Mainos

Tässä on uusi Putous-porukka

Tässä on uusi Putous-porukka

Viihdeuutinen: Putouksen kuudennella kaudella nähdään täysin uusi esiintyjäkaarti.
Putous

Putouksessa nähdään kahdeksan näyttelijää:

Mari Perankoski

Mari on tuttu Yksi lensi yli Marin pesän -nimikkosarjasta sekä ohjelmista YleLeaks, Ranuan kummitIhmisten puolue, Röyhkeä diplomatti ja Kimmo. Tänä syksynä hän näyttelee Mielensäpahoittaja -elokuvassa.

Antti Holma

Myllyrinne & Company -sketsisarjasta tuttu Antti on nähty myös teatterilavalla. Lisäksi hän on kirjoittanut muun muassa romaanin.

Essi Hellén

26-vuotias Essi on aiemmin näytellyt elokuvassa 21 tapaa pilata avioliitto sekä erilaisissa teatterinäytelmissä.

Joonas Nordman

Stand up -koomikkona uransa aloittanut Joonas on nähty esimerkiksi Siskonpeti- ja WikiLeaks -sarjoissa. Hän on myös käsikirjoittanut Putousta aiemmin.

Kari Ketonen

Ketonen ja Myllyrinne -sketsisarjasta tuttu Kari on pitkän linjan näyttelijä, joka on palkittu muun muassa Venla-patsaalla.

Niina Koponen

Niinan on voinut bongata aiemmin muun muassa leffoista Rat King, Elokuu ja Juoppohullun päiväkirja. Laulutaitoinen näyttelijä on myös vieraillut Super Jannen levyillä.

Ville Tiihonen

Viimeksi Mustat lesket -sarjassa ja Kulman pojat -elokuvassa näytellyt Ville on ollut seitsemän vuotta Stella Polaris -improviaatioryhmässä.

Jenni Kokander

Ainoat oikeat -elokuvassa nähty Jenni tähdittää marraskuussa alkavaa Kuka kutsui Kokanderin -televisiosarjaa.

 

Putouksen juontaa Heikki Paasonen, joka pääsee osoittamaan näyttelijäntaitojaan. Näyttelijöiden esittelyvideo löytyy MTV3:n sivuilta. Kanava kertoo, että ohjelman sisältö uudistuu osittain, mutta muun muassa sketsihahmokilpailu tulee säilymään. Putous alkaa MTV3:lla 11. lokakuuta.

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.