GlitterPerhonen3.8.2017 16:23
1/7
Geokätköilijät hoi! Multikätköistä!

Moikka!
Alottelin tällä viikolla geokätköilyä ja heti ekana päivänä matkan varrelta poimin kaks. Meillä on aika monta multikätköä täällä ja tajusin pointin mutta sitten tuli vastaan tälläinen (sama juttu löytyi myös toisen kätkön kuvauksesta). Aloituskoordinaatit vie paikkaan josta löytyy esim lipputankoja ja muita tälläisiä "tuntomerkkejä" yms. Siinä oli koordinaattirivistö johon osa numeroista oli korvattu kirjaimilla jotka täytyi vaihtaa numeroiksi kun löysi laski ja etsi numeroita nöistä "tuntomerkeistä"

esimerkiksi vaikka koordinaattien alku N 24.abc jne miten se rivistö ikinä meneekään. ja sen alla joka kohdassa oli tällä tavalla:

a= lipputankojen määrä + 2 ja ne jatkui kirjaimien mukaan.

Yksi kohta iski silmään eikä ollut järkevää tehtävää.

g (numeron paikka samalla tavalla kuin edellinen esimerkki) = e, joo siis mitä? ei käynyt mun järkeen kun ei ollutkaan samanlaista tehtävää. Mitä se meinaa? :D Ja niin, oliko tässä jokin muukin laskuyhdistelmä vai olinko muuten käsittänyt ylipäätään koko juttua oikein. Haluisin niin oppia nää multikätköt mutta mä en vaan tajua :D Ja joo olen yrittänyt etsiä googlesta ja paljon mutta nyt turvaudun teihin! Kiitos etukäteen!