chils11.9.2018 15:14
1/3
Voinko olla raskaana?

Hei!
Olen 16 -vuotias tyttö. Menkkani ovat olleet jo kauan melko säännölliset; heittävät maksimissaan parilla päivällä. Nyt menkat kumminkin muutamia päiviä myöhässä, eikä PMS:n oireitakaan ole näkynyt. Huolestuin tietenkin heti raskaudesta, koska siihen olisi mahdollisuus, olemme kyllä aina käyttäneet kondomia, eikä se ole mennyt rikki tai luiskahtanut paikoiltaan. Kävin kumminkin ostamassa kaksi pregcheck -raskaustestiä, kummassakin 2 liuskaa, ja testasin, kun menkat olivat 3pv myöhässä. Kaikki liuskat näyttivät negatiivista, ja pakkauksessa lukee, että tuote tunnistaa mahdollisen raskauden 99% todennäköisyydellä jo ensimmäisestä myöhästyneestä päivästä lähtien. Mitään alkuraskauden merkkejä ei myöskään ole ollut. En kuitenkaan saa ajatusta päästäni, ja tarvitsen siis apua.
Tulin juuri lukion ensimmäiselle luokalle, eikä minulla ollut siellä tuttuja. Koulu on myös alkanut vauhdilla, joten stressiä on jonkinverran ollut. Tämän lisäksi oltuani koko kesäloman vain paikoillani minulla alkoi yhtäkkiä harrastus, reeniä kahdeksasta kymmeneen tuntia viikkoon. Kaiken lisäksi olin flunssassa arvioidun ovulaationi aikana, ja nyt taas kipeänä.
Voisiko joku edellä mainituista olla syynä menkkojen poisjäämiseen/myöhästymiseen? Onko minulla mahdollisuutta olla raskaana?