Poistunut demittäjä19.9.2020 15:41
1/3
Yliopisto-opintojen keskeyttäminen

Mulla on iso ongelma.

Aloitin yliopisto-opinnot tänä syksynä ja tein semi paljon töitäkin sen eteen että sain opiskelupaikan. Kuitenkin jo kesällä tiesin että hain väärälle alalle. Nyt muutaman viikon opiskeltua tiedän sen vielä varmemmin.
Olen nyt lähiaikoina kokenut muutaman paniikki/ahdistuskohtauksen, tänään viimeksi. En voi kuvitella selviäväni täällä koulussa yhtään pidempään, kuin tämän yhden vuoden, joka nyt joka tapauksessa on käytävä loppuun.
Tiedän että kuulostaa melkein naurattavalle haluta pois yliopistosta kun on sinne päässyt ja tällä alalla on vielä käsittämättömän hyvä työllisyys ja palkka. Mutta en vain tykkää tästä, mulla ei ole MINKÄÄNLASTA motivaatiota opiskella.

Mulla oli jo yläasteen jälkeen mielessä yks ala, jonne oisin voinu amiksen kautta hakea. Lukion jälkeen harva sukulainen innostui ajatuksesta, että hakisin amikseen lukiosta, joten päädyin yliopistoon. Ammattikorkeassa oli kyllä myös kivoja aloja, mutta laitoin ykköseksi tämän joten sitä ei voinut sitten enää muuttaa.

Ois tietenkin hyvä käydä jossain opintopsykologilla juttelemassa, mutta en jaksa. Kaikki on niin vaikeaa kun on tämä koronakin tässä...

Vinkkejä?