Mainos

Diandra viettää kiireisen kesän

Diandra viettää kiireisen kesän

Demi tapasi: Tähdet, tähdet -finalisti Diandra Flores, 19, paljasti ikimuistoisimmat hetket kisan varrelta ja kertoi haaveilevansa kesälomasta.

Mikä jakso on jäänyt parhaiten mieleesi?

- Ensimmäinen jakso. Oli jännittävää, kun ei tiennyt yhtään, millainen ohjelmasta tulee. Jos menen vaikka Tartu mikkiin -sarjaan vieraaksi, tiedän tarkkaan, mitä tulee tapahtumaan, mutta Tähdet, tähdet oli ihan uusi ohjelma. Jakson teemana oli hiphop, jota tykkään kuunnella muutenkin. Sain vielä esittää Cheekin Sokka irti -kappaleen, joka on suosikkejani.

Tapahtuiko kulissien takana hassuja mokia?

- Oopperajaksossa kuulin korvamonitoristani vain rätinää, joten jouduin päättelemään tanssijoiden liikkeistä, milloin minun pitää laulaa! Tiesin, etten voi lopettaa, koska olin suorassa lähetyksessä ja aika oli rajallinen. En ole ikinä ollut niin helpottunut, kun biisi on loppunut.

Mikä vaatetyyli oli suosikkisi?

- En ihan tuntenut oloani kotoisaksi 1980-luvun vaatteissa, kuten jätti-isoissa kivipestyissä farkuissa. Monessa jaksossa minulla on ollut erilaisia hiusasusteita, joita olen napannut omaankin tyyliini.

Kenen kilpailijan kanssa olet tullut parhaiten toimeen?

- Jari Sillanpään, hän on niin ihana ihminen. On ollut hienoa tutustua kaikkiin esiintyjiin, koska olemme niin eri genreistä ja siksi emme juuri tapaa toisiamme keikkalavoilla. Kisa on leikkimielinen, joten emme kokeneet toisiamme kilpakumppaneiksi. Toivoin silti joka viikko pääseväni jatkoon, jotta saisin kokeilla seuraavan viikon teemaa.

Mitä aiot tehdä ohjelman päätyttyä?

- Toukokuussa luvassa on vielä Tähdet, tähdet -konsertti, jossa olemme kaikki koolla. En vielä edes tiedä, mitä kappaleita esitän siellä. Kesällä teen tulevaa levyäni ja minulla on muutamia festarikeikkoja. Kesän aikana kuvataan myös The Voice Kids, jossa olen tähtivalmentajana. Jos minulle jää pieni kesäloma, haluaisin lähteä matkalle vaikkapa Espanjaan tai jonnekin muualle, missä on meri ja aurinkoa!

Mitä katsojat voivat odottaa finaalijaksolta?

- Esitämme toisen finalistin Jarin kanssa kolme kappaletta molemmat. Pääsen laulamaan Dreamgirls -elokuvasta (2006) tutun And I'm Telling Youn, joka on yksi kaikkien aikojen suosikkikappaleistani. Kaksi muuta biisiä selviävät vasta sunnuntaina.

 

Tähdet, tähdet -finaali sunnuntaina 27. huhtikuuta klo 19:30. Tähdet, tähdet -konsertti Helsingin Jäähallissa 17. toukokuuta. Toukokuun 9. päivä Universal Music Finland julkaisee levyn, joka pitää sisällään kappaleita kaikilta artisteilta kevään ajalta.

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.