Blacflower9.12.2018 12:23
1/31
Viiltelystä eroon

Moikka!

Eli mä oon koukussa viiltelyy ja mulla on ens kesänä rippijuhlat eli oon 14v. Ne rippijuhlat siis stressaa, koska mun käsi on ihan täynnä arpia ja tuoreempii viiltoja. Vaan pari mun sukulaista tietää et viiltelen, et nii.. Mut tää tässä ei ollu pääpointti vaa se, että miten pääsen eroon viiltelystä, että mun molemmat kädet ei olis täynnä sit rippijuhlis. Ja muutenki..

Ja joo kyl saan ammatti apuu, mut oon käynä vast kaks kertaa psykiatrisella sairaanhoitajalla ja mulla on perjantaina lääkärin tapaaminen ja sit mut siirretää johokki terapiaa. Ja mulla on todennäkösesti masennus ja ahdistus/ahdistuneeisuus häiriö. Ja kaverit väittää et ois syömishäiriö mut en tiiä. Ja se sairaanhoitaja sano et mulle alotetaa todennäkösesti mieliala lääkitys et joo.

Nii ja siis toinen juttu ois just tää syömishäiriö. Onks mulla muka? Nään itteni lihavana ja en oikee syö enkä haluis syödä ja ruoka ällöttää ja herkut, mut kuitenki on pakko syödä herkkuja ja kyl mä siitä nautinki, mut aina syömisen jälkee tulee sellai olo et haluun oksentaa yms.. Vissii viime viikolla yritin oksentaa, mut ei tullu mitää ku vaa limaa. Ja siis treenaan ku jaksan eli harvoin.

Joskus 7lk alusta asti mulla on ollu syömättömyyttä ja 6lk asti oon nähny itteni lihavana. Ja nyt mun tila on huonontunu ahdistuksen ja masennuksen ja syömisen kannalta aika paljon. Ja viiltelyn..

Oon siis 155cm ja painoin joskus kasin alussa 53kg mut nyt 49-50kg, riippuu päivästä. Aijon kyl puhuu sit ku pääsen sinne terapeutille nii täst syömis jutustä mut nii..

Onks mulla muka syömishäiriö ja miten pääsen eroo viiltelystä?