Mainos

Vielä ehdit osallistua Demin kirjoituskilpailuun!

Vielä ehdit osallistua Demin kirjoituskilpailuun!

”Nuoriso on pilalla…” No eikä ole! Mikä mättää, kun aikuiset puhuvat nuorista? Missä sinua ei kuunnella tarpeeksi? Missä asioissa sukupolvesi loistaa? Ota kantaa ja kirjoita rohkeasti 22.7. mennessä!

EDIT: Olemme saaneet jo teiltä huikeita tekstejä, ja haluamme niitä lisää! Siksi kirjoituskilpailun osallistumisaikaa on jatkettu 22. heinäkuuta asti. 

Demin suosittu kirjoituskilpailu on käynnissä!

Demi ja nuortenkirjojen fanitapahtuma ­Hel-YA! etsivät persoonallisia tekstejä, joissa ei pelätä ottaa kantaa ja jakaa henkilökohtaisia kokemuksia. Miten sinä haluat puolustaa kavereitasi, itseäsi tai nuoria yleensä? Kirjoita mielipiteesi rohkeasti ja anna palaa! 

 

Ohjeet - näin osallistut kirjoituskilpailuun

  • Voit kirjoittaa tehtävänannosta omalla tyylilläsi, mutta tekstin maksimipituus on 5500 merkkiä välilyönteineen. Teksti voi olla niin mielipidekirjoitus kuin novelli tai kaikkea siltä väliltä. Otsikoi vapaasti.
  • Kilpailu on tarkoitettu kaikille Demin lukijoille, ja siihen voi osallistua vain ennen julkaisemattomalla tekstillä. 
  • Lähetä kirjoituksesi tekstitiedostona alla olevan lomakkeen kautta.
  • Kirjoita nimesi ja ikäsi sekä lomakkeeseen että kirjoituksesi perään.
  • Voit osallistua 30.5.–22.7.2018. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heinä–elokuun aikana.

 

Voittajatekstit julkaistaan Demi-lehdessä & muita palkintoja

  • Raadin muodostavat Demin toimitus ja Kaiken Entertainmentin toimituspäällikkö Laura Andersson. Voittajan valitsevat Karri ”Paleface” Miettinen ja Kaisa Happonen, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä kirjoitusoppaan ja tee-se-itse-runokirjan Revi se.
  • Voittajateksti julkaistaan 19.9. ilmestyvässä Demi-lehdessä. Myös muita kilpailuun osallistuneita kirjoituksia voidaan julkaista Demissä.
  • Kolme parasta saa kirjapalkinnon ja liput Hel-YA!- eli Helsinki Young Adult Literary Convention -nuortenkirjatapahtumaan, joka on Helsingissä Kulttuuriareena Gloriassa 29.9.
  • Voittaja saa tuomareilta henkilökohtaista palautetta tekstistään.

 

Erikoissarja: Onko sinulla sanottavaa kirjallisuudesta & nuorista? 

Tartu tekstissäsi nuortenkirjojen vähättelyyn tai siihen, mikä ärsyttää keskustelussa nuorten lukemisesta – voit saada kunniamaininnan! Yhdellä aiheesta kirjoittaneella on lisäksi mahdollisuus osallistua paneelikeskusteluun muiden lukijoiden ja bloggaajien kanssa Hel-YA!-tapahtumassa. Osallistu muuten ohjeiden mukaan.  

 

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.