Mainos

Tube-joululehti on myynnissä vuoden loppuun

10 syytä, miksi Tube-lehti on parasta seuraa joululomalla

Supersuosittu Tube-joululehti on kaupoissa vuoden loppuun. Lue, miksi sinunkin kannattaa hankkia lehti viimeistään nyt itsellesi tai kaverillesi.

1. Hyvästi, tylsät joulupyhät! Tubesta löytyy 16 sivua superhauskaa tekemistä, kuten testejä, bucket list, bingo, värityskisa ja DIY-pakettikortteja.

 

2. "Heinäkuussa julkaisin meistä ekan pusukuvan. Se oli iso juttu, koska olen ollut sitoutumiskammoinen. Emman kanssa kaikki tuntui oikealta." Mikirotan ja Emman sekä Herbalistin ja Katriinan ihanat rakkaustarinat saavat sinutkin taatusti herkistymään.

 

3. Hurmaa ihastuksesi tänä jouluna! Roni Back kertoo veljensä Miklun kanssa parhaat vinkit.

 

4. Vaihtelua tähtitortuille: By Selma kanavan Selma tuunasi tutut mokkapalat jouluiseen muotoon.

 

5. "Lempiasuni jouluna on Petteri Punakuono -villapaita, jonka isä tilaa netistä." Kenen tubettajan suloinen koira kertoo näin? Kuusi tunnettua tubettajan lemmikkiä paljastaa, miten he viettävät joulua.

 

6. Apua, mitä pukisin aattona päälle? Lempitubettajasi kertovat parhaat tyylivinkit joulukuun juhliin.

 

7. Selätä lahjakriisi: kokosimme yli 30 eri hintaista lahjaideaa pukinkonttiin ja kerromme, miten voit tehdä suloisia yllätyksiä itse kotona.

 

8. "Hetken aikaa koko luokka näki alavartaloni paljaana." Lue tubettajien noloimmat megamokat ja oudoimmat joulupaljastukset.

 

9. Uusi vuosi, uusi sisustus! Tuunaa huoneesi Tuben upeilla fanikuvilla ja -julisteilla, joita tähdittävät muun muassa Tuure Boelius, Iina-Katariina, Uino Aino sekä Mariieveronica ja Mansikkka.

 

10. Viisi ihanaa tubettajapoikaa kirjoitti joulupukille. Mikä on Tyler Oakleyn mielestä parasta joulussa ja kuka pelkää muumileluja?

 

Lue myös

Jouluinen Tube-lehti on kaupoissa 🌟NYT🌟 Mikä juttu on suosikkisi? #tubelehti

Video, jonka Demi (@demilehti) julkaisi

Lisää juttuja

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.