Mainos

Meikkaa itsesi kipeän näköiseksi – outo trendi Japanista

Meikkaa itsesi kipeän näköiseksi – outo trendi Japanista

Tubettaja Namikolinx näyttää videollaan byojaku-meikin ja kertoo, mitä tehdä, jos et tiedä tyylisi nimeä.
namikolinx

Innostutko tekemään byojaku-meikin? Namikolinx kertoo videolla, että sen juju ovat esimerkiksi poskipuna silmien alla, runsas kerros puuteria ja häivytys eli blendaaminen.

 

Namikolinx-kanavallaan tubettava Miranda antaa hyviä vinkkejä myös siihen, jos oma tyyli ei ole vielä selvillä.

"Monta kertaa multa tullaan kysymään, että en tiedä, mikä mun tyyli on - että help, miten voisin löytää oman tyylin? Pistä vain päälle sitä, mistä tykkäät. Tee sitä, mistä sä tykkäät. Oma tyyli on aina paras tyyli. Sun tyylillä ei tarvitse olla nimeä. Sä voit ottaa vaikutteita niin kuin mun tyyli ottaa vaikutteita yume kawaiista, fairy keistä, avaruudesta, japanilaisesta katumuodista... Vaikka susta tuntuu, ettei sulla ole mitään tyyliä, et vain ehkä huomaa sitä, että sulla on oma tyyli."

 

 

Haluatko lisää Namikolinxin meikkivinkkejä? Hanki käsiisi uusin Tube-lehti ja kurkkaa sivulle 15!

Tube back to school on nyt kaupoissa ja tätä kaikkea se sisältää. Tube-fanilehti kokoaa samoihin kansiin ulkomaiset ja kotimaiset huipputubettajat. Nappaa omasi kauppojen lehtihyllyiltä hintaan 4,90 e!

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.