tdipadidau.vautsivau19.3.2020 16:14
1/2
voiko tää olla merkki siit et se tykkäis musta?

okei xdd tää on kyl monta vuotta vanha juttu, minkä mun entinen ihastus kerran teki:
tehtii jotai ryhmätöitä koulus ja olin sitte samas ryhmäs ku se poika, sanotaa vaikka Santeri. Täs vaihees kaikki kyl osas käyttää tietokonetta ja kaikkii word&powerpoint juttui.
Sitte Santeri oli vaa sillee:
Miten mä laitan tähän kysymysmerkin? (sisäisesti facepalmasin vähäsen, ku Santeri osas kyl viel 10min sitte laittaa kysymysmerkkejä ongelmitta)
Yks tyttö silloiselt luokalt, olkoon nyt vaikka Milla, meni sitte siihe Santerin luo ja oli sillee 'omg okei mä voin auttaa sua' (sillee se siis oikeesti sano), ja kaikki siis ties et Milla oli erittäin pahasti ihastunu Santerii. Santeri tiuskas Millalle et en mä tarvii apuu sulta, ja sitte se sano:
Hei, tsipadidau.vautsivau, voisitsä tulla auttamaa mua?
Ja tietty menin apuun, mikä myös vaati sen et kumarruin Santerin yli et oisin ylettyny tietokoneelle.
Tää on jäänny jostaki syystä päähän ja tulee silloin tällöin mieleen, oisko voinnu olla niin et se tykkäs musta?
Tapahtu myös pari muuta "outoo" juttuu, myös sellast mihin mun ois oikestaa pitänny vaatii selitystä, ja niin en tehny, nyt on vähä myöhäst siihen.
Meillä oli myös tosi hyvä "kemia" tultii täydellisesti toimeen, väiteltii kokoajan leikkimielisesti ja sen kaa pystyin juttelemaa sillee, et pidettii kokoajan silmäkontaktia, ihmiset useimmiten kääntää pois katseen, ku mulla on välillä vähä "intensiivinen" katse.
Toisinaan, ku mun itsetunto oli paskimmillaan, mietin, et oisko se ehkä tykänny musta oikeesti, jos oisin ollu/olisin paremman näkönen.. Samaa mietin vieläki välillä, mut oon toisaalta päätyny siihen lopputuloksee et turha mun on tuhlata aikaani/ajatuksiani ihmisee joka ehkä tykkäis mun persoonasta mut ei pystyis olemaa mun kaa koska en oo "täydellisen" näköinen. Pääsin kuitenki sen yli jo aikoja sitten.
Niimpä.