Mainos

Tuunaa Demi-kalenteri 2017-2018 ja voita yllätyspalkinto!

Tuunaa Demi-kalenteri 2017-2018 ja voita yllätyspalkinto!

Demin suosikkitubettaja DitaBibiana näyttää, miten kalenterista saa tuunattua upean persoonallisen. Inspiroidu, ota kuva omasta luomuksestasi ja tägää se Instagramissa #demikalenteri.
DitaBibiana ja Demi-kalenteri

Maalia, kyniä, tusseja, tarroja, koristeruusuja, leimasimia...

Vain mielikuvitus on rajana keksiessä, millä Demi-kalenterin voi tuunata. Ihanista diy-videoistaan tunnettu DitaBibiana näyttää, miten hän koristelee kalenterin.

Katso video:

 

Tuunaa oma kalenterisi ja voita

Miten sinä saat Demi-kalenterisi erottumaan joukosta? Kuinka se huutaa, että se on juuri sinun kalenterisi? Ota kuva upeasta tuunauksestasi ja jaa se Instagramissa #demikalenteri. Arvomme kaikkien kuvien laittaneiden joukosta voittajan, joka saa yllätyspalkinnon! Kisaan voi osallistua elokuun loppuun asti. 

Demi-kalenterin 2017–2018 voi tilata helposti verkkokaupasta

Vuoden 2017–2018 Demin lukuvuosikalenteri on nyt kaupoissa! Löydät sen lehtipisteistä, kuten useimmista isoista ruokakaupoista, kioskeilta ja kirjakaupoista. Kalenteri maksaa 14,90 e ja on myynnissä elokuun loppuun, mikäli kalenterit eivät lopu aiemmin. Voit myös tilata kalenterin verkkokaupasta!

 

Lue myös: 

 

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.