Mainos

5 vinkkiä miten käyttää teknologiaa luovasti

Päästä luovuutesi valloilleen teknologian avulla

Demi ja Microsoft järjestivät marraskuussa Girlz in Tech -tapahtuman, jonka teemana oli luovuus ja teknologia. Poimimme tapahtumasta viisi vinkkiä, joilla päästät luovuutesi valloilleen.
teknologia

Demin tubettaja Helmi Matilda oli Girlz in Tech -tapahtumassa mukana kokeilemassa työpajoja.

1. Toteuta itseäsi somessa

Somettaminen ei ole vain ajanvietettä ja yhteyden pitämistä kavereihin. Oletko koskaan miettinyt, että esimerkiksi Instagram-kuvien ottaminen on aika luovaa? Tai että Snapchatissa omasta päivästään kertominen on sama kuin kirjoittaisi hauskoja juttuja tai tarinoita?

2. Koodaa peli

Jos et ole vielä kokeillut koodata omaa peliä, voit kokeilla sitä Kodun avulla. Se on ohjelma, jolla voit rakentaa juuri niin huikean pelimaailman kuin itse haluat.  Kodun voit ladata omalle koneellesi Microsoftin kaupasta.

3. Editoi videoita

YouTube on luovuuden tyyssija, ja erilaisia videoita löytyy yhtä monta kuin niiden tekijöitäkin. Videoiden suunnittelu, käsikirjoittaminen, kuvaaminen ja editointi on hauskaa ja luovaa puuhaa. 

4. Jaa ideoita somessa

Onko sinulla huippuidea joululomareissulle, jonka haluaisit toteuttaa kaverisi kanssa? Tai etkö keksi hyviä joululahjoja perheellesi? Parhaimmat ideat syntyvät kavereiden kanssa. Skypen, Snapchatin tai muun somekanavan kautta voitte kaverisi kanssa keksiä ja luoda upeita lahjaideoita tai suunnitella riemastuttavaa laskettelumatkaa pohjoiseen.

5. Ajattele mahdottomia

Itsestään täyttyvä jääkaappi, väriä vaihtava seinä tai kokovartalohieronnan antava tyyny. Jotkin ajatukset ja ideat saattavat tuntua övereiltä ja mahdottomilta, mutta teknologian avulla ne voivat olla tulevaisuudessa osa arkeamme. Muista siis kirjata villeimmätkin ideasi muistiin ja joku päivä saatat olla se nero, joka kehitti itsestään tyhjenevän roskiksen.

Katso By Selman vinkit valokuvaukseen:

 

Katso Ia J:n vinkit videoiden editoimiseen:

Lue myös:

08.11.2017
Kirjoittaja: 
Milena Raappana
Kuva: 
Paavo Martikainen

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.