Mainos

Kilpailut

Äänestä kovin juttu

 

Mikä on lokakuun Demi-lehden paras juttu?

Mitä toivoisit seuraavaan numeroon? Tai onko sinulla meille muuta palautetta? Haluamme kuulla mielipiteesi ja tehdä sinulle entistäkin parempaa lehteä. Kommenttiasi voidaan käyttää Demi-lehdessä nimimerkin kera. 

 

Lähetä palautetta ja osallistu kilpailuun 31. lokakuuta mennessä!

Arvomme setin, johon kuuluvat OnePlus 5 Soft Gold -älypuhelin, Silicone Protective Care -suojakuori ja OnePlus Bullets V2 -kuulokkeet, kaikkien niiden kesken, jotka ovat lähettäneet palautetta 31. lokakuuta mennessä. Palkinnon arvo on 540,90 euroa. OnePlus 5 Soft Gold on OnePlussan uusin puhelin, joka on saatavilla rajoitetun ajan. Kaksoiskameralla ja bokeh-syväterävyystoiminnolla varustettu älypuhelin sopii hyvin muotokuvien ja selfieiden ottamiseen. Puhelimen lisäksi palkintopakettiin kuuluvat suojakotelo ja kuulokkeet. 

Voitosta ilmoitetaan suoraan voittajalle

 

.

Millä sivulla juttu on tai jos kyseessä on monisivuinen juttu, niin miltä sivulta juttu alkoi.
Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Osallistujan nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja rekisteriselosteesta: www.a-lehdet.fi tai A-lehdet Oy, Risto Rytin tie 33, 00081 A-LEHDET

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.