Löydät ilmoittautumislomakkeet esimerkiksi Vahva & ihana-, Kuukauden pari- ja Tositarina-juttuihin helposti koottuna tänne ja jokaisen aihealueen alta.

Postia Demille

Kysy, kerro ja anna palautetta!

Asiantuntijamme vastaavat.

Megamoka, mielipide tai muuta kerrottavaa? Lähetä kirjoituksesi meille. Palkitsemme parhaat.

Kehu tai kritisoi. Luemme kaikki palautteet päivittäin.

Mainos

Oma elämä

Translaki, koulutus, kulttuuri... Mitä sinä lupaisit, jos olisit päättäjä?

Nuoret kertovat, keitä he kuuntelisivat ja mihin he satsaisivat päättäjinä. Osallistu ja jaa oma mielipiteesi!

Kesätöitä kaikille ja homekoulut kuntoon

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkoi juuri. Valtuustoihin valitaan ihmisiä, jotka voivat tehdä elämästäsi parempaa. Mitä näistä asioista haluaisit kotipaikkaasi?

Daniel Radcliffe eli Harry Potter

Koulu on megamokien mekka

Välillä kalanyytit palavat, välillä kenkään jää pala kakkaa. Demin lukijat kertovat hauskimmat koulukämminsä.

Hups! Väärän firman nimi ja 6 muuta työhakemusmokaa

Virheitä sattuu kaikille, myös työnhaussa. Demin lukijat jakavat noloimmat hakemuskömmähdyksenä – älä ota mallia näistä!

tyttö juoksee auringossa

5 merkkiä siitä, että olet kevään tarpeessa

Mutta onneksi aurinko, vihertävä nurmi ja paljas asfaltti odottavat jo kulman takana!

Kaverit

Etsin Tyttöä
Julkaistu 26.05.2017 20:23
Ikäni 20

Moikka!

Oon ihan juuri kohta 20 vuotta täyttävä nuori nainen Helsingistä. Toivoisin löytäväni pääkaupunkiseudulta ystävän jonka kanssa tapailla, käydä syvällisiä keskusteluja, kokeilla kaikenlaista uutta ja viestitellä hölmöjä juttuja aamuyöstä. Mulla on taipumusta ahdistukseen ja masennukseen, mutta tänä kesänä haluisin oikeesti tsempata ja luoda ihan oikean ystävyyssuhteen. Jos olet mun ikäinen, rohkea ja avoinmielinen niin ole kiltti ja laita viestiä! Kaikennäköiset ja -kokoiset ihmiset on tervetulleita. :3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 26.05.2017 20:00
Ikäni 17
Oma Demi Pikkuhemuli1

Uusia kavereita

Hei,olen tyttö 17vuotias kymenlaaksosta olen täällä aika uusi ja etin mieluusti täältä päin olevia. tai muualta jos haluat tutustua minunlaiseen ihmiseen ainii..piti kertoa itsestäni mulla ei oo paljon kavereita, poikaystävä ja ihana sisko. ei ne riitä mä RAKASTAN MUSIIKKIA, cruisailua ja kissoista 😍 jos haluat viestittelykaveriksi tai jopa kirjekaveriksi niin laita viestiä minulle sc: sussu.katariina tai täällä.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 23.05.2017 19:57
Ikäni 20

Uusia tuttavuuksia kaipailen

Hellouu! Oon 20v nuori naikkonen Turusta ja kaipailisin elämääni uusia tuttavuuksia. Sun osaltas ei oo oikeestaan mitään muuta "kriteereitä" kunhan oisit about saman ikänen (2-3vuotta sinne tänne ei haittaa!) ja oisit valmis joskus näkemäänkin (esim nyt kesällä) No mut itestäni sit jotain :D Rakastan eläimiä ylikaiken, hepat ja sudet on rakkaus sekä tykkään luontokuvauksest. Opiskelen myös eläintenhoitajaks! Niin ja täö ei oo mikään seuranhaku ilmotus vaan iha kavereita/ystäviä etsiskelen! Mutta siis nii oon bi ja onnellisesti parisuhteessa ihanan miekkosen kanssa. Asun edelleen porukoilla ja meillä on 6v narttu koira. Rakastan musiikkia, vähän raskaampi musa on jees! Mulla on välillä vähän mieliala vaihteluita muttei anneta sen haitata, koska ei se oo tähäänkään asti haitannu! Mutta joo siis jos pikkasenkaan kiinnostaa niin viestiä tulemaan ! :D

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 23.05.2017 18:16
Ikäni 19

Uusia kavereita ja juttuseuraa?

