nendskuu7.5.2017 13:23
1/22
Tarvitsen apua vasta leikatun kissani kanssa

Moi! Olen ehkä aika onneton näissä, sillä Mindy (sanokaa vaan Min) on mun ensimmäinen kissa ja tuntuu, että joka päivä oppii uutta.
Mun 11kk vanha tyttökissa, eli Min, kävi leikattavana perjantaina 5.5 niin, että pääsi kotiin 14 aikoihin. Silloin koko ilta meni hoiperrellessa ja töpöttäessä ympäriinsä ja nukkuessa. Kuuden aikaan kiipesi kuitenkin sohvan selkänojalle jo. Illalla kymmenen jälkeen annoin hälle pari nappulaa kuppiin jotka söi ongelmitta. Mä vaihdoin hälle sillon täysin raikasta vettä ja näin mutta ei juonut vaikka selvästi maiskutteli suullaan. Eilen hän oli jo vähän reippaampi. Annoin kipulääkkeen ja vähän parafiinia että menisi hiekkalaatikolle, ja menikin parin tunnin päästä. Mutta ei juonut vieläkään! Sekoitin märkäruoan joukkoon jonkin verran vettä, ja söi sen kokonaan joten sai siinä vähän. Annoin sille kahdesti ruiskulla vettä suuhun.

Mutta tänään siitä tuli yhtäkkiä ihan apaattinen. Se oli tunnin verran kylpyhuoneen lattialla liikkumatta mihinkään, mutta oli hereillä kuitenkin koko ajan. Kun nostin sen syliin, se alkoi 'vinkumaan'. Huomasin että haavalappu oli alkanut repsottamaan joten irrotin sen kokonaan. Miniä jostain syystä jännitti kauheasti se, kun irrotin puvun nepparit jne. Haava oli kuitenkin ihan normaalin ja siistin näköinen. Tuntuu että tää apatisoi häntä entisestään.
Nyt kuitenkin The juttu on se, että kello on 16 eikä hän ole juonut tänäänkään mitään. Oon sekoittanut vettä märkäruokaan, mutta Min ei ole syönyt sitäkään, eikä nappuloita. Oon sille pari tuntia sitten antanut ruiskulla vettä suuhun taas. Hän on edelleen apaattinen. Tunti sitten nostin hänet sängylle ihan vaan että lepäisi siinä ja laitoin kevyttä vilttiä päälle, hän ei ole vaihtanut asentoa kertaakaan sen jälkeen kun hänet tuohon asetin ja peittelin.

Miiiitä mä teen? Eihän se tee kuolemaa tai jotain? Sen täytyy juoda, mut millä mä saan sen juomaan? Ja kuinka normaalia se on, että on noin apaattinen? Soitanko huomenna eläinlääkäriin kysyäkseni asiasta?

Asiallisia vastauksia. Min kiittää :)