Poistunut demittäjä31.5.2019 18:17
1/2
Visuaalisen viestinnän muotoilu Aalto-yliopistossa - kokemuksia?

Hei! Täällä yksi yliopisto-opiskelija, jolla on vähän suunta hukassa ja alan vaihto pyörii mielessä. Visuaaliset ja taiteelliset alat kiinnostelee, mutta en ole varma oisko mulla oikeasti kärsivällisyyttä opiskella sellaista ja toinen juttu on se, että Aallossa taso on varmasti kova, joten voi olla heikot mahdollisuudet päästä sisään. Itse olen sellainen harrastelijapiirtäjä ja -maalari. Oon nyt pari vuotta enemmän harrastanut ja jotain kehitystäkin näkyy, mutta en esim. osaa piirtää ihmisvartaloa hyvin muuta kuin mallista. Varmaan nykyään käytetään paljon tietokoneohjelmia ja sekin on pakko myöntää, että en oo mikään taituri niissäkään... Oon kuitenkin välttävästi oppinut lyhyessä ajassa käyttämään videon editointiohjelmaa, kuvanmuokkausta ja taitto-ohjelmaa silleen, että niillä simppeleimmät jutut saan aikaan. :D

Haluaisin kuulla, millaista tuo opiskelu on käytännössä. Mitä pitäisi osata valmiiksi, että on ylipäätään mahiksia päästä opiskelemaan? Onko kaikki jotain superlahjakkaita taiteilijahippejä? Onko opiskelu enemmän käytännöllistä vai teoreettista?

Aattelin miettiä nyt ajoissa, että ehin harjotella ens vuoden pääsykokeeseen, jos sattuisin oikeesti hakemaan. Voi olla, että vaan jatkan tuolla missä nyt oon, mutta hyvä tutkia vaihtoehtoja. c: