Mainos

Wuhuu, Demi.fi uudistuu kesällä! Tältä se näyttää – katso kuvat!

Wuhuu, Demi.fi uudistuu kesällä! Tältä se näyttää – katso kuvat!

Mahtavia uutisia: Demi.fi uudistuu pian. Muistathan tallentaa kuvasi ja tekstisi ajoissa.

Pyysimme tammikuussa teitä kertomaan toiveita Demi.fin keskusteluosion kehittämiseksi. Olemme lukeneet kaikki viestit huolella, ja nyt on uudistusten aika!

Koko Demi.fi uudistuu kesällä. Kerromme uudesta, upeasta sivustosta lisää mahdollisimman pian. Se on varmaa, että Demi.fi tulee jatkossakin olemaan kiva keskustelupalsta, jossa voi jutella muiden demittäjien kanssa. Voit edelleen puhua syvällisiä, jakaa intohimosi, esittää noloimmatkin kysymyksesi tai suositella parasta sarjaa. Jatkossa kaikki tapahtuu entistä ehommalla ja hienommalla sivustolla, joka toimii aiempaa paremmin myös puhelimessa. Myös ilmoitukset, ilmiantotyökalut ja viestien muokkaaminen sekä linkkien käyttö helpottuvat ja paranevat.

Tältä uudistunut Demi.fi tulee näyttämään puhelimessasi:

Uudistuksen myötä Demilät, kaverit, vieraskirjat, blogit ja albumit poistuvat. Jos haluat säilyttää niistä jotain, käy tallentamassa tiedot, kuvat ja kirjoitukset omalle tietokoneellesi mahdollisimman pian.

Pääset kirjautumaan uudelle sivustolle nykyisellä käyttäjätunnuksellasi, mutta oma profiilisi muuttuu hieman. Siirrämme uudistuneelle sivulle nimimerkkisi, profiilikuvasi ja tykätyimmät kommenttisi. Profiilisi teksteistä ainoastaan minä-otsikon alle kirjoitetut tiedot säilyvät. Jos haluat, että profiilissasi näkyy jatkossakin musamakusi, horoskooppisi ja erityistaitosi, käy kirjoittamassa ne mahdollisimman pian minä-kohtaan.

Mitä ajatuksia uudistus herättää? Oletko yhtä innoissasi kuin me toimituksessa? Osallistu keskusteluun täällä.

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.