lasihiutale12.2.2017 20:09
1/44
Mainosta vlogikanavaasi!

Eli otsikko kertoo! Kerro myös kanavastasi hieman, millaisia videoita teet, minkä ikäinen olet, jms. Etsin tällä hetkellä seurattavia tubaajia ja tilauslistallani on vasta neljä tubaajaa, kaipaan kipeästi lisää D: + Jos sulla ei ole omaa Tubekanavaa, niin listaa vaikka sun lempitubettajia, niin käyn tsekkaamassa. Olen aika uusi vielä tubemaailmaan, en siis oikein tiedä näitä kivoja tubaajia XD Mä en pidä mistään meikkikanavista, se ei haittaa jos joskus on joku meikkeihin liittyvä vlogi mutta koko kanava ei saisi olla täynnä niitä. SAAT tietenkin linkata sellaisen, mutta mä en luultavasti siellä kauaa viihdy.

https://www.youtube.com/channel/UC37hR0gHI5H_aXp_2NKxx0w

Eli tää on ihan vastasyntynyt kanava - ensimmäinen video ilmestyi tänään. Olen vasta omaan kotiin muuttanut 21-vuotias... tyttö? Nainen? No ihan sama, naisihminen joka tulee tekemään videoita aikalailla laidasta laitaan, videoillani ei siis ole mitään tiettyä aihealuetta. :) Ideoita otetaan toki aina vastaan, jos on videotoiveita ja vastaan kaikkien kommentteihin! Olen hankkimassa kissaa kesäkuussa, joten sekin tulee sitten olemaan videoissa mukana.

Tervetuloa tilaamaan, kommentoimaan tai vaikka vaan katselemaan. Ja nyt haluaisin nähdä teidän kanavianne, vastaan sitten kaikille linkkaajille, jotka täyttävät tämän viestin alun ehdot ja kerron, että mitä mieltä olin kanavasta. Jos en tilaa, kerron, miksi en tilannut, joten huomioi tämä linkatessasi kanavasi :)