Mainos

Eerika Haikonen: "Demi-kalenteri on paras ystäväni"

Eerika Haikonen: "Demi-kalenteri on paras ystäväni"

Demin suosikkitubettaja Eerika Haikonen paljastaa, miten hän saa niin paljon asioita aikaan. Katso vinkit hauskalta videolta!
Eerika Haikonen ja Demi-kalenteri

Demi-kalenteri 20172018 on nyt kaupoissa. "Rakastan sitä tunnetta, kun saa päivän aikana paljon asioita tehtyä", kertoo Eerika videollaan.

Vinkki 1: Aikatauluta päivät kalenteriin

"Minulla on aina monta rautaa tulessa. Sen takia paras ystäväni on kalenteri. Se pitää elämäni hallinnassa. Jos minulla on oikein tiukka aikataulu, saatan kirjoittaa kalenteriin, mitä minun on tehtävä minäkin kellonaikana. Esimerkiksi 7:00 herätys, 7:15 aamupala, 8:00 lähtö kotoa ja niin edespäin."

 

Vinkki 2: Kirjoita to do -lista

"Tee päivän to do -lista. Laitan siihen itse korkeintaan kolme asiaa, jotka aion sen päivän aikana suorittaa. Silloin niitä ei ole liikaa, vaan saat ne oikeasti aikaiseksi. Ei kannata ahnehtia to do -listan kanssa. Kun kirjoitat asiat konkreettisesti paperille, se saa sinut tekemään asioita."

 

Vinkki 3: Pidä lepopäiviä

"Pidä lepopäiviä: sellaisia päiviä, jolloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Jos elämä on aina aikataulutettua ja juoksemista paikasta toiseen, kiirettä ja paljon tekemistä, ei sellaista jaksa kauaa. Pidän itse lepopäivän kerran viikossa. On ihan supertärkeää vain chillata, olla, ja tehdä mistä tykkää."

 

Katso lisää vinkkejä Eerikan videolta:

 

Demi-kalenterin 2017–2018 voi tilata helposti verkkokaupasta

Vuoden 2017–2018 Demin lukuvuosikalenteri on nyt kaupoissa! Löydät sen lehtipisteistä, kuten useimmista isoista ruokakaupoista, kioskeilta ja kirjakaupoista. Kalenteri maksaa 14,90 e ja on myynnissä elokuun loppuun, mikäli kalenterit eivät lopu aiemmin. Voit myös tilata kalenterin verkkokaupasta!

 

Lue myös:

 

 

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.