Zamn4.6.2017 0:30
1/19
Täysi-ikäisiä kavereita Turusta?

Tosiaan etsiskelisin itselleni kavereita Turusta tätä kautta, kun irlissä se on vähän hankalaa syistä opiskelukiireet/asustelu muualla kesäisin. Ja tosiaan omalta alalta ei ole oikein löytynyt tyyppejä joiden kanssa klikkaisi kun naisia niin harvassa (ja heillä tuntuu olevan omat läheiset piirinsä) mutta kaipaisin kuitenkin omaa pientä kaveriporukkaa jonka kanssa hengailla ja viettää leffailtoja yms kivaa!

Itse siis opiskelen yliopistossa, aloitin syksyllä, ja mielenkiinnonkohteita ovat niin huolella valittu kourallinen tv-sarjoja, kuin myös musikaaleja(niitä teatteri), piirtäminen, kulttuurihistoria, kummitusjutut sun muut jännät dokumenttitutkimukset, stand up komedia, marvelin elokuvamaailma, kuin myös heppailu silloin tällöin. Ikää 20 vuotta.

Sinä?
Et psykopaattinen ääriajattelija tai supermonta kaveria omistava ekstrovertti jonka huomiosta saa kilpailla. Et juorua ympäriinsä muiden sinulle uskoutumia asioita tai ilkeile ilman todella hyvää syytä/draamakuningatar. Et pelästy nörtteilyäni tai kevyttä vittuiluani joka on outo tapani tunnustaa kiintymystä ihmisiin (worry not, en ole mikään ilkeä paskiainen. Jos huomaan ettet lähde leikkiin mukaan niin en minä jatka piikittelyä). Iältäsi n.17v ->, ei ole niin tarkkaa. :)