Moi! Oon 19-vuotias nuorimies Pirkanmaalta. Etsin uusia kavereita joiden kanssa vois jutella ja jos hyvin synkkaa mahdollisesti myös tavata. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja jutella kaikesta maan ja taivaan väliltä. Luonteeltani oon vähän hiljainen ja ujo, mutta kuitenkin tosi ystävällinen ja ymmärtäväinen. Omaan iloisen elämänasenteen ja tuun toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Tykkään muun muassa urheilusta, eläimistä, videopeleistä, matkailusta, elokuvista. Sun asuinpaikalle, iälle tai millekään muulle en aseta mitään kriteereitä. Riittää, että oot aidosti kiinnostunut tutustumaan ja höpöttelemään kaikenlaista aiheesta kuin aiheesta. Oon hirveen huono tällaisten tekstien väsäämisessä, joten jos ees yhtään kiinnostuit nii laita rohkeesti viestiä ja tutustutaan paremmin (:

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 21.05.2017 01:58
Ikäni 22
Oma Demi annnnnu

Tyttökavereita Turusta

Heih! Olen 22-vuotias toistaiseksi työtön naisen alku Turusta. Etsin kaveria/ystävää, jonka kanssa voi laiskotella, katsella sarjoja, käydä kävelyillä ja jutella niitä näitä. Omiin kiinnostuksiin kuuluu mm. pyöräily, anime/manga, valokuvaus ja psykologisesti intensiiviset elokuvat ja sarjat. Oon melko hyväntuulinen ja sopusointuun pyrkivä tyyppi, vaikkakin mulla on myös taipumus masentuneisuuten ja ahdistukseen. Jos asut lähistöllä ja tää mun hieno sepustukseni herätti kiinnostuksesi, niin pistä viestiä! :-)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 21.05.2017 01:32
Ikäni 21
Oma Demi miirah

Kaipaan uusia tuulia

Moikka olen 21v tyttö joka etsisi elämään uusia tuulia eli uusia kavereita. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat eläimet (varsinkin koirat). musiikki sekä erilaisissa tapahtumissa käyminen. Olen rento ihminen ja rakastan jutella paljon ihmisten kanssa. Etsin kaveria jota kiinnostaa myös itse ottaa yhteyttä eikä odota vain kun toinen ottaa yhteyttä. Iältään etsin kaveria joka voisi olla 19-25v. Musiikki makuuni kuuluu räp sekä nyt lähellä sydäntä on Elias Kaskisen musiikki. Tykkään myös tosi paljon ohjata leikkejä ja erilaisia toimintoja eri-ikäisille joka taas tulee ihan luonnostaan oman ammattini kanssa. Välillä olen myös todellinen pohdiskelia joka pohdiskelee maailman menona :D Olisi myös kiva löytää täältä kaveri jota kiinnostaisi ehkä joskus nähdä ihan livenä kun olemme ensin tutustuneet. Yhteyttä voi ottaa joko täällä tai sähköpostilla mira.halme@hotmail.com

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 20.05.2017 22:59
Ikäni 16

Kavereita, juttuseuraa, uusia tuttavuuksia?

Moikkamooi! Oon kohta 17-vuotias pääkaupunkiseudulla asusteleva energinen tyttö. Olis tosi kivaa löytää tätä kautta uusia kavereita/juttuseuraa ja porukkaa kenen kanssa vois vaikka hengailla ja mennä tyyliin kaupungille tai jotain :) (ei kyl haittaa vaikka asuisit jossain ihan toisella puolella suomea, juttuseuraki käy oikein hyvin). Tykkään tosi paljon liikunnasta, valokuvaamisesta, musiikista ja kesästä! Oot sitten minkälainen tahansa, niin tuuu ihmees laittaa viestii ja pelastaa mun tylsä elämä :D pus <3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 17.05.2017 21:44
Ikäni 12
Oma Demi Tyttoh05

Etsii kaveria

Moi! Etsin kaveria, jolle voisin puhuu jostain ihme asioista, vaikka en tuntiskaan. Kavereita ei oo mitenkää paljoo.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 15.05.2017 17:27
Ikäni 13

Yksinäiselle ystäviä?

Terve! Täällä kirjoittelee O3 syntynyt (pian 14) tyttö Pohjois-Savosta. Kavereita minulla ei ole paljon ja vietän omaa aikaa yllin kyllin joten löytyiskö täältä ketään kaveriks? Olen luonteeltani hiljainen ja ujo tutustuessani uusiin ihmisiin ,mutta yleensä tuttujen seurassa olen puheliaampi kuin normaalisti. Harrastan ratsastusta, lenkkeilyä, ukulelen soittoa (vasta aloittelija) ja osittain keppihevosia (en ole aktiivinen). Tykkään paljon musiikista ja kissoista. Vapaa-ajalla tykkään shoppailla sekä nauttia luonnon kauneudesta. Ei ole väliä mitä sukupuolta edustat tai mistä päin olet. Voitaisiin joskus nähdä tai olla ihan vain nettikavereita. Mieluiten 12-15-vuotias. Instagram: @veehru ,yhteyttä voit ottaa sähköpostiini: veehru@luukku.com

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.05.2017 14:56
Ikäni 17
Oma Demi Tuutikki564

