Mainos

Mitä haluat kysyä vegaanilta? Tubettajat vastaavat kysymyksiisi

Mitä haluat kysyä vegaanilta? Tubettajat vastaavat kysymyksiisi

Tappaako vegaani hyttysiä? Mikä on paras vegaaninen herkku? PS Olen vegaani -kanavan Minni ja Paju kertovat videolla. Ota vastaan Tube-lehdestä löytyvä vegaaninen välipalahaaste!
vegaaninen hummusleipä

Paras vegaaniherkku? Voiko lapsi tai nuori olla vegaani? Onko paha, jos syö vielä munia? PS Olen vegaani -kanavan Minni ja Paju vastaavat videolla kaikkiin niihin kysymyksiin, joita olet aina halunnut tietää vegaanin elämästä.

"Jokainen askel kasvispainotteisempaan suuntaan on vain hyvästä. Älä mieti niitä asioita, joita teet "väärin", vaan mieti niitä hyviä asioita", Minni kannustaa.

Minni ja Paju suunnittelivat Tube-lehteen hauskan viiden välipalan vegaanihaasteen. Kurkkaa lehden sivulle 44, ota haaste vastaan ja tee vaikka heti tänään herkullinen hummusleipä tubettajien reseptillä!

 

Tube back to school on nyt kaupoissa ja tätä kaikkea se sisältää. Tube-fanilehti kokoaa samoihin kansiin ulkomaiset ja kotimaiset huipputubettajat. Nappaa omasi kauppojen lehtihyllyiltä hintaan 4,90 e!

 

Lue myös

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.