Poistunut demittäjä8.4.2018 9:23
1/1
Etsitkö kirjekaveria?

Minä nimittäin etsin. Olen 24, loppukesällä 25 vuotta täyttävä nainen. Sinä voisit olla 18-30-vuotias, mutta nuoremmat ja vanhemmatkin saavat halutessaan ryhtyä kanssani kirjeenvaihtoon. Sukupuolellasi ei ole väliä. Olisi mukavaa, jos löytyisi myös ystäviä, joiden kanssa voisi tavata livenä.

Asun Tampereella ja työskentelen päiväkotisiivoojana kuntouttavalla työkokeilulla. Perheeseeni kuuluu avomies ja kaksi chinchillaa.

Mielenkiinnon kohteitani ovat autismikirjo, chinchillat, veganismi, wiccalaisuus, intersektionaalinen feminismi ja astrologia. Pidän myös piirretyistä (esim. Muumit, Matka maailman ympäri 80 päivässä, Nu Pogodi!, Pingu, Disneyn elokuvat), Nemi -sarjakuvista, kirjoittamisesta ja kielten opiskelusta.

En ole erityisen sosiaalinen ihminen vaan viihdyn parhaiten yksin tai puolisoni seurassa. Vietän kuitenkin mielelläni aikaa myös ystävieni kanssa. Toisen ihmisen kanssa tykkään esim. pelata lauta- tai korttipelejä, käydä kävelyllä, kahviloissa tai kirpputoreilla, poimia sieniä ja marjoja, käydä uimassa ja ihan vain jutella. Baareissa en viihdy enkä käytä lainkaan päihteitä.

Jos haluat kanssani kirjeenvaihtoon, lähetä sähköpostia osoitteeseen aspergersielu@outlook.com
Olen erityisesti kiinnostunut etanapostikirjoittelusta, mutta sähköpostien vaihto käy myös hyvin. :)