Mainos

Demi-kalenteri on parempi kuin puhelimen kalenteri

Demi-kalenteri 2017–2018 on kaupoissa – viisi syytä hankkia paperikalenteri

Demi-kalenteria 2017–2018 on hauska täyttää ja tuunata, ja siinä säilyvät elämän tärkeät hetket muistona. Tässä viisi syytä, miksi paperikalenteri voittaa puhelimen sovelluksen.
Demi-kalenteri 2017-2018

EDIT: Etsitkö tietoa uusimmasta Demi-kalenterista? Lue lisää Demin lukuvuosikalenterista 2018-2019!

 

Paperinen vai sähköinen kalenteri? Tässä viisi syytä hankkia paperiversio! Demi-kalenteri vuosimallia 2017–2018 on nyt kaupoissa

 

1. Ei teknisiä ongelmia

Ennakoiva tekstinsyöttö tekee mitä haluaa, akku loppuu, kalenterimerkintä vaihtaa paikkaa… Ei paperikalenterin kanssa. Sieltä löydät muistiinpanosi ja tulevat menosi ilman, että täytyy kantaa laturia mukana. Paperikalenteri ei sekoa, eikä siitä mene näyttö rikki.

 

2. Se on varmasti sinun näköisesi

Puhelimen stailaaminen rajoittuu aikalailla kuorien valintaan. Kalenteristasi voit kuitenkin luoda persoonallisen. Kokeile esimerkiksi leikata inspiroivia kuvia ja mietelauseita vanhoista Demi-lehdistä ja liimata niitä kalenteriin. Voit myös käyttää washiteippiä, kartonkia tai lahjapaperia kalenterin päällystämiseen ja koristelemiseen. Vain taivas on rajana! Etsi inspiraatiota ja jaa oma kuvasi koristellusta Demi-kalenterista Instagramissa hashtagilla #demikalenteri.

 

3. Se luo muistoja

Muistatko vanhat päiväkirjasi vuosien takaa? Ne ovat täynnä ihania muistoja menneistä tapahtumista. Uudesta Demi-kalenterista löydät esimerkiksi hauskoja haasteita sekä viikkoaukeamia, joihin mahtuu kirjoittamaan päiväkirjaa. Lisäksi kalenterista löytyy hauskoja listauksia, johon voit kirjoittaa vuoden kohokohtia. Vanhan puhelimesi napakat kalenterimerkinnät eivät takuulla aiheuta samanlaista tunneryöppyä kuin koukeroisella käsialallasi kirjoitetut tunnustukset.

 

4. Siinä on kaikki tarvittava (ja enemmän)

Bussikortin lataus, kirjaston kirjojen palautus ja tanssitunti iltakuudelta? Uudessa Demi-kalenterissa on rutkasti tilaa listata päivän menoja, eli ajanhallinta on takuulla hyppysissäsi. Päivän menojen tsekkaaminen ei ole puhelimen kalenterin tavoin monen painalluksen päässä, vaan riittää, että avaat kalenterin oikeasta kohdasta. Lisäksi Demi-kalenterista löytyy ristinolla, piirrostehtäviä ja paljon tekemistä tylsiin hetkiin. Jos kärsit luovuuspulasta, Demi-kalenteri tarjoaa inspiraatiota lomasuunnitelmiin ja haaveiluun.

 

5. Hahmotat paremmin kokonaisuuksia

Jos olet kova puhelimen näprääjä, menojen kirjaaminen kynällä voi tuntua vanhanaikaiselta. Joidenkin tutkimusten mukaan kirjoittaminen saattaa kuitenkin auttaa sinua muistamaan tärkeitä tapahtumia paremmin kuin puhelimeen kirjoittaessa. Paperikalenteri mahdollistaa myös miellekartat ja korostuskynän käyttämisen, eli hahmotat nopeasti päivän tärkeimmät menot ja tavoitteet. On myös herkullista päästä yliviivaamaan to do -listan tehtäviä uudella pastellinpinkillä geelikynällä.

 

+1 Demi-kalenteri 2017–2018 voi tilata helposti verkkokaupasta

Vuoden 2017–2018 Demin lukuvuosikalenteri on ilmestynyt! Löydät sen lehtipisteistä, kuten useimmista isoista ruokakaupoista, kioskeilta ja kirjakaupoista. Kalenteri maksaa 14,90 e ja on myynnissä elokuun loppuun, jos kalenterit eivät lopu aiemmin. Voit myös tilata kalenterin verkkokaupasta!

 

Lue myös

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.