Mainos

Parhaat romanttiset leffat

6 h 30 min silkkaa romantiikkaa

Kolme leffaa, yksi ihana lyhäri ja huippujakso sarjasta – poimimme sinulle ja siirappia rakastaville kavereillesi katsottavaa ja eväät sohvamaratonille.

Ottakaa evääksi jäätelöbuffetti: jäätelöä, marenkeja, piparin- tai keksinmuruja, paloiteltua suklaata ja kermavaahtoa. Mitä makeampaa, sitä parempi!

 

1. The Five-Year Engagement (2012)

Hyvää kannattaa odottaa! Komediassa hääpäivän sopiminen venyy ja venyy ja venyy. Onneksi Tomin (Ensisilmäyksellä-sarjata tuttu Jason Segel) ja Violetin (Emily Blunt) suhteesta ei puutu huumoria. 2 h 4 min. HBO Nordic.

 

(gif)

2. 10 Things I Hate About You (1999)

Nuori Heath Ledger hurmaa teinidraamassa, kun hänen esittämänsä pahan pojan ja asennemimmi Katin (Julia Stiles) välille syttyy romanssi. Leffasta voit bongata myös suloisen teini-ikäisen Joseph Gordon-Levittin!  1 h 37 min. Netflix.

 

3. A Lunch Break Romance (2013)

Mitä tuntemattoman ihastuttavan tyypin päässä oikeasti liikkuu? 2 min 36 s. Nowness.com (Psst! Sivustolla on satoja ihania lyhäreitä!)

 

4. Gilmoren tytöt, kausi 5, jakso 7 (2000–2007, 2016)

Ihastusta ilmassa: Rory lähtee sala­seuran mukana kokeilemaan vaarallista temppua. 44 min. Netflix.

 

(gif)

5. Twilight – Houkutus (2008) 

Bellan (Kristen Stewart) ja Edwardin (Robert Pattison) romanssin puhkeaminen sykähdyttää aina vain uudestaan. Jos joudut vampyyrinpureman uhriksi, lääkitykseksi suositellaan seuraaviin Twilight-leffoihin jatkamista. 2 h 2 min. Netflix. 

 

Lue myös: 

02.01.2017
Kirjoittaja: 
Julia Thurén, Ellinoora Lievonen
Kuva: 
HBO Nordic

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.