ysilktyttö11.4.2018 19:54
1/11
Siivoatteko päivällä vai yöllä?

Eli aloin ajatteleemaan olenko ainoa joka rakastaa siivota kun talossa on hiljaista eikä ketään hyppimässä silmille ja sotkemassa vastasiivottua aluetta (sisiarukset omissa huoneissaan).

Se aika on yleensä perjantai-iltaisin, jolloin äiti ja isäpuoli lähtevät tanssimaan. Saatan aloittaa klo 22 ja siivota kello 4 asti. Lopetan vasta kun vanhemmat tulevat kotiin tai olen imuroinut, pyyhkinyt pölyt, luutunnut lattiat, putsannut tasot, pessyt pyykkiä ja vienyt kaikki kuivat pyykit kaappeihin, hoitanut tiskit pois, pessyt vessat ja suihkuhuoneen. Eli siivoan kunnes olen siivonnut koko talon perusteellisesti tai tulee häiriöntekijöitä. Usein saatan myös alkaa käymään läpi keittiön kaappeja ja jääkaappia (jotka muutenkin olen itse pitänyt järjestyksessä). Pyyhin myös lattialistojen ja verhotankojen päältä pölyt kerran viikossa. Meillä on myös koira, joten yritän löytää aikaa imuroidakseni vähintään kerran viikossa.

Voi varmaan herätä kysymys "Miksi et pyydä muita auttamaan?", mutta äiti ja isäpuoli ovat töiden jälkeen liian väsyneitä tekemään mitään, joten haluan auttaa heitä. Ja sisarukset ovat 14v ja 18v, muutta ovat yhtä hyödyllisiä kuin koiramme. Sisaruksien huoneisiin en koske, koska eivät pidä siitä.
Joten tuloksena 18v veljen huone on kuin pimeä tunkkainen kaatopaikka, koska sanoo että siivoaa vasta kun itseä häiritsee... Siskolla pöydät täynnä meikkejä, ja pölyä kaikkialla. Itse pidän minimaalisesta huoneesta, joten huoneeni pöydillä ja hyllyillä on vain pari koristetta ja kirjaa, loput on siististi kaapissa poissa näkyvistä. Isän talo on hyvin siisti, eikä missään ole ylimääräistä tavaraa pöydillä.

En tiedä mistä nämä tavat tulevat mutta ihmettelin vain olenko ainoa tällaisen tavan kanssa O_o