kaatopaikka30.4.2018 17:27
1/3
Ratsastuskoulun ponilla leirille?

Moikka! Mulla olis sellanen ongelma, että ratsastan ratsastuskoulussa ja mulla on siellä yks vakituinen heppa jolla kisaan. Nyt kesällä mulla ois mahdollisuus päästä yhelle leirille ja sinne saa ottaa hevosen mukaan, ja jos pääsisin tällä kyseisellä hevosella se olis mun unelmien täyttymys, sieltä voitas saada myös muiden kuin oman valmentajan näkökulmasta vinkkejä omaan ratsastukseen ja mun ja hevosen yhteistyöhön.

Tässä on kuitenkin pieni pulma. Tää leiri on parin tunnin ajomatkan päässä eikä mun vanhemmat halua ajaa traileria. Kaiken lisäks se tallin omistaja on aika pelottava enkä uskalla kysyä siltä tätä :D Voisin kysyä siltä mun valmentajalta, se on tosi kannustava meitä kohtaan ja sen avulla mä kisaanki tällä hevosella. Kumminki tää hevonen olis 6 päivää kokonaan mun vastuulla, enkä tiiä haluaako se omistaja mulle antaa semmosta vastuuta. Lisäks se varmaan maksaa ihan kivasti kun 6pv ”vuokraus”

Joten, kysyn nyt teiltä, pitäiskö mun kysyä tätä mun valmentajalta? Olis tosi kiva jos auttaisitte (jos tajusitte tästä tekstistä jotain..)