Mainos

Demi-kalenteri 2018-2019

Demi-kalenteri 2018–2019 on nyt kaupoissa!

Uusi Demin lukuvuosikalenteri on paras kalenteri kouluun! Lukujärjestykset, bucket listit, luonnehoroskoopit, kuukautiskalenteri, piristävät quotet... ja paljon muuta!
demi kalenteri 2018–2019

Mitä Demi-kalenteri sisältää?

Demi-kalenteri on paljon enemmän kuin kalenteri. Inspiroivien viikkoaukeamien lisäksi kalenterissa on paljon hyödyllistä: lukujärjestykset, opiskelu- ja rentoutumisvinkkejä sekä taulukot muun muassa koenumeroille ja omalle budjetille. Hauskat haasteet auttavat löytämään oman juttusi ja vahvistamaan itsetuntoa.

Lisäksi löydät kalenterista bucket listit, luonnehoroskoopit ja joka kuukaudelle ihanan quoten. Demi-kalenterissa on myös paljon tilaa omille muistiinpanoille!

Millainen Demi-kalenteri on?

Demi-kalenteri on uudistettu toiveiden perusteella! Lukuvuosikalenteri on ajalle heinäkuu 2018 – kesäkuu 2019. Jokaiselle päivälle on riittävästi kirjoitustilaa, ja paperille on hyvä kirjoittaa kaikki tärkeät haaveet ja muistot.

Toiveiden perusteella Demi-kalenteri on jälleen kovakantinen, ja siinä on kätevä lukunauha. Kalenterin mitat ovat 140 x 205 mm. 

Mistä Demi-kalenteria voi ostaa?

Demi-kalenteri on myynnissä lehtipisteissä eli esimerkiksi monissa marketeissa, kirjakaupoissa ja joissakin kioskeissa. Tänä vuonna Demi-kalenteria ei voi tilata netistä.

Demi-kalenterin hinta on 14,90 euroa. Demi-kalenteri on myynnissä 4.6.–31.8. tai kunnes se myydään loppuun.

 

Palautetta Demi-kalenterista – ihastu sinäkin!

”Jos on Demi-kalenteri, ei tarvitse muita muistivihkoja, koska siihen pystyy merkitsemään lukujärjestyksen, koenumerot, kuukautiskierron...”

"Tykkään aina Demi-kalenterin värimaailmasta! Se ei ole tylsä, vaan mukavan piristävä. Pientä luksusta kiireisiin päiviin :)"

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.