pasadenapinch12.4.2018 19:07
1/3
Blogitiimiä etsimässä?

Hellou kaikki bloggaajat. Haluaisko kukaan aloittaa mun kanssa blogitiimiä? Jos et vielä tiedä, että mikä on blogitiimi niin selitän lyhyesti tässä: Blogitiimi auttaa yhdessä selviämään kaikista ongemista bloggaamiseen liittyen ja antaa tukea ja muutenkin tutustutaan erilaisiin bloggaajiin. Tehdään myös yhdessä samaan aihealueeseen liittyviä tekstejä tietyin välijoin ja samalla jaetaan muiden tiimiläisten postauksia omassa blogissa. Autetaan myös postausten aiheiden keksimisessä toisia. Eli pääosin autetaan toisia blogin kanssa ja hankitaan uusia kavereita ja löydetään uusia erilaisia blogeja.

Oma blogini on vielä vaiheessa ja haluaisin liittyä johonkin tiimiin tai perustaa uuden. En linkitä valitettavasti omaa blogiani tähän sillä jouduin aloittamaan aivan alusta ja yritän vielä päästä postauksien kanssa alkuun.

Eli jos haluat iittyä blogitiimiini niin ilmianna itsesi ja kommentoi alas vaikka snäppisi tai instagramisi nimi niin otan sinuun yhteyttä. Iällä tai sukupuolella ei ole mitään väliä ja blogisi tyyli saa olla millainen vain :). Voit myös alhaalla kertoa itsesäsi jo jotain ja linkata blogisi. Blogisi ei tarvitse olla suosittu sillä nostamme kaikkien blogitiimiläisten bogit suosioon.

Minä itse olen 15.v bloggari Keski-Suomesta ja olen omistanut kaksi ihan hyvin menestyvää blogia aikaisemmin. Ensimmäisen blogini jouduin sulkemaan koulussa olevien kiireiden takia ja harrastuksien takia ja toinen blogini katosi viruksen myötä. Nyt yritän kolmatta kertaa ja eikös se niin mene, että kolmas kerta toden sanoo? vai kuinka? Blogini sisältö tulee koostumaan erilaisista blogihaasteista ja lifestyle meiningistä. Kirjoitan myös paljon fiktiivisiä tarinoita blogiini. Kirjoitan juuri pääosin elämäni ongelmista ja haluan että lukijani kokisivat tuntevansa minut ja että kirjoittaisin asioista, jotka voisi sattua kelle tahansa. Kirjoitan omaa blogiani Bloggerissa.


Anteeksi tässä olevat kirjoitusvirheeni, sillä kirjoitin tämän nopeasti ja huolimattomasti, joka ei ole oikein. :/ Kirjoitan melkein puhtaasti postaukseni.


Unohdin myös mainita että saa ilmoittaa jos haette blogitiimiin jäseniä lisää niin olisin valmis sitoutumaan blogitiimiin :)