Mainos

Löysimme 7 ihanaa joulukalenteria, joista saat muuta kuin suklaata

Löysimme 7 ihanaa joulukalenteria, joista saat muuta kuin suklaata

Viimeinkin saa avata ensimmäisen luukun! Haluaisitko, että sen takaa löytyy kynsilakka, kaulakoru tai teetä?
Joulukalenteri Glitter

Demi kannustaa tänä vuonna osallistumaan jouluhaasteeseen, jossa löydät hauskaa tekemistä jokaiselle päivälle ennen joulupäivää. Jos kuitenkin haluat hankkia myös perinteisen kalenterin, tässä valintamme. (Psst! Hyvällä tuurilla kalentereita saa joulukuussa jo alennettuun hintaan!)

 

Hemmottelua ja hehkua

Glitterin You Are Beautiful -kalenteri, 30 e.

Jos rakastat väkertää erilaisia kampauksia ja testailet ensimmäisten joukossa villeimpiäkin meikkitrendejä, tämä Glitterin uutuuskalenteri on sinua varten.

 

The Body Shopin joulukalenterit, 79129 e.

Kelpaisiko vaahtokylpy tai tropiikintuoksu iholla? The Body Shopin kosmetiikkakalenterin sisällöllä järjestät hemmotteluillan koko kaveriporukalle.

 

Glitterin You Are Amazing -kalenteri, 30 e.

Sirot hopean- ja kullanväriset korut ovat klassisia ja nyt myös erityisen trendikkäitä. Säästä osa ylläreistä ja lahjo jouluna myös bestistä ja perhettä!

 

DIY-yllätyksiä

Clas Ohlsonin joulukalenteripussit, 8 e.

Yllätä kulta kätkemällä hänen huoneeseensa pikku pussukoita, jotka täytät itse keksimilläsi ideoilla. Lupaa hänelle leffailta tai säilö pussiin miljoona pusua.

 

Flying Tiger Copenhagenin seinäkalenteri, 10 e.

Ryijyä muistuttava seinäkalenteri tuo jouluisen tunnelman hetkessä koko huoneeseen. Osta kasa erilaisia paperipäällysteisiä konvehteja ja sujauta taskuihin.

 

 

Herkkuja - vaan ei suklaisia

English Tea Shopin joulukalenteri, 13,90 e.

Teen ystävää ilahduttaa, kun ei tarvitse joka päivä pähkäillä valintojen äärellä: anna kalenterin päättää päivän makumaailma.

 

Lakrids By Johan Bülow 2016 -kalenteri, 39 e.

Muuta kuin maitosuklaata? Tanskalaisen Lakridsin kalenterissa yhdistyvät suklaa ja laku, nam!

 

Lue myös

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.