Mainos

Hurmaa jouluheila

Hurmaa jouluheila

Joulukalenteri: Unohda mistelinoksa! Näin lähestyt ihastustasi käyttämällä joulua hyväksesi.

Ariana Grande ja poikaystävä Big Sean hempeilevät kuvitteellisen mistelinoksan alla.

 

"Onpas komeat kuoret."

Pyydä ihastukseltasi neuvoa lahjojen hankkimisessa. Kysy esimerkiksi, mistä hän on ostanut hienon piponsa tai tyylikkäät kuorensa, koska haluaisit hankkia samanlaiset serkullesi tai sisaruksellesi. Niin imartelet häntä luontevasti. Jos olet menossa kaupungille katselemaan lahjoja, kysy, onko ihastuksesi jo hankkinut omansa vai haluaako hän tehdä yhteisen lahjaretken.

"Varoitus: tänään sinut kidnapataan."

Joulu on täydellistä aikaa virittää välillenne viestiyhteys, koska keskustelun voi aloittaa viattomasti jouluviestillä. Lomalla et myöskään joudu kohtaamaan ihastustasi silmästä silmään heti viestittelyn jälkeisenä päivänä. Jos tiedät hänen Snapchat-nimensä, lähetä hänelle aattoaamuna söpö selfie. Muokkaa kuvaasi tonttulakki ja hyvän joulun toivotukset. Ihastuksesi ei saa tietää, lähetitkö kuvan kaikille kavereillesi vai vain hänelle. Jos olet uskaliaalla päällä, näpyttele hänelle viesti: "Älä ihmettele, jos lihava mies punaisissa vaatteissa kidnappaa sinut illalla. Olet nimittäin toivomuslistallani."

"SOS, kuolen tylsyyteen!"

Aloita keskustelu ihastuksesi kanssa joulun välipäivinä. Valittele, että haluaisit jo mennä vaikka leffaan, mutta kaikki kaverisi hengaavat kotona perheidensä kanssa. Kun ihastuksesi lupautuu seuraksesi, esitä ilahtuneen yllättynyttä.

Lue myös seitsemän tapaa nauttia sinkkuudesta!

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.