Mainos

Asu pikkujouluihin

Haluatko loistaa pikkujouluissa? Näin erotut joukosta

Talven bileet ovat hyvä syy säihkyä kilpaa kuusenkoristeiden kanssa. Poimimme katutyylien yllättävät asuyhdistelmät.
Alexander Wang

Alexander Wangin kevään ja kesän 2017 mallistossa ei ilakoida väreillä.

 

Punainen vekkihame + valkoinen crop-top

Punainen kuuluu jouluun kuin, no, punainen jouluun. Nyt väri on supertrendikäs ja näyttää raikkaalta valkoisen parina. Kokeile pitkää, korkeavyötäröistä vekkihametta ja cropattua paitaa.

 

Samettinilkkurit + kirjaillut vaatteet

Sametti on syksyn ja talven hitti. Kiiltävä eläväpintainen materiaali sopii erinomaisesti juhlakauteen. Nyt asua maustetaan myös vaatemerkeillä ja kirjailuilla. Voit tuunata vaikka vanhan suosikkivaatteesi valmiilla kangasmerkeillä. Vinkki: kirjoita Instagramin hakukenttään patch.

 

Rusettipaita + leveälahkeiset housut

Mekko tai hame ei todellakaan ole pakollinen juhlavaate. Kaupat pullistelevat nyt 1980-luvun tyylisiä jättiruseteilla somistettuja paitoja. Sellainen on täydellinen match leveälahkeisille housuille.

 

Paljettimekko + punaiset sukkahousut

Kaikkiin juhliin mahtuu yksi kävelevä diskopallo. Esimerkiksi hopeamekko ja glöginpunaiset sukkikset näyttävät ihanilta yhdessä.

 

Viininpunainen samettipuku

Jos lämpenet samettitrendille, voit villiintyä kokeilemaan housupukua. Esimerkiksi tummanpunainen ja -sininen näyttävät kohtalokkailta samettiunelmissa.

 

Metallimekko + nilkkurit

Kun valitsee ylleen kultaa, kasvotkin alkava säihkyä entistä enemmän. Älä turhaan vaihda kengiksi sisäkorkkareita, vaan luota rakkaisiin maihareihisi.

 

Pastellihame + värikäs pitsi

Pastelleja voi käyttää myös keskellä talvea. Älä himmaile yläosassa, vaan testaa värikästä pitsiä.

 

Vaalea slip dress + valkoinen t-paita

T-paita ja sen päälle puettu spagettiolkaiminen mekko on edelleen ihana look. Hae inspiraatiota esimerkiksi lumen eri sävyistä (kyllä, myös tienvarren keltaisista sävyistä) ja leikittele asussa vaalean vivahteilla. 

 

Lue  myös

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.