Tyttö vailla kaveria

Moi, olen 17-vuotias tyttö pohjois pohjanmaalta. Olisi mukava tutustua uusiin ihmisiin ja mahdollisesti myös nähdä joskus. Olen aika hiljainen aluksi, mistä varmaan johtuu se, ettei ihmiset tutustu minuun helposti.Etsin erityisesti suunnilleen samanikäistä ihmistä, joka mieluiten asuisi myös pohjois pohjanmaalla. Harrastan urheilua,lukemista ja luonnossa olemista. Eläimet ovat erityisen lähellä sydäntäni. Olisi myös kiva löytää tätä kautta kaveri, jonka kanssa retkeillä luonnossa ja mahdollisesti käydä joskus myös vaeltamassa :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.05.2017 02:31
Ikäni 19

Heiii

hei tässä vähä aikaa sitte täyttäny 19 vuotias gimma pohjois-savosta. Etsin juttuseuraa jonka kanssa voi jutella maan ja taivaan välillä mitä vaa ! Oon vähän ujo alussa mutta kun juttu alkaa luistaa ni en sitten hiljene:D tosiaan asuinpaikallas ei oo mitään väliä koska tykkään reissailla vähän missä sattuu! Takaan, että jos nähään ni mun kanssa ei tule tylsää, koska oon aikamoinen yllyttäjä tekemään mitä sattuu:D (tietysti tietyt rajat on ) jos tykkäät chillaa, palloilla ympäri ämpäri kesäsin yöllä varsinki ja jutella syvällisiä vaikka koko yön ni pistä koodii;D sähköposti 👉🏻 jaana.turunen98@gmail.com

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.05.2017 02:08
Ikäni 18

Tääl mä!

Heippa! Oon tämän kevään ylioppilas joka täyttää ihan lähiaikoina 18, ja kaipailisin uusia ystäviä ja juttelukavereita elämääni. Lukiokavereiden kanssa on yhteistä ollut lähinnä, noh, lukio, ja syksyllä muutan todennäkösesti (ainakin vuodeksi) Helsinkiin, joten haluaisin ehdottomasti tutustua uusiin, samanhenkisiin tyyppeihin. Olis toki siistiä jos asuinpaikkakuntas olis lähellä pääkaupunkiseutua, mutta eipä silläkään ole niin väliä; jos koet tän ilmotuksen puhuttelevan sua mutta asuinpaikkas on vaikkapa Utsjoki niin siitä vaan, en häiriinny! Mun kiinnostuksenkohteet on suht laajat - musiikki, kirjallisuus ja urheilu on niitä keskeisimpiä, mutta rakastan myös syvällisten puhumista, huonoja vitsejä, nettimeemejä ja scifi-elokuvia, eli ei paineita. Persoonallisuustyypiltäni oon ENFP, eli oon spontaani ja suvaitsevainen ekstrovertti, joka rakastaa tutustua uusiin ihmisiin. Sun sukupuoli-identiteetillä, seksuaalisella suuntautumisella, elämänkatsomuksella tai muilla vastaavilla muuttujilla ei ole väliä, eikä oikeastaan iälläkään. Heittäkää ihmeessä viestillä jos yhtään kiinnosti, pyrin vastaamaan kaikille! <3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Demilät

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn avulla! Tämä Demilä on kaikille luoville tyypeille. Vapauta...

30.01.2016 09:57
48

kaljamafia

kaljaa

24.05.2017 23:33
8

Elämä On Parasta Huumetta

24.05.2017 09:11
513

Hyväksyn ihmisen seksuaalisesta suuntauksesta huolimatta

Tämä demilä on tarkoitettu kaikille meille, jotka hyväksymme kaikki ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat, emmekä...

22.05.2017 15:52
183

Poika on niin ihana ♥

Mul on ihastus ja haluun jakaa teille tälläsii rakkaus juttui. Lähetä toki jäsenhakemus. Tätä demilää kirjoittaa kaksi...

18.05.2017 14:15
31

Hlbtiq-demut

Tämä demilä on tarkoitettu kaikille seksuaalivähemmistöön kuuluville (homo, lesbo, bi, trans, pan, jne.) Kaikki hakijat...

14.05.2017 17:39
26

Demin keisarillinen työväenpuolue

Puheenjohtaja: tietsikkan3r0 Poliittinen sijoittuminen: Oikeistosta keskustavasemmistoon Ideologiat: -Monarkismi -...

20.05.2017 19:05
2

Kirkon_Teemu Fanclub

Me rakastamme Teemua

16.05.2017 14:05
13

Tyttörakkaus

Lesbo ja Bi- tyttöset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin...

04.05.2017 22:07
697

STS

Kaupallinen yhteistyö: STS Me STS:llä (Student Travel Schools) tarjoamme mahdollisuuden 10-19-vuotiaille nuorille...

22.10.2015 11:31
14

Español

Opiskeletko espanjaa? Liity mukaan! - Miks tossa lukee "espaol"? Se poisti ñ-kirjaimen... :D 30.3.2010: Meitä on jo...

15.01.2017 13:44
76

Älykkyys

Arvostteko tätä piirrettä ihmisissä? Tai kenties itse olet älykäs? Luokittelu Älykkyyttä on monenlaista, ja myös...

16.08.2016 04:59
51
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.