Mainos

Kilpailut

Äänestä kovin juttu

 

Mikä on uusimman Demin paras juttu? Anna palautetta ja voita Lauren Brooke Cosmetiques -mineraalimeikkipaketti!

 

Mikä juttu oli kuin kirjoitettu juuri sinulle? Mitä muuta haluat toivoa toimitukselta?

Voit myös kertoa juttutoiveesi seuraavaan numeroon. Haluamme kuulla mielipiteesi ja tehdä sinulle entistäkin parempaa lehteä. Kommenttiasi voidaan käyttää Demi-lehdessä nimimerkin kera. 

 

Lähetä palautetta ja osallistu kilpailuun 3. heinäkuuta mennessä!

Voita Lauren Brooke Cosmetiques -mineraalimeikkipaketti! Arvomme yhteensä kolme palkintoa kaikkien niiden kesken, jotka ovat antaneet palautetta 3. heinäkuuta mennessä. Yhden palkinnon arvo on 100 euroa. Palkintoon kuuluvat seuraavat Lauren Brooke Cosmetiques -tuotteet: moussemeikkivoide, viimeistelypuuteri, highlighter, ripsiväri ja eyeliner. Lauren Brooke -meikkejä myy Suomessa TwistBe, twistbe.fi.  Voitosta ilmoitetaan suoraan voittajille.

Millä sivulla juttu on tai jos kyseessä on monisivuinen juttu, niin miltä sivulta juttu alkoi.
Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Osallistujan nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja rekisteriselosteesta: www.a-lehdet.fi tai A-lehdet Oy, Risto Rytin tie 33, 00081 A-LEHDET

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.