raitakissa19.5.2017 17:26
1/12
~20v samanhenkisiä kavereita

Hei. Oon siis 20-vuotias nainen Jyväskylästä ja etsiskelisin itselleni suht samanikäisiä ja - henkisiä ystäviä. Ihan unelma olis saada sellanen useemman henkilön porukka kasaan, jolloin vois yhdessäkin viettää aikaa ja jutella!

Tosiaan Jyväskylässä opiskelen, en tosin kotoisin täältä ole. Hieman suunnitelmissa ollut muutto Tampereelle (koska poikaystävä asuu siellä), mutta ei vielä täysin ajankohtainen :D Ja tosiaan kaverit käy mistä päin maailmaa tahansa, mutta olis tosi kiva tosiaan viettää aikaakin yhdessä.

Oon iloinen, huumorintajuinen, ystävällinen ja tykkään pitää hauskaa ja jutella niitä näitä, mutta rakastan myös syvällisten asioitten läpikäymistä. Haluisin luotettavia ja rehellisiä ystäviä :p Ja tykkään sit jutellakin paljon, että kerran kuussa yhteydenpito ei tunnu kivalta :Dd

Harrastuksia on askartelu/piirtäminen, rakastan erilaisia lauseita ja runoja jotka saa miettimään! Sit musiikki, leffat, laulaminen ja tanssi vaikka niitä en osaakaan, on tosi suuri osa elämääni :D Baariseuraa musta saa kans, tykkään sielläkin tanssia tosi paljon, juominen ei oo se pääasia :D Sit shoppailu ja sisustaminen ja kaikki uuuh :Dd Tykkäisin tehä kaikkee, jos siis saatais isompi porukka kasaan niin esim. pelailla lentopalloo/sulkapalloo/jalkapalloo tai vaikka tanssia yhessä ja pelailla lautapelejä, viettää iltoja vaikka kokkaillen ja leffoja katsellen yms kaikkee kivaa.

Toivottavasti ei tullu liian pitkä teksti :'D Mut sovitaa vaik tehäänkö wappiryhmää vai miten tää nyt sujuu ja tuleeko miten paljon porukkaa edes :D Hihii odotan yhteydenottojanne